Znao sam naručiti par tekućina sa FT za probu (kad sam uzimao nešto drugo sitnije, pa da nadopunim do 20$)
Liqua - meni totalno loša, lošija od Dekanga i Hangsenga (osobno poimanje arome)
FEELLIFE - nije loš, samo previše koncentrirana aroma (bar meni- valjda se Amerima sviđa

), treba ga rezati (miješati) sa bazom li VG-om. Najbolji od njih mi je Flue-cured Tobacco, (lagano dimljeni duhanski okus) i Blended Tabocco (duhan sa čokoladno-lješnjak aromom) uzimao sam ga 18 mg, pa onda dodao 1/3 VG-a od Kemiga, tj 5 ml VG-a na 10 ml tekućine (budući sam inače na 12 mg), ali bez prolema ga možeš rezati i pola-pola sa VG-om (bar meni ima dosta arome) samo uzmeš s više nikotina ako ti treba. On je inače 25 % VG 75% PG, pa ga rezanjem sa VG-om dovedeš na cca 50-50 VPG (ako staviš 1/3 VG-a), ili na cca 63-37 VPG (ako staviš pol-pol). Ima ih do 36 mg nikotina, pa ti je dosta ekonomski isplativ za rezanje ako pariš sa više nikotina (bočica od 30 ml ti je oko 4,5 $) a nije loš ni za mix sa drugim aromamam
Inače, koliko vidim, na FT samo Hangseng ima 50-50 VPG i 100% VG, ostali su većinom 20-30 VG.
Ako uzimaš već nešto sa FT, uzmi si za probu, nemaš što izgubiti (osim par dolara)