Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 13 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: Dilema oko kupnje
 Post Postano: 06 sij 2016 14:55 

tekucina je jedina stvar sto ne kupujem na fasttechu. Ono sto sam probao je gore od dekanga sa standova. Preporucujem da kontaktiras clanove foruma Valter i Fek0, imaju i testere od 10ml u ponudi za isprobavanje.

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 sij 2016 01:15 

na Ft ti pišu omjeri, nema tu neki poznati marki, osim Dekang i Hanseng, samo upiši Lucky Strike npr, otvoriš ono s koliko te mg nikotina i ml tekučine zanima (piše odma ispod slike) i kad otvoriš, sa desne strane imaš popis sa 7393629462 tekučina..

otrov ili ne, (a do sad mi ništa nije bilo) ta tekučina meni valja i kupit ču je opet.. nakon 3-4 mj kad ostane, postane ne parljiva i na 5-6ml tekučine puknem 10ml baze i opet ona ista dobra..

sad to tebi ne mora odgovarat ni okus ni "marka" (koje nema)

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 sij 2016 14:53 

Znao sam naručiti par tekućina sa FT za probu (kad sam uzimao nešto drugo sitnije, pa da nadopunim do 20$)
Liqua - meni totalno loša, lošija od Dekanga i Hangsenga (osobno poimanje arome)
FEELLIFE - nije loš, samo previše koncentrirana aroma (bar meni- valjda se Amerima sviđa :mrgreen: ), treba ga rezati (miješati) sa bazom li VG-om. Najbolji od njih mi je Flue-cured Tobacco, (lagano dimljeni duhanski okus) i Blended Tabocco (duhan sa čokoladno-lješnjak aromom) uzimao sam ga 18 mg, pa onda dodao 1/3 VG-a od Kemiga, tj 5 ml VG-a na 10 ml tekućine (budući sam inače na 12 mg), ali bez prolema ga možeš rezati i pola-pola sa VG-om (bar meni ima dosta arome) samo uzmeš s više nikotina ako ti treba. On je inače 25 % VG 75% PG, pa ga rezanjem sa VG-om dovedeš na cca 50-50 VPG (ako staviš 1/3 VG-a), ili na cca 63-37 VPG (ako staviš pol-pol). Ima ih do 36 mg nikotina, pa ti je dosta ekonomski isplativ za rezanje ako pariš sa više nikotina (bočica od 30 ml ti je oko 4,5 $) a nije loš ni za mix sa drugim aromamam
Inače, koliko vidim, na FT samo Hangseng ima 50-50 VPG i 100% VG, ostali su većinom 20-30 VG.

Ako uzimaš već nešto sa FT, uzmi si za probu, nemaš što izgubiti (osim par dolara) :D

Povratak na vrh 

[ 13 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club