| Autor |
Poruka |
|
spavle
|
Naslov: Re: Kako napraviti svoj grijač na RDA i kako zamjeniti vatu. Postano: 16 sij 2016 17:24 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
sterop je napisao: Ocigledno dok dva doticna clana ne naoisu pozitivan post svi se nadu i pluju pitanje je zasto se vi niste sjetili toga i stavljali snimke pustite ga da radi svremenom ce se mozda ispraksirat pa ce biti bolje snimljeno samo naprijed ne kocite covjeka u pokusajima nek snima i objavljuje... Tražio je mišljenje i dobio ga je, objektivno i iskreno!
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Yeti
|
Naslov: Re: Kako napraviti svoj grijač na RDA i kako zamjeniti vatu. Postano: 16 sij 2016 18:36 |
|
|
Valter je napisao: Lagano vuče na neki slavenski jezik, ali ipak ne mogu odgonetnuti koji. Tu i tamo koja riječ mi je poznata. Ja bi rekao da je to neko iz mog kraja...
_________________ "It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas." "I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free" 
|
|
 |
|
 |
|
Yeti
|
Naslov: Re: Kako napraviti svoj grijač na RDA i kako zamjeniti vatu. Postano: 16 sij 2016 18:42 |
|
|
|
A sto se videa tice, bjezi ti fokus cesto, trebao bi po meni izbjegavati autofokus, osim ako nemas stvarno dobru kameru. Cesto ono sto radis ili pokazujes pobjegne iz kadra. Svjetlo ti previse bljesti po ss djelovima i tesko se vidi malo, mislim da pi to rijesila bijela krpa ispod lampe ili neko drugacije svjetlo ili promjeniti kut istog a da ti je opet dovoljno osvjetljeno.
To je mene osobno mucilo prilikom gledanja, ostalo je ok, kroz vrijeme ce to sve pomalo bolje...
_________________ "It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas." "I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free" 
|
|
 |
|
 |
|
sterop
|
Naslov: Re: Kako napraviti svoj grijač na RDA i kako zamjeniti vatu. Postano: 16 sij 2016 21:10 |
|
|
Valter je napisao: sterop je napisao: Ocigledno dok dva doticna clana ne naoisu pozitivan post svi se nadu i pluju pitanje je zasto se vi niste sjetili toga i stavljali snimke pustite ga da radi svremenom ce se mozda ispraksirat pa ce biti bolje snimljeno samo naprijed ne kocite covjeka u pokusajima nek snima i objavljuje... Lagano vuče na neki slavenski jezik, ali ipak ne mogu odgonetnuti koji. Tu i tamo koja riječ mi je poznata. Ja sam iz Belisca istocni dio slavonije godiste 1971 ako nekog zanima moze i ime i prezime nemoram se skrivat iza nicka koliko vidim clanova je svakim danom sve vise ali ocigledno nekoj ekipi to nepase jer njihov komentar je svugdje obavezan imao on veze ili neimao sa istim pustite ljude nek pisu zato forum i postoji normalno da je parenje ocigledno uhvatilo maha i da ce svakim danom biti sve vise novih ali ih neki clanovi konstantno u startu koce...ako ljudima necete odgovarat na pitanja nemorate ni ismijavat a to kako ja pisem jebiga ja sam isao u skolu dok je bilo po Vukovom...
_________________ [url="http://electronic-cigarettestarterkit.com/signature-banners/"]  [/url]
|
|
 |
|
 |
|
Yeti
|
Naslov: Re: Kako napraviti svoj grijač na RDA i kako zamjeniti vatu. Postano: 16 sij 2016 21:36 |
|
|
A to je kao tebe islo? Ja mislio ovog sto je snimio video 
|
|
 |
|
 |
|
sterop
|
Naslov: Re: Kako napraviti svoj grijač na RDA i kako zamjeniti vatu. Postano: 16 sij 2016 22:46 |
|
|
|
Da mi je znat kog je u pocetku islo??????
_________________ [url="http://electronic-cigarettestarterkit.com/signature-banners/"]  [/url]
|
|
 |
|
 |
|
doctore
|
Naslov: Re: Kako napraviti svoj grijač na RDA i kako zamjeniti vatu. Postano: 17 sij 2016 00:50 |
|
|
Citat: Ja sam iz Belisca istocni dio slavonije godiste 1971 ako nekog zanima moze i ime i prezime nemoram se skrivat iza nicka koliko vidim clanova je svakim danom sve vise ali ocigledno nekoj ekipi to nepase jer njihov komentar je svugdje obavezan imao on veze ili neimao sa istim pustite ljude nek pisu zato forum i postoji normalno da je parenje ocigledno uhvatilo maha i da ce svakim danom biti sve vise novih ali ih neki clanovi konstantno u startu koce...ako ljudima necete odgovarat na pitanja nemorate ni ismijavat a to kako ja pisem jebiga ja sam isao u skolu dok je bilo po Vukovom... 
_________________ "Nikad ne dijelite rov sa nekim tko je hrabriji od vas!"
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Kako napraviti svoj grijač na RDA i kako zamjeniti vatu. Postano: 17 sij 2016 10:03 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
go sterop, go! reci ti njima...bezobraznici jedni, neotesani!
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Kako napraviti svoj grijač na RDA i kako zamjeniti vatu. Postano: 17 sij 2016 10:23 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
ajde dosta , u šta ste temu pretvorili, ako imate suvislu kritiku, napišite ako ne 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |