Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 27 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov:
 Post Postano: 18 sij 2016 22:55 

Mislim da je ovo za neku kliniku za odvikavanje... :)
Hocemo donirati sta opreme za srednjoskolce? Ko prodje s 5 i bude imao primjerno vladanje od mene mod :)

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Pomoć-što i gdje nabaviti
 Post Postano: 18 sij 2016 23:10 

Roko z. je napisao:
Ja sam zavolio pušit u tjedan dana. Uživam u svakom dimu i okusu koji mi se stvarno svidio. U početku sam pušio po 2-3 ld a poslije škole. To je s vremenom postalo 6 komada na dan.
Kada sam za vikend(svaki tjedan) rekao da je dosta u ponedeljak bi kupio svoju "zadnju" kutiju. Popušio bih 8 do 10 komada i reko bi dosta ali za par dana bi kupio još.
Spiskao sam na smrduše oko 350 kuna do sad i odlučio sam da je dosta. Da ne spominjem koliko sam užicao.
Otkad koristim električnu pušio 2 do 3 komada u prvom tjednu. Sad nisam zapalio 2 tjedna. I ne parim u školi nego odem van skriven od pogleda onih za koje nije zgodno da vide.
Fasttech mi se činio kao neka sumnjiva stranica kao banggod i slično. Svakako ću pogledati kada budem mogao.
A postavio sam pitanje jer nemam para i zanima me koji mod i rta da uzmem za te pare. Ispričavam se ako sam nekom digao tlak s pitanjem, to mi nije bila namjera.
Preporuke su za subox mini kit ali me strah da kbox ne krepa kao što sam čuo da zna.
Vrlo mi je drago da ne pušim više i preobraćam prijatelje na vaping.

Aj ti i frendovi gledajte cure a ne vape opremu. Tih 350 kn što si kupio cigareta će ti biti kap u moru ako počneš s ovim. I onda ćeš se opet vratiti na cigarete. U svakom slučaju okani se jednog i drugog, meni je najgori potez bio kada sam iz dosade na kraju čevrtog srednje počeo pušiti.

Uostalom, ne bi trebao niti biti ovdje ako nisi iznad 18. Možda zvučim grubo al neka, mislim da maloljetnici nemaju što tu tražiti. Naravno, tko zna koliko ih ima reganih da skrivaju godine, no ako se javno izjasniš da si u srednjoj trebao bi bananu pokupiti.
Ne govorim ti ovo s visoka,vjeruj mi da jako dobro poznajem srednjoškolce i znam da sada niste najpametniji i da ima puno boljih stvari na koje možeš novce trošiti ;)

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 sij 2016 23:17 

dečko, nisi ti još "ovisan" o cigaretama. Bar mi se tako čini. i ja sam tako počeo, pa sam godinu dana naskrivečki palio, ali nisam bio ovisan, bar ne s tih 10 cigara na dan. Ovisnost počinje nakon dužeg vremenskog perioda unošenja otrova iz cigarete. Ako oćeš prestat pušit, prestani pušit. A subohm nije za tebe. Još. Čitaj forum, obrazuj se malo. Za subohm trebaš točno znat šta radiš, da budeš siguran. Kvalitetne baterije prije svega.

Za tu veliku ovisnost od 10 cigara na dan, dosta ti je i evod

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 sij 2016 23:20 
Moderator

za tu ovisnost mu je dosta i dve iza uha

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 sij 2016 12:25 

ja sam baš počeo pušit u 1. srednje, bio sam u domu i nosio sam cigaere od kući tj iz Bosne i normalno su mi roditelji kupovali. Šteka cigara mi je bila neki 30-ak dana uz ono normalno djeljenje.. Sam bi kutiju imo oko 4 dana tad. I na 10-ak cigara dnevno sam bio do prije godinu i nešto, kupio Evod set, pušio još više dok sam to popravljo 6527 puta. Kupio K4 i MVP, skreso na 3-5 cigara dnevno. Nastavio kupovat opremu i pario uz tih 3-5 cigara. I sad eo godinu dana nakon "vejpanja" sam svu opremu pospremo i još uvjek sam na cca 4 cigare dnevno. A nabavljo sam ugl zato što kad navečer sjednem na Belu mogu popušit 2 kutije, toga se se rješio i to mi je bilo bitno, sad ako sjednem na belu poparim 2 tanka (3-4ml) i to je to. Oprema mi stoji ako nastavim parit, a uz opremu stoje i cigare

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 sij 2016 12:39 

sin93 je napisao:
ja sam baš počeo pušit u 1. srednje, bio sam u domu i nosio sam cigaere od kući tj iz Bosne i normalno su mi roditelji kupovali. Šteka cigara mi je bila neki 30-ak dana uz ono normalno djeljenje.. Sam bi kutiju imo oko 4 dana tad. I na 10-ak cigara dnevno sam bio do prije godinu i nešto, kupio Evod set, pušio još više dok sam to popravljo 6527 puta. Kupio K4 i MVP, skreso na 3-5 cigara dnevno. Nastavio kupovat opremu i pario uz tih 3-5 cigara. I sad eo godinu dana nakon "vejpanja" sam svu opremu pospremo i još uvjek sam na cca 4 cigare dnevno. A nabavljo sam ugl zato što kad navečer sjednem na Belu mogu popušit 2 kutije, toga se se rješio i to mi je bilo bitno, sad ako sjednem na belu poparim 2 tanka (3-4ml) i to je to. Oprema mi stoji ako nastavim parit, a uz opremu stoje i cigare

To je i moj cilj. Volim pušit a ovo je sigurnija alternativa. Nema šlajma i ostalih darova pušenja.

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 sij 2016 12:40 

:joj:

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 sij 2016 12:50 

pa ako ti smeta pušenje onda prestani pušit..
ja dok sam pušio nisam ni kašljo ujutro ni neke šlajmove pljuvo.. samo kondicija me j*bala, što opet više mogu pripisat tome da se po 2mj ne gibam (u domu) i onda dođem kuči i natovarim 10-20m drva (to ti je oko 10tona tereta) od 7 do 3h.. a ne pušenju jer sam pušio dok se odmaram 5min.. ali tad nisam vejpo.

nisi ti shvatio, tih 10cigara dnevno što popušiš to ti i nije ovisnost neka, sa evodom se to može rješit, naravno sa onim koji radi (moj je večinom bio na popravku zbog prirode posla) i onda kad smanjiš na 3-4 cigare to ti je k. ništa pogotvo kad skužiš da se s tim evodom možeš i skroz skinit sa cigara.. jbš 3 cigare, ujutro, podne i navečer, ako između toga ne zapališ, nemoraš ni pušit.. znači dok to radi, ne diraj ništa, sipaj tekučinu i dimi.. pogotovo dok si u srednjoj šk i nemaš izvor para sastrane.. ja sam računo da sam u ovom mom godišnjem stažu dao preko 15oo kn na opremu i tekučine i to ugl iz zajebancije, mogo sam ostat na LPG-u i kayfunu 3.1, par baterija i punjač, sve skupa oko 15$ sa FAsta i 120kn kod nas 3 baterije..

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 sij 2016 12:58 

Roko z. je napisao:
To je i moj cilj. Volim pušit a ovo je sigurnija alternativa. Nema šlajma i ostalih darova pušenja.

Pušenje is not cool, parenje is not cool. Ostavi se oba hobbya.

Ja sam pušio 25 godina uglavnom kutiju cigareta dnevno. I pokušavao sam puno puta prestati. Kako nije uspjelo, ovo je postalo dobro rješenje i 3 godine nisam zapalio. Ali tebi to NE TREBA. Prestani pušiti i miran si. Ne tošiš lovu nego je štediš. Upiši teretanu, kupi bicikl, nađi curu s većim cicama.

Mogu ti nabaviti malu dimilicu za party ako ti je do pare.

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 sij 2016 14:32 

Hvala na savjetima u pravu ste, a ja sam noob :D .
Stvarno sam danas odlučio da se pljugi ostavljam. Evod ću dat nekom kome treba više nego meni. Stvarno ste me odgovorili od kupovine i stvarno je bolje da pare potrošim na nešto drugo.
Hvala još jednom na demotivaciji od kupovine i trošenja para

Povratak na vrh 

[ 27 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club