Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 19 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: Pomoc oko Subox mini-ja
 Post Postano: 23 sij 2016 19:07 

bubib5 je napisao:
radije uzmi lg hg2, smeđe, svi su jako zadovoljni s njima.. i imaju kapacitet da ti izdrže dan sigurno..

to su ove: https://www.fasttech.com/products/0/100 ... chargeable
nemoj te koje si predložio

baterije šalju švedskom poštom, dođe za 2-3 tjedna, ovo ostalo podijeli na pakete do 160kn, da ti ne opale carinu. mod možda prođe možda ne. Ostalo možeš singapur poštom, dođe za 2 tjedna max

Edit: ako ti treba i punjač, možeš ovaj: https://www.fasttech.com/products/0/100 ... i-cd-smart nemam baš taj nego i4 za 4 baterije, već godinu i 4 mjeseca radi bez greške i napuni 2/4 baterije za 4.5 sati. Naravno da možeš i bolji uzet.

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 sij 2016 00:38 

oke hvala vam svima. puno ste pomogli

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 vel 2016 16:33 

Imam pitanje, vezano je za subtank minija pa da ne otvaram novu temu.
Koristim ga na 10-12w,1.5-1.7 omh(kako ispadne), mtl i odlican mi je. Mrzio sam kod mini protank 3 sto me previse koci kad uvlacim, tako da mi ovaj pase.
Dogada mi se da preko noci protoci u komoru za namjestanje zraka, ponekad i nakon 1-2h ne koristenja. E sad kako to rjesit ili bar smanjit??
Pokusao sam uza-sira,spojena-rasirena zavojnica, vise ni sam nisam pametan. Sad sam napravio spojenu, jer mislim mozda kroz nju kapa...
Tj, sto ce smanjit dotok tekucine? Kakva zavojnica, rasirena, spojena? Sira s vise vate, ili uza s manje vate?

Mozda krivo pravim slika(1,7ohm,28awg), pa ako moze koji savjet

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 vel 2016 16:41 

Tome je napisao:
Imam pitanje, vezano je za subtank minija pa da ne otvaram novu temu.
Koristim ga na 10-12w,1.5-1.7 omh(kako ispadne), mtl i odlican mi je. Mrzio sam kod mini protank 3 sto me previse koci kad uvlacim, tako da mi ovaj pase.
Dogada mi se da preko noci protoci u komoru za namjestanje zraka, ponekad i nakon 1-2h ne koristenja. E sad kako to rjesit ili bar smanjit??
Pokusao sam uza-sira,spojena-rasirena zavojnica, vise ni sam nisam pametan. Sad sam napravio spojenu, jer mislim mozda kroz nju kapa...
Tj, sto ce smanjit dotok tekucine? Kakva zavojnica, rasirena, spojena? Sira s vise vate, ili uza s manje vate?

Mozda krivo pravim slika(1,7ohm,28awg), pa ako moze koji savjet

Care pogledaj si el ti baza dobro zategnuta, da ti možda ne prolazi između navoja jer je o-ring loše stegnut. ili je već otišao kvragu, pošto se kod njega to ne bi trebalo događati, a može se dogoditi i u slučaju premalo vate pa ti previše vuče tekućine. prvo pogledaj bazu da nije ona kriva odnosno o-ring ;)

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 vel 2016 17:35 

to se meni dešava stalno na rba, napravim vertikalni 0.6 ohm i onda se idući pola sata zajebajem sa količinom vate, ili ide u usta ili dry hit i dok ne potrefiš jbg.. pošto si ti na malo W slobodno moš stavit još malo vate.

kod mene su čak i OCC 0.5 (org) nakon par dana ne korištenja znali pustit skroz dole kroz rupe za zrak

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 vel 2016 17:37 

Ja sam RBA bazu slagao tako da kada bih provukao vatu kroz zavojnicu, sam vatu provukao sa obje strane kroz rupice, zasarafio šarafić , te vatu odrezao tako da jedan milimetar vate viri kroz rupice te naknadno namocio zavojnicu i onda zasarafio gornji plosnatiji dio baze koja se spaja sa dimnjakom...Tako sam rjesio problem curenja kod loše natucane vate pri rađenju setupa, probaj pa vidi

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 vel 2016 18:08 

stanko11 je napisao:
Care pogledaj si el ti baza dobro zategnuta, da ti možda ne prolazi između navoja jer je o-ring loše stegnut. ili je već otišao kvragu, pošto se kod njega to ne bi trebalo događati, a može se dogoditi i u slučaju premalo vate pa ti previše vuče tekućine. prvo pogledaj bazu da nije ona kriva odnosno o-ring ;)

Okej mi izgleda o-ring i stegnem to dobro, a i vidi se da kapa kroz rba, jer bude tekucine u onim malim rupicama na donjem djelu rba, gdje je kontakt za plus.

Probat cu prvo ovo sto Gorky kaze, zvuci jednostavno :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 vel 2016 20:56 

evo možda i ovo pomogne, jednostavan setup

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 vel 2016 01:50 

To je stari rba,a i pogledao sam cijeli youtube.
Na ovaj Gorky-ev nacin izgubim svu aromu. Ocito puno vate i gubi se aroma, malo vate i lagano toci.
Jos pokusat vertikalno.
Ali mislim da cu ga na kraju pustit neka toci i ko ga :nem: . Ostavit ga preko noci naopako :lol:
Jer ovako 2-3 puta dnevno minjat vatu nema smisla...

EDIT:
Evo jutros gledam i nema ni kapi u AFC. Sinoc sam opet slozio normalno s vatom i stegao RBA ko majmun. Sto je pomoglo od to dvoje neznam..
Hvala na pomoci.

Povratak na vrh 

[ 19 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club