|
.
Sada je: 26 tra 2026 14:25. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 14:25. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Pomoc oko Subox mini-ja Postano: 23 sij 2016 19:07 |
|
|
bubib5 je napisao: radije uzmi lg hg2, smeđe, svi su jako zadovoljni s njima.. i imaju kapacitet da ti izdrže dan sigurno.. to su ove: https://www.fasttech.com/products/0/100 ... chargeablenemoj te koje si predložio baterije šalju švedskom poštom, dođe za 2-3 tjedna, ovo ostalo podijeli na pakete do 160kn, da ti ne opale carinu. mod možda prođe možda ne. Ostalo možeš singapur poštom, dođe za 2 tjedna max Edit: ako ti treba i punjač, možeš ovaj: https://www.fasttech.com/products/0/100 ... i-cd-smart nemam baš taj nego i4 za 4 baterije, već godinu i 4 mjeseca radi bez greške i napuni 2/4 baterije za 4.5 sati. Naravno da možeš i bolji uzet.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Antess
|
Naslov: Re: Pomoc oko Subox mini-ja Postano: 24 sij 2016 00:38 |
|
Pridružen: 15 lis 2014 21:42 Postovi: 124 Lokacija: Zagreb, Dubrava
|
|
oke hvala vam svima. puno ste pomogli
|
|
 |
|
 |
|
Tome
|
Naslov: Re: Pomoc oko Subox mini-ja Postano: 15 vel 2016 16:33 |
|
|
Imam pitanje, vezano je za subtank minija pa da ne otvaram novu temu. Koristim ga na 10-12w,1.5-1.7 omh(kako ispadne), mtl i odlican mi je. Mrzio sam kod mini protank 3 sto me previse koci kad uvlacim, tako da mi ovaj pase. Dogada mi se da preko noci protoci u komoru za namjestanje zraka, ponekad i nakon 1-2h ne koristenja. E sad kako to rjesit ili bar smanjit?? Pokusao sam uza-sira,spojena-rasirena zavojnica, vise ni sam nisam pametan. Sad sam napravio spojenu, jer mislim mozda kroz nju kapa... Tj, sto ce smanjit dotok tekucine? Kakva zavojnica, rasirena, spojena? Sira s vise vate, ili uza s manje vate? Mozda krivo pravim slika(1,7ohm,28awg), pa ako moze koji savjet
|
|
 |
|
 |
|
stanko11
|
Naslov: Re: Pomoc oko Subox mini-ja Postano: 15 vel 2016 16:41 |
|
Pridružen: 18 pro 2015 19:13 Postovi: 253 Lokacija: Zagreb-Dubrava
|
Tome je napisao: Imam pitanje, vezano je za subtank minija pa da ne otvaram novu temu. Koristim ga na 10-12w,1.5-1.7 omh(kako ispadne), mtl i odlican mi je. Mrzio sam kod mini protank 3 sto me previse koci kad uvlacim, tako da mi ovaj pase. Dogada mi se da preko noci protoci u komoru za namjestanje zraka, ponekad i nakon 1-2h ne koristenja. E sad kako to rjesit ili bar smanjit?? Pokusao sam uza-sira,spojena-rasirena zavojnica, vise ni sam nisam pametan. Sad sam napravio spojenu, jer mislim mozda kroz nju kapa... Tj, sto ce smanjit dotok tekucine? Kakva zavojnica, rasirena, spojena? Sira s vise vate, ili uza s manje vate? Mozda krivo pravim slika(1,7ohm,28awg), pa ako moze koji savjet Care pogledaj si el ti baza dobro zategnuta, da ti možda ne prolazi između navoja jer je o-ring loše stegnut. ili je već otišao kvragu, pošto se kod njega to ne bi trebalo događati, a može se dogoditi i u slučaju premalo vate pa ti previše vuče tekućine. prvo pogledaj bazu da nije ona kriva odnosno o-ring 
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Pomoc oko Subox mini-ja Postano: 15 vel 2016 17:35 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
|
to se meni dešava stalno na rba, napravim vertikalni 0.6 ohm i onda se idući pola sata zajebajem sa količinom vate, ili ide u usta ili dry hit i dok ne potrefiš jbg.. pošto si ti na malo W slobodno moš stavit još malo vate.
kod mene su čak i OCC 0.5 (org) nakon par dana ne korištenja znali pustit skroz dole kroz rupe za zrak
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
Gorky
|
Naslov: Re: Pomoc oko Subox mini-ja Postano: 15 vel 2016 17:37 |
|
|
|
Ja sam RBA bazu slagao tako da kada bih provukao vatu kroz zavojnicu, sam vatu provukao sa obje strane kroz rupice, zasarafio šarafić , te vatu odrezao tako da jedan milimetar vate viri kroz rupice te naknadno namocio zavojnicu i onda zasarafio gornji plosnatiji dio baze koja se spaja sa dimnjakom...Tako sam rjesio problem curenja kod loše natucane vate pri rađenju setupa, probaj pa vidi
_________________ PELIN GORKI, ŽIVOT SLATKI!
|
|
 |
|
 |
|
Tome
|
Naslov: Re: Pomoc oko Subox mini-ja Postano: 15 vel 2016 18:08 |
|
|
stanko11 je napisao: Care pogledaj si el ti baza dobro zategnuta, da ti možda ne prolazi između navoja jer je o-ring loše stegnut. ili je već otišao kvragu, pošto se kod njega to ne bi trebalo događati, a može se dogoditi i u slučaju premalo vate pa ti previše vuče tekućine. prvo pogledaj bazu da nije ona kriva odnosno o-ring  Okej mi izgleda o-ring i stegnem to dobro, a i vidi se da kapa kroz rba, jer bude tekucine u onim malim rupicama na donjem djelu rba, gdje je kontakt za plus. Probat cu prvo ovo sto Gorky kaze, zvuci jednostavno 
|
|
 |
|
 |
|
stanko11
|
Naslov: Re: Pomoc oko Subox mini-ja Postano: 15 vel 2016 20:56 |
|
Pridružen: 18 pro 2015 19:13 Postovi: 253 Lokacija: Zagreb-Dubrava
|
|
 |
|
 |
|
Tome
|
Naslov: Re: Pomoc oko Subox mini-ja Postano: 16 vel 2016 01:50 |
|
|
To je stari rba,a i pogledao sam cijeli youtube. Na ovaj Gorky-ev nacin izgubim svu aromu. Ocito puno vate i gubi se aroma, malo vate i lagano toci. Jos pokusat vertikalno. Ali mislim da cu ga na kraju pustit neka toci i ko ga  . Ostavit ga preko noci naopako  Jer ovako 2-3 puta dnevno minjat vatu nema smisla... EDIT: Evo jutros gledam i nema ni kapi u AFC. Sinoc sam opet slozio normalno s vatom i stegao RBA ko majmun. Sto je pomoglo od to dvoje neznam.. Hvala na pomoci.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 26 tra 2026 14:25. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 14:25. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |