Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 22 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: VG - PG omjeri učinci
 Post Postano: 15 stu 2014 13:54 

i ja sam to skontao da mi radi bolje sa 4-5-6 namotaja nego sa 9 ali gledajuci yt pomislim da krivo radim, pogotovo sto nekako zaboravim kakav mi je bio prethodni setup pa vise ne znam gdje gonim, cim imam malo vremena istankam pa pravim nanovo a ne znam sta :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 stu 2014 14:11 

Moraš znati da ti koji rade te video uratke to počnu iz hobija ali kada im YT počne isplačivati novčeke vide to kao dodatni izvor zarade.

Da bi bili drugačiji i radije gledani (i više zarade) pribjegavaju svemu. Pa je tako postao popularac Cloud chasing. Ili stvaranje oblaka pare. Zanimljivo ali to nije parenje niti ništa korisno. Neki se krevelje i urlaju bez veze. Neki oboje.

Svima je zanimljiv MC i zato je postao tako popularan. I sada ako želiš prodati video, moraš raditi MC. Korisno? Uglavnom ne.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 15 stu 2014 15:29 

Ma jasno, uglavnom i ne gledam, zato sam i ovoliko dosadan :-)
Kad skontam da malo pretjeram postovima onda sam par dana na yt, da ne mislite da ja tako samo ovde i na drugim forumima sam dosadan kao proljev, nebitno dal skidam turbinu s auta i cistim je diy il motam zicu oko spage, sto vise odgovora kako to je uspjesniji rad

Sent from my D2005 using Tapatalk

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 15 stu 2014 15:36 

Misliš? A ona puno babica, kilavo dijete?

Samo na ovom forumu ćeš puno naći savijeta da staviš žicu 0,32 il 0,30. Ja ti preporučam 0,18 mm. Ti vidi što misliš da ti je dobro i ono drugo zadrži u glavi kada pomisli da bi trebalo drugačije. Samo moraš probavati, ne puno pitati. Na svako tvoje pitanje postoji odgovor. Problem je jedini što postoji više odgovora.

Zato se potrudi nađi odgovore na svoja pitanja i nemoj pitati je li bi piškio ili bi kakio. Moraš se sam potruditi.

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 stu 2014 15:42 

Drago mi je da je Valter tu da razbije sve američke snove :D :D
(i naravno pomogne sa savjetima)

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 15 stu 2014 15:48 

Ajd, uzecu 0,18, sporo mi se hladi coil, poslije pustanja prekidaca moze se jos jednom potegnuti koliko pare ima u komori pa kontam to da bih smanjio tanjom zicom. Citam ja sve od kako sam se regao ali ne mogu stici citati ono prije reganja. Neka babica, ako jedna ne zna druga ce znati il treca, sad imam 2 kayfuna pa mogu duplo vise testova odradjivati, zadovoljan sam napretkom uglavnom, malo se spama al jbg, rezultat je vidljiv :-)

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 stu 2014 15:51 
Administrator

Ajmo mi lijepo ispocetka: Prvo je bila uzarena masa, pa je onda ...

Daklem americani se hvale najboljim skolskim sustavom u svijetu a 70% djece im polupismeno izlazi iz skole.
Hvale se, sada drugom svjetskom ekonomijom koja se sastoji od pretakanja iz shupljeg u prazno na Wall Streetu.
Jamerika je zemlja s najvise robijasa na svijetu.
Realno i s najvise nezaposlenih u svijetu.
Jamerika je tumor na svjetskoj ekonomiji koja nasilnim metodama po svijetu rjesava vlastite probleme.

E pa stvarno ste nasli crkvu gdje cete boga moliti. :shake:

Sve sto garavi ili bilo koji americanin kaze odmah zataknite macku o rep. A jubito filmice si zataknite tamo gdje nikad sunce ne dolazi.
Kao i microcoil, nanocoil, pikocoil, angstremcoil .... i sve subohm pizdarije. Jer to vam NE TREBA i sjebat cete ono dobro sto imate.
Mehanicki mod NIJE za subohm, driper NIJE za subohm i sve su to bedarije od kojih sto prije se maknete samo ce vam dobro ciniti.

Smotajte atomizer koji imate na 2 ohma, smotajte twisted coil na 1,6 ohma i parite kak bog zapoveda.
I ne slusajte bedaste rednecke iz prekomorskih kolonija. Jebote pa ja imam ormar koji je stariji od njihove propale drzave.

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 stu 2014 16:31 

Lako to što je ormar stariji nego je i pametniji.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 15 stu 2014 16:40 

Koji je Kinta lik, ja imam ormar, ovo cu ti pozajmiti kad pricam o Amerima, steta da se mudrost ne siri :-)

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 stu 2014 18:28 
Moderator

Najbolji dokaz toga što Kinta piše je ovo
http://www.avidvaper.com/hh-357-long-ba ... -atomizer/
pogledajte si koliko ohma imaju njihovi atomizeri koji su na glasu kao jedni od najboljih atomizera što se tiće arome
Znam da su američani, ali ima i tamo pametnih i razboritih ljudi. :D
valjda je čovjek porijeklom iz naših krajeva, jel ovdje na balkanu su ljudi na glasu kao pametni i razboriti. :rotfl: :rotfl: :rotfl:

a i bojim se pomisliti šta je naša ekonomija onda, pretpostavljam jedan mali ali očajno bolni hemeroid negdje u blizini šupka.

A i iz ormara nam često ispadaju neki kosturi.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

[ 22 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.