Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 20 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: Najbolji Sub ohm Isparivač
 Post Postano: 27 lis 2015 09:47 

...e sad će feko da me :uzi:

Ali ja sam naučio (doktorir'o) kayfun v4 i meni nema bolje arome od toga, a probao sam i erlkonigine i tilemahose, taifune razne.....
Tako da moj glas ide Kayi v4.
...za lung mi je do sada najdraži Goblin mini, pravo malo čudovište s jako puno okusa.

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 lis 2015 10:04 

mislim da kayfun nema tu kaj radit na popisu.. bez uvrede naravno..
ali ovo su lung hitter-i sa povećom količinom pare..a mislim da kayfun nije bas u toj kategoriji..
ja sa staklom niti na jednom subtanku nisam imao ama baš nikakvih problema.. osim ako ga ne zategneš ko sivonja..
a i glupo je uspoređivati arome subtank-ova i sličnih sa atty-ima za flavor chasing..
koliko sam ja do sada naučio (a to je malo) da nemožeš imati i ovce i novce.. tj. pare i arome, barem ne kako sam si ja to zamislio..
npr. smok tfv4, ima pare da se izgubiš u njoj, međutim aroma tfv4, i recimo billow v2 nema veze s vezom, uzeo sam taj primjer jer trenutno u oba imam istu tekućinu (by fek0)..

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 lis 2015 10:27 

Evo ga kayfun u sub ohmu :) nigdje nije receno da se traze samo lung hiteri, m2l isto moze na sub ohm bez problema

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 lis 2015 10:34 

izvuko si se za 0,02 :P

moze naravno, samo meni to nije prirodno pa sam išao po sebi.. (egoistično).. hahah..

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 27 lis 2015 11:36 

Ja koristim iSub Apex i nemam nikakvih primjedbi na njega. A sta se okusa i proizvodnje pare tice: fenomenalno. Ne leaka, uzasno lako se puni i iznimno kvalitetan build, csk mi pao par puta nikom nis. 8)

Sent from my thl T6 pro using Tapatalk

Povratak na vrh 

Naslov: Najbolji Sub ohm Isparivač
 Post Postano: 27 lis 2015 12:07 

[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/27/e2209b46df4119998908760399045f42.jpg[/img]

Meni evo opet TFV4 ima najbolju aromu od dosad probanih, koristio sam istu tekicinu u svima, i flavour mi je bolji nego na Subtanku, Ego One, Furytanku, o pari necu ni pricati. Znaci meni od dosad probanih je TFV4 najbolji. Btw, super mi je sto je Top Fill i nema apsolutno nikakvog curenja i slicno.

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lis 2015 18:19 

znam kako radit sa o ringovima, i nisam zatezo ko sivonja i ne kažem sad da mi slini neznam kako, ali osjetim pod prstima pogotovo kad je skoro prazan da su mi ljepljivi od tekućine. neznam kako je kod vaših dali su uvijek suhi ili je to normala šta se meni dešava i nevezano tome zna li mi ko reći da li je nautilus dobra investicija i gdje ga moigu naručit za koju lovu, isto tako nešto u rangu isticka 40w ali možda nešto bolje da baterija traje duže i isto tako di naručit i za koju lovu. hvala svima. :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lis 2015 18:45 

probaj Silverplay RTA, FT cca 12$

Povratak na vrh 

Naslov: Najbolji Sub ohm Isparivač
 Post Postano: 28 lis 2015 19:04 
Moderator

gogim je napisao:
znam kako radit sa o ringovima, i nisam zatezo ko sivonja i ne kažem sad da mi slini neznam kako, ali osjetim pod prstima pogotovo kad je skoro prazan da su mi ljepljivi od tekućine. neznam kako je kod vaših dali su uvijek suhi ili je to normala šta se meni dešava i nevezano tome zna li mi ko reći da li je nautilus dobra investicija i gdje ga moigu naručit za koju lovu, isto tako nešto u rangu isticka 40w ali možda nešto bolje da baterija traje duže i isto tako di naručit i za koju lovu. hvala svima. :plus:

ako si navikao na subtank, nautilus ce ti biti tezak za uvlacenje zraka...ovo sa subtankom nije normalno, normalno je da ga uzmes nakon tjedan dana nekoristenja i paris bez da jedna kap bude van tanka.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 28 lis 2015 19:17 

Evo testiram lemo 2 od jutra,kanthal 0,5 neznam kolko namotaja,9-10,ogroman coil,ispada 0,8 oma i to drzim na 30-35w i radi ko urica...zrak do kraja otvoren,al nemora bit...za takvo nesto zvijer od atija,jako lijepo radi...sljedeci logicki korak je bacit ga u prodaju i vratit se na ithaku sa update-om :D

Povratak na vrh 

[ 20 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: Bing [Bot], bot* i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club