Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 155 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika
 Post Postano: 31 lis 2014 19:28 

Odgovaraju, samo si uzmi još i https://www.fasttech.com/product/1476404 tako da možeš uvijek imati spremnih grijača :plus:

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika
 Post Postano: 01 stu 2014 02:28 

Draskas je napisao:
Da ne otvaram novu temu
Trebam pomoć, naručen ego set sa CE4 tankom koji koliko sam uspio pročitati traje tjedan dana pa da se pripremim naručio bi ovo
https://www.fasttech.com/products/1411/10006714/1535302
https://www.fasttech.com/products/0/100 ... learomizer
jel to ok za početnika i imate li kakav prijedlog?
Uz to bi uzeo
https://www.fasttech.com/products/1411/10007182/1591801 ako ne odgovaraju molim link.
Hvala.

Kolko penez, tolko muzike!

I što to znači početnik? Netko tko treba prvo steći parilački staž na lošem smeću, da bi kad "odraste" i sam dođe k pameti kupio poštenu opremu? Ako je netko početnik, nije automatski i dobar čovjek, nedostojan poštene parilice! Danas je Kayfun broj jedan pa čemu onda prvo eksperimentirati s lošijim rješenjima?

Scar, 2x Origen, Phoenix, 3x Patriot, A7

slika

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 01 stu 2014 02:44 

Slusaj covjeka sta ti kaze, ja nisam slusao pa imam 5 atija i baterija koje nekoristim. Kayfun je ekstra, toliko da sam narucio jos jedan kayfun i nemesis, danas stiglo 5 18350 baterija s mtm-a, ovih na popustu sto ti preporucuju, i to je sad toliko sexy sprava koja daje paru kakva mi pase da uopste ne mislim ni probati nesto drugo. Jedino sto ne mogu tvrditi sa sigurnoscu jer mi nije stigao da probam a to je da uzmes 3.1 kayu, bolji hybrid, lakse punjenje i stelanje, to u mojoj teoriji, nek ekipa presudi, vidim da ih dosta ima 3.1

Sent from my D2005 using Tapatalk

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 01 stu 2014 10:12 

veljo_81 je napisao:
Slusaj covjeka sta ti kaze, ja nisam slusao pa imam 5 atija i baterija koje nekoristim. Kayfun je ekstra, toliko da sam narucio jos jedan kayfun i nemesis, danas stiglo 5 18350 baterija s mtm-a, ovih na popustu sto ti preporucuju, i to je sad toliko sexy sprava koja daje paru kakva mi pase da uopste ne mislim ni probati nesto drugo. Jedino sto ne mogu tvrditi sa sigurnoscu jer mi nije stigao da probam a to je da uzmes 3.1 kayu, bolji hybrid, lakse punjenje i stelanje, to u mojoj teoriji, nek ekipa presudi, vidim da ih dosta ima 3.1

a koliko si se i ti borio s time sto ce raja reci kad vidi top u rukama :D
a sto se tice kaje, KFL+v2 daje bolju aromu nego 3.1. ali zvizdi. obe kaje punim odozgo tako da tu nema razlike.

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika (2013)
 Post Postano: 01 stu 2014 10:41 

Kad sam pocinjao uzeo sam srot atomizer samo za probu da ustedim. Zeznuo se. Mjesec dana kasnije uzeo kayfuna i nisam pozalio. To je takav gust parit da mi povratak na cigarete a ni na prvotni atomiser ne pada na pamet. Da sam se isao skidat sa duvana na slabom atomizeru vjerovatno bi treci il cetvrti dan odustao. Nisam ja presao na paru da prestanem pusit. Nego mi je bio takav gust, plus procitao da gust postane jos i veci mjesec dana do dva kad se skines s cigareta. Sretan vaper

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 stu 2014 11:26 

Djelomično se slažem sa svima :zu:
Ne bih čovjeku preporučio nešto što nisam osobno isprobao.
Početak je bio prije nekih pet mjeseci, otprilike kao i kod velje 81.
Početnička oprema po preporukama na forumu, dvije VV egice, H2 i RGM2.
H2 je izdržao svega nekoliko dana jer je PC tank pukao.
Greška uzrokovana neznanjem :conf:
RGM2 je radio bez greške. Poslije toga sam počeo koristiti vatu.
Pa je stigao Vamo. Pa russian , pa nemesis, pa kayfun, pa driper, pa još jedan kayfun...
Slaganje setupa na klonovima kayfuna je znalo biti dosta frustrirajuće do konačnog uspjeha.
Curenje, dry hitovi, razni otpori, uglavnom, traženje idealnog setupa. Stjecanje neophodnog iskustva.
I strpljenje. Dok je veljo natukao sigurnih 200 postova sa svojim problemima, bio mi je velika utjeha.
Vidio sam da to ne ide baš automatski, kupiš malo bolju opremu i to je to :finger:
Sve to vrijeme sam pario na RGM2 i uspješno izbjegavao potencijalne krize.

Danas, kada znam složiti sve što imam od opreme da mi odgovara, razmišljam jesam li mogao proći bez svih tih problema :conf:
Nisam imao nikoga tko će mi pokazati nešto kad zapnem. Ovisio sam o ovom forumu i jubitou .
Znam nekoliko vapera koji se nikad neće maknuti sa egice. Nisu neki avanturisti, a i fizička ograničenja nisu zanemariva.
Njima je bitno da je oprema što jednostavnija i da radi zadovoljavajuće.
Zato mislim da se ne može generalizirati i dati jednu preporuku koja će valjati svima, ma koliko te namjere bile dobre :exc: nego da svatko krene od početka i da stane kad je zadovoljan :max:

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 stu 2014 11:53 

rrzdrr je napisao:
veljo_81 je napisao:

a koliko si se i ti borio s time sto ce raja reci kad vidi top u rukama :D
a sto se tice kaje, KFL+v2 daje bolju aromu nego 3.1. ali zvizdi. obe kaje punim odozgo tako da tu nema razlike.

Jesam a sad mi je kfl na nemesisu 18350 najkraca kombinacija koju imam, jest da nosim i 4 baterije u rezervi al nema veze. Mene je prepao vamo v5 koji ste svi hvalili a i tad su mi bili cisto ok kanger atiji
Ja mogu samo hvaliti kayu, pogotovo sto nema komplikacije nikakve, stavi dvije spage, namotaj malo zice i tjeraj, za pocetnika ubila se, jedino jos me zanima kakva bi bila na 4nine, 3.1 kaya samo zato sto se meni na kfl nakon dan dva malo zacepi protok zraka i moram skidati hybrid da odvrnem seraf jedan krug
Odosmo od teme al kratko i jednostavno-kayfun

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 stu 2014 12:21 
Moderator

Još jedan savjet početnicima:

Jedna poštena kavica sa nekim iskusnijim će vam uštedjeti puno vremena. Forum je super i tu izmjenjujemo iskustva i novostti ali za početnika je najbolje kada sjedne sa nekim iskusijim i onda mu taj objasni i pokaže sve uživo. To uštedi jako puno vremena, živaca i novaca.

A da ne spominjemo naše meetove u Zagrebu, Zadru, Splitu, Dubrovniku, Istri .... to su male akademije gdje se uvijek puno toga sazna i nauči :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 stu 2014 14:37 

I ja bi uzeo dual coil authentic kanger grijace. Prosli tjedan sam pario na 1.5ohm single coil grijacu na protank 3 mini i ego 1100mAh. Gledam, na koji sam kakica bacio lovu. Jucer stavio dual coil authentic ooogromna razlika! Sad je to dupli bolje ako ne i troduplo. Duplo vise dima, duplo okusa. Bas sam zadovoljan. Jos da mi je neki vv spinner ili twist mogao bih bit i na tome tjedan dana. Ali radije cu bit na kayfunu.

Moram naglastit, protank 3 mini jako dobro dodje kad krivo slozis grijac na kayfunu a nemas vremena popravljat. Ili na pocetku, dok ti setupovu ne valjaju. Ili kad stavis na pranje opremu (bolju). Dobro je imat nekakav back-up. Sa bilo kojom opremom.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 01 stu 2014 15:46 

Ne znam kako mozete promasiti setup kayfuna :P
Slazem se s kolegom, kanger dual coil zakon, prvi, mozda i drugi dan, lijepo pari, poslije je kao single coil, slaba aroma, zacepi se ko moj kayfun, al zato sam uzeo 20 m spage i 20 m zice i svako drugo vece premotam i to bude lijepa prozracna para
Narucio sam 10 dual coila za ove moje atije,kad budu isli u oglase da idu uz njih 2 nova grijaca, zato pliz ne savjetujte nove clanove da kupe kayfun dok se ja ne rijesim smeca :)

Povratak na vrh 

[ 155 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club