|
.
Sada je: 26 tra 2026 06:57. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 06:57. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
shellsh0ck
|
Naslov: Re: Pomoć-što i gdje nabaviti Postano: 19 sij 2016 14:44 |
|
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Pomoć-što i gdje nabaviti Postano: 19 sij 2016 14:48 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
tak ti je najbolje.. evod ostavi dok skroz ne prestaneš pušit, onda sa njim radi šta god želiš, ali kad ostavljaš cigare, fali tu uz neke ritaule kave ili dok si na kompu (navika) da to prođeš prva 2-3 dana, kasnije ti ništa ne treba osim kako je Valter reko sisata cura 
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
Roko z.
|
Naslov: Re: Pomoć-što i gdje nabaviti Postano: 19 sij 2016 14:59 |
|
|
Moj je ritual bio ići na lođu, usisat jedan muratti ld ili davidof, bacit čik, rješit se dokaza i prat ruke  . Sigurno mi nebu falio. Probao sam odjednom se ostavit al sam sad postepeno prestao i ide.
Zadnja izmjena: Roko z.; 19 sij 2016 15:54; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
damba
|
Naslov: Re: Pomoć-što i gdje nabaviti Postano: 19 sij 2016 15:14 |
|
|
|
Ja bi da sam sad na tvom mjestu rado. Da mogu lagano odabrat da neću trošit novce niti na cigarete niti na parilice.
Imaš super priliku ne zakačit se na to sad. A ak se zakačiš ... a jebiga ... pozdravi se sa gomilom para koju budeš trošio, pomiri se sa ovisnošću koje češ se teško ostavit i uskoro buš sigurno bio ne-cool. Čim prođu škole.
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Pomoć-što i gdje nabaviti Postano: 19 sij 2016 16:20 |
|
|
|
i da ti kažem, pošten sub-ohm setup dođe sve zajedno oko 800kn na više (mod 300 na više, 3 baterije 200, punjač 100, atty 200. i da ne govorim da i mene krivo gledaju po ulici/kafiću, loša iskustva uglavnom, šta bi tek bilo da radim oblake pare oko sebe. Ne treba ti to u životu. a ako ostaneš na cigarama, trošit ćeš na njih 600 do 1000kn na mjesec, em će poskupit kroz 5 godina na 30-35kn, ipak smo u EU, trenutno smo u prilagodbi trošarina na duhan, em moraš računat da nećeš uvijek bit na 10 cigareta, nego će ti se svidjet i pušit ćeš više. Ako ne želiš kraj s krajem spajat, nađi bolje plaćen poso. jer trošak za cigare lako može skočit i na 1500kn na mjesec za 5 godina. I više. A ti ćeš smrdit drugima, smrdit će kuća, auto, i nećeš imat okus u ustima, hrana postane bezukusna i tako dalje. Zdrastveni problemi također. Ić pit vikendom, uz 2 kutije, drugi dan boli trbuh pluća ma sve.
Isto tako, u SAD-u već 5 godina, ljudi koji puše su građani drugog reda. Kad-tad, će taj trend doć i kod nas. Sve to završi kod nas, tako da gledaj i na to. Sad si faca kad pušiš u školi, ubrzo nećeš bit. A i subohmanje ti zapravo nema nikakve veze s pušenjem cigara, da ti se i svide cigarete, nije ni približno isto. LP
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Roko z.
|
Naslov: Re: Pomoć-što i gdje nabaviti Postano: 19 sij 2016 18:43 |
|
|
|
Znam kakvo je subohmanje. Sviđs mi se ali sam odustao od njega i od cigarets. Nisam faca jer of 2. razreda naviše 20/30 učenika puši. Ima profesora koji su jako protiv toga pa je stvarno najbolje da se ostavim svega. Kad ste mi vi vaperi napisali ovo ima veću težinu nego kad nepušač kaže.
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Pomoć-što i gdje nabaviti Postano: 20 sij 2016 01:24 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
Roko z. je napisao: Moj je ritual bio ići na lođu, usisat jedan muratti ld ili davidof, bacit čik, rješit se dokaza i prat ruke  . Sigurno mi nebu falio. Probao sam odjednom se ostavit al sam sad postepeno prestao i ide. što bi značilo da se skrivaš.. mod i atty nemoš sakrit, pogotovo neki koji sam rebildaš tako da moraš imat i žicu i vatu i bateriju ugl.. te to sve treba tu i tamo održavat, a da ne pričam koliko pare proizvodi (ne svi) i to pare neš sakrit.. ja sjednem u dnevni i nakon 10 dimova se više ne vidi.. to sakrit je jebački teško, pogotovo kad naručiš nešto novo, drugo..
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
Sada je: 26 tra 2026 06:57. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 06:57. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |