Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 153 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013)
 Post Postano: 07 svi 2013 10:53 

Goran_M. je napisao:
Za početak parenja potrebno je sljedeće:
- BATERIJA:
eGo C twist od 1000 mAh ili dvije eGo baterije od 900 ili 1100 mAh

Zasto samo jedna twistica? :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 svi 2013 11:14 

Za tebe, kakve si sreće najmanje dvije. Ili jedna twistica i jedna "lijepa" baterija :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 svi 2013 11:41 

Dadach je napisao:
Za tebe, kakve si sreće najmanje dvije. Ili jedna twistica i jedna "lijepa" baterija :)

:D
Ozbiljno, kako jedna baterija moze biti dosta?
Ja se dizem oko 6h a idem spavati oko ponoci.. Parim od kad se dignem pa dok mi se oci ne zaklope..
Prvih dana kod prelaza posebno..

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 svi 2013 12:00 

Ne može. Bar jednu bateriju uvijek treba imati u rezervi za slučaj kvara, bez obzira na kapacitet a i rezervni punjač nije loše nabavit.I rezervni clear i glave grijača i špage i žice i... :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 svi 2013 12:11 

Ja sam n00b i nebih djelio savjete već samo svoje veliko iskustvo od cca 24h parenja :old:
Vući treba polakše nego analognu cigaretu
Nisam to u početku shvatio pa sada još uvjek pljuckam PG/VG :vom:
Ako koristite iClear kao ja ili sl... sa atomizerom gore, između vap-ova nagnite e cig da se atomizer potopi :di:
Možda griješim (n00b) pa molim moderatora da bez grižnje savjesti obriše post :hamm:

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 svi 2013 12:20 

Rinaxd je napisao:
Dadach je napisao:

:D
Ozbiljno, kako jedna baterija moze biti dosta?
Ja se dizem oko 6h a idem spavati oko ponoci.. Parim od kad se dignem pa dok mi se oci ne zaklope..
Prvih dana kod prelaza posebno..

Rinaxd, nije isto mala baterija od 650 mAh koju ti koristiš, a koja izgura nešto više od pola dana (ako i toliko) konstantnog parenja i baterija od 1000 mAh. Ja npr. koristim dvi eGo 900 mAh i svaka se isprazni nakon skoro dan ipo parenja, a trošim ih evo već peti misec. Uvik je jedna puna.
A trajanje baterije između ostalog ovisi i o tome u kakvom je stanju grijač.

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 svi 2013 12:31 

Pa ti manje paris od mene :)
Nema sanse da mi baterija izgura dan.. Imam i ego-t, ne znam tocno sad koliko mah-a oko 1000..

Par puta sam parila neko vrijeme pa opet zapalila cigaretu i to vise njih.. Evo sad sam zadnju zapalila prije 6 dana i drma me kriza, stalno mi je parilica u ustima.. Kako da mi izgura baterija dan.. Mozda kad se ustabili ali kad se krene pariti, mislim da jedna nije dosta.. I svega treba imati u rezervi da se ne desi kao meni :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 svi 2013 13:21 

Rinaxd je napisao:
Pa ti manje paris od mene :)

Smrduša sam se POTPUNO ostavija na eGo-T i sa FA capuccino tekućinom od 18 mg (inače se obavezno početnicima preporučuje duhanska aroma, a ja skroz suprotno). Nakon 18 godina duvanisanja kutije ipo dnevno (zadnje 2 god. motanja duhana) i od povlačenja prve pare više mi nikad nije palo na pamet zapalit smrdušu. Bočica od 10 ml mi je trajala nevjerojatnih skoro misec dana (oko 0,33 ml dnevno!! :rotfl: ). Danas, s odmakom od 4 miseca ovo mi zvuči nevjerojatno i prosto nemoguće jer sad potrošim dnevno cca 2,5 ml. na Mini Vivi 2 i to u zadnje vrime samo duhanske arome od 18 mg.
Rinaxd, vidim tebe još uvik "doziva" smrduša. Na koliko si mg nikotina? Jel tekućina duhanske arome? Ako si smanjila razinu, a da pojačaš miligramažu, (18, 24?) možda te onda neće više "dozivat". Plus duže će ti trajat i baterije i grijač jer će te valjda zadovoljit npr. 24 mg pa će ti se i manje parit!??
P.S. Izbaci iz kuće sve šta asocira na smrduše, ja sam to napravija odma prvi dan i do sad nikakvih problema cigaretno - krizne prirode nije bilo. :51:

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 svi 2013 13:29 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
A jbga, što ti Rinaxd kaže, jedna baterija nikako nije dosta kakva god bila, kad se svaka malo prije ili poslije mora staviti puniti i onda 2-3 sata nema ničeg. Teoriju s jednim komadom drži mod jer obično imaš više opet čega - baterija koje u njega stavljaš (PT baterije su baš zbog ovih fora vj. i napravljene ali najbolje ih je ipak preskočiti...)
Znači bilo kakve dvije baterije + ...
a miligrami def. mogu imati veze sa potrebom za pušenje...kad sam gladan jedem, kad sam žedan pijem a kad naviknutom organiznu fali nikotina ...

Zadnja izmjena: Forrest; 08 svi 2013 06:02; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 svi 2013 16:19 

Forrest je napisao:
A jbga, što ti Rinaxd kaže, jedna baterija nikako nije dosta kakva god bila, kad se svaka malo prije ili poslije mora staviti puniti i onda 2-3 sata nema ničeg. Teoriju s jednim komadom drži mod jer obično imaš više opet čega - baterija koje unjega stavljaš (PT baterije su baš zbog ovih fora vj. i napravljene ali najbolje ih je ipak preskočiti...)
Znači bilo kakve dvije baterije + ...
a miligrami def. mogu imati veze sa potrebom za pušenje...kad sam gladan jedem, kad sam žedan pijem a kad naviknutom organiznu fali nikotina ...

Ja sam jučer nabavio svoju prvu opremu za parenje. Uzeo sam za svaku sigurnost dvije rezervne baterije 3400mAh (vjerujem 3100mAh :x ) i sada su sve tri pune. Mislim, eVic je passthrough i ne bih smio imati problema zbog baterija uz malo samodiscipline.

Povratak na vrh 

[ 153 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club