| Autor |
Poruka |
|
friki
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 01 vel 2014 19:47 |
|
Pridružen: 13 stu 2013 14:02 Postovi: 405 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Bump na temu da je ovi novi lakše nađu 
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 11 vel 2014 00:28 |
|
|
|
Ja sam isto početnik i imam 4 ego-c od 1300 mah. Mogao sam kupiti i nešto bolje tipa ego twist i sl, ali ovo je bilo u paketu. DIY modovi i ogromne baterije me ne zanimaju, volim ove male i tanke, za sada. Moje pitanje je koji bolji atomizer staviti na te baterije? Ovi su mi isto dobri, što ja znam, samo procure nekad?
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
brnistra
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 11 vel 2014 00:50 |
|
|
mateo je napisao: Ja sam isto početnik i imam 4 ego-c od 1300 mah. Mogao sam kupiti i nešto bolje tipa ego twist i sl, ali ovo je bilo u paketu. DIY modovi i ogromne baterije me ne zanimaju, volim ove male i tanke, za sada. Moje pitanje je koji bolji atomizer staviti na te baterije? Ovi su mi isto dobri, što ja znam, samo procure nekad? Kad-tad svi procure, to je dio "igre". Neki više, neki manje. Moja preporuka je uzeti mini Protank 2 ( i jedinica je dobra). Identičan princip je kod mini Davide od Anywapea. Grijači od protanka pašu na oba, oba su stakleni tankovi i rastavljaju se što olakšava čišćenje. "Loša" strana je što stane samo cca 1,6 ml tekućine ali ako hoćeš da izgleda u skladu sa egicom onda je to kompromis s kojim se moraš pomiriti. Evod je isti princip - BCC, s tom razlikom što je plastika i ta plastika je meni mijenjala aromu i voćne tekućine je znaju nagristi tako da je staklo puno bolja opcija.
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 11 vel 2014 00:52 |
|
|
|
U potpunosti se slažem s Brnistrom u svemu rečenome. Imam i mini protank i evod, a malo mi je mini protank draži....
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 11 vel 2014 08:06 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
+1 za mini ProTank 2
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 11 vel 2014 09:57 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
|
Kao što sam već rekao, navrati na naš meet pa da vidiš razna čuda opreme i probaš (ima i mini ProTank). U međuvremenu, navrati do Supernove gdje je Parilica ili u Switch kod Kalegra i pitaj ljude da ti nešto preporuće od jeftinijih clearova dok se ne odlučiš.
|
 |
|
Lima
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 11 vel 2014 10:01 |
|
|
|
Ja sam isto pocetnik i koristim t3s i mt3s zbog toga sta stane 3ml tekucine u njih i onda na posao uzmem 2 t3s sa razlicitim tekucinama i mjenjam kako mi pase i miran sam cijeli dan sa ta 2 cleara.
_________________ Mod: hcigar vt40, lost vape epetite dna60 Smpl v1, Atty: UTA2, rose v2-s, doggy 2k16, 2x CloudOne, hussar, RDA: anima, rda mini
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 11 vel 2014 16:27 |
|
|
|
Danas sam probao t3s naručene sa njuškala. Naručene su ustvati radi baterije jer mi trebaju rezervne. To je užas, očito loša kopija nečega, sve smrdi po zagorenom. E i baterije nisu joytech. Ali traju dugo.
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 11 vel 2014 16:36 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
zagorenost neme veze s kopijom. treba složiti dobro grijač i bit će sve ok originalni grijači su obično loši.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 11 vel 2014 17:28 |
|
|
|