|
.
Sada je: 03 tra 2026 15:58. | Zadnji put si ovdje bio: 03 tra 2026 15:58. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
spavle
|
Naslov: Re: Postano: 26 lis 2014 20:44 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Rain je napisao: Slozi kayfun na 1.4-1.6 ohma, microcoil i vata. 2 ohma je definitivno previsoko za njega. Isto tako, koji promjer je silica i kako je slazes u kayfunu? Po čemu je 2 ohma previše za kaju ?????????????
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 26 lis 2014 21:40 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 912 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
U kayfunu slazem 8-icu, 2mm pletena silica i 0.2mm ncr zica. Probao sam i klasiku, dvije paralelne spage. Ne mogu microcoil, probao sam na 1.3, meni mc daje prearomaticno nesto i preslatko, i kao da mi se to kondenzuje u ustima, nije mi jednostavno gust, osjetim mc kako bruji u atiju i onda me to sve udavi. Kayfun koristim sa nemesisom bez kicka i sve ispod 2 ohma je previse th za mene, mogao bih pariti ispod 2 ali ono, kad imam vremena parim neprekidno pa mi ne pase mali otpor, ono danas nedjelja, sjedim u kafani sat vremena i ne pustam mod, onda kod kuce lezim i ne parim par sati... Definitivno ostajem na kayfunu ali volio bih to rijesiti malo brze, umoran sam od slaganja setupa, potrosnja toalet papira mi se udvostrucila :-)
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 05 stu 2014 23:13 |
|
|
|
Moze li mi neko objasniti zasto mi kayfun radi bolje na twistu, spinneru i ostalim baterijama a na nemesisu radi losije, slabija aroma, ujeda za jezik, toplija para... Napon 4.0 na nemesisu, na ovim baterijama 3.8-4.8 na svim voltazama ljepse nego na nemesisu. Kad testiram grijac na nemesisu se dosta sporije uzari nego na njima. Dal tu mozda treba kick ili nesto na nemesisu doraditi da roka kao na ovim baterijama, hybrid konektor imam, nije do njega
Sent from my D2005 using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Postano: 06 stu 2014 01:15 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
veljo_81 je napisao: Moze li mi neko objasniti zasto mi kayfun radi bolje na twistu, spinneru i ostalim baterijama a na nemesisu radi losije, slabija aroma, ujeda za jezik, toplija para... Napon 4.0 na nemesisu, na ovim baterijama 3.8-4.8 na svim voltazama ljepse nego na nemesisu. Kad testiram grijac na nemesisu se dosta sporije uzari nego na njima. Dal tu mozda treba kick ili nesto na nemesisu doraditi da roka kao na ovim baterijama, hybrid konektor imam, nije do njega
Sent from my D2005 using Tapatalk Voltdrop na Nemesisu, tocnije nije voltdrop nego se mijenja otpor na prekidacu zavisno od snage pritska, kutu kojim pritisces, vlagi u zraku, dobi dana i mjesecevim mjenama. Kad sredis prekidac kako je vec opisano na bezbroj mjesta na ovom forumu stvari ce se popraviti.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
ferdinandmax
|
Naslov: Re: help :) Postano: 06 stu 2014 16:15 |
|
Pridružen: 26 ožu 2014 11:30 Postovi: 433 Lokacija: Zagreb, 10000 - Mobitel: +385921429184
|
Uzmi si dobar elektronički mod i nećeš imati problema s Nemesisom. Kick je samo primitivna elektronika za meh. modove, što onda ne uzeti napredniju? Mene je zahebo Kinta, jer sam pogrešno pomislio da je svaka mehanika dobra kao njegov DM. Ali nije! Sada polako potpuno prelazim na elektroniku, čime sam riješio sve mehaničke probleme, razočaranja pa i poniženja koje sam trpio od raznih razvikanih mehaničkih modova. Voltdrop. sranja s prekidačima i tako to. Zadržat ću jedino DM, jer od prvog dana savršeno radi... Mislim da bi se i Valter sa mnom potpuno složio! 
_________________ MMV Poldiac V2, Roller, 2x DM 18650, Magneto, Ergo, Mini Nemesis SM Nivel V3, SVD, V5, 3x V2 2x SM KL+, 2x eX V2, eX v1, Magoo, RSST, K3.1., KLV2, Russ91, Taif, 2x Itha, 2x Cobra, 3x Prot 2, 2x T3s, T2, 2x iCle 16 Scar, 2x Origen, Phoenix, 3x Patriot, A7 
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 06 stu 2014 16:35 |
|
|
|
Ma uzeo bih ali to je kratkog vijeka, polomi ja sve kad mi je takav posao, elektronika cim ispadne popuca lem a ja nisam vican tome da popravljam sam A jel kick ustabili.sta na mehu ili je samo za gasanje, na nemesis sam ugradio magnete, kako god stisnem on okine 4.0 na punoj bateriji ali nije to ni blizu kao ove baterije, one usjaje 2.4 ohma u trenutku a nemesis polako i nejednako i ljepsa je para na twistu i spinneru
Sent from my D2005 using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: help :) Postano: 06 stu 2014 20:40 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Vidi ovo:  Bilo je na terenu , ljetovanju u bolnici, toplicama, na feštama, padali su na pločice u kupaonici ( i usppješno ih polomili ), u more, po stepenicama ... Ne možeš se izgovarati da su modovi "lomljivi" 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
kockan
|
Naslov: Re: help :) Postano: 06 stu 2014 22:17 |
|
|
Uz duzno postovanje, no meni je vamo i slicna elektronika u tubi nesto najruznije ikada..... Jednostavno je glomazno veliko i tesko, ako vec hoces elektroniku uzmi neki mali box mod, mozda cak naletis i na neki sa DNA 40 sto ce ti vjerujem biti jedini mod sa kojim neces imat nikakvih problema, a preformanse su interstelarne  Ja si planiram sloziti jedan mali box za doma, a po vani nemi sa 1-1.2ohm coilicem
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: help :) Postano: 06 stu 2014 22:56 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
kockan je napisao: Uz duzno postovanje, no meni je vamo i slicna elektronika u tubi nesto najruznije ikada..... Jednostavno je glomazno veliko i tesko, ako vec hoces elektroniku uzmi neki mali box mod, mozda cak naletis i na neki sa DNA 40 sto ce ti vjerujem biti jedini mod sa kojim neces imat nikakvih problema, a preformanse su interstelarne  Ja si planiram sloziti jedan mali box za doma, a po vani nemi sa 1-1.2ohm coilicem Razlika u cijeni između dna 40 moda i Vamo-a je isto tako interstelarna
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
kockan
|
Naslov: Re: help :) Postano: 06 stu 2014 23:13 |
|
|
fek0 je napisao: kockan je napisao: Uz duzno postovanje, no meni je vamo i slicna elektronika u tubi nesto najruznije ikada..... Jednostavno je glomazno veliko i tesko, ako vec hoces elektroniku uzmi neki mali box mod, mozda cak naletis i na neki sa DNA 40 sto ce ti vjerujem biti jedini mod sa kojim neces imat nikakvih problema, a preformanse su interstelarne  Ja si planiram sloziti jedan mali box za doma, a po vani nemi sa 1-1.2ohm coilicem Razlika u cijeni između dna 40 moda i Vamo-a je isto tako interstelarna 3xVamo ili jedan DNA40 chip Mislim da razlika ipak nije tolika, kolko se sjecam rekli su da je 10-ak $ skuplji od 30-ke 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 03 tra 2026 15:58. | Zadnji put si ovdje bio: 03 tra 2026 15:58. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: Bing [Bot], bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |