|
.
Sada je: 24 tra 2026 02:51. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 02:51. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
sterop
|
Naslov: Re: Mjenjanje grijača i tekučine? Postano: 05 lis 2015 20:31 |
|
|
|
Ma neredi nauku nego imam jedno deset potrošenih original izvađena žica i sad bi ja njih polako prije bolnice sve zamoto i sredio ..nemaju oni šarafiče šarafiče imam na RBA tamo koristim khantal a1 0,20 probao sa njim pa popizdio..neide me onda na jednom bilo unutra složeno izvučem žicu(korišten) kad skužim da je deblja i probam snjom i ide bez problema..zato je bilo to pitanje sve riješeno.Kasnije šarajuči po forumu vidim dosta njih koristi i deblje žic čak idi do 0,7 a kad ih pitaš svi ti nude 0,18 nekužim čemu to ..
_________________ [url="http://electronic-cigarettestarterkit.com/signature-banners/"]  [/url]
|
|
 |
|
 |
|
Mara
|
Naslov: Re: Mjenjanje grijača i tekučine? Postano: 05 lis 2015 20:37 |
|
|
|
ja ipak mislim da se zove pomično mjerilo iliti "šubler". -bila akcija u LIDL-u za 85 kuna digitalac.
|
|
 |
|
 |
|
Mara
|
Naslov: Re: Mjenjanje grijača i tekučine? Postano: 05 lis 2015 20:39 |
|
|
|
što se tiče motanja... živci su mi skuplji od motanja kupovnih grijača.
|
|
 |
|
 |
|
sterop
|
Naslov: Re: Mjenjanje grijača i tekučine? Postano: 05 lis 2015 20:47 |
|
|
Mara je napisao: ja ipak mislim da se zove pomično mjerilo iliti "šubler". -bila akcija u LIDL-u za 85 kuna digitalac. Kupi si taj ja imam original iz tvornice strojeva doneo stari zapeo za njega dok je isao kuc .Kazem susjed vratio...
_________________ [url="http://electronic-cigarettestarterkit.com/signature-banners/"]  [/url]
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Mjenjanje grijača i tekučine? Postano: 05 lis 2015 20:48 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
sterop je napisao: Ma neredi nauku nego imam jedno deset potrošenih original izvađena žica i sad bi ja njih polako prije bolnice sve zamoto i sredio ..nemaju oni šarafiče šarafiče imam na RBA tamo koristim khantal a1 0,20 probao sa njim pa popizdio..neide me onda na jednom bilo unutra složeno izvučem žicu(korišten) kad skužim da je deblja i probam snjom i ide bez problema..zato je bilo to pitanje sve riješeno.Kasnije šarajuči po forumu vidim dosta njih koristi i deblje žic čak idi do 0,7 a kad ih pitaš svi ti nude 0,18 nekužim čemu to .. Zato što za žice deblje od 0.3mm trebaš omanju elektranu da bi normalno pario. Tj. baterije kratko traju zobg malog otpora. Tanja žica u većini slučajeva daje bolju aromu uz puno manju potrošnju baterije. Nitko tebi ne brani da koristiš žicu kakvu hoćeš...ali bi prvo trebao naučiti osnove, a onda se baciti u cloudz bro subohmanje sa 0.7mm žicama. S obzirom na pitanja kakva postavljaš, osnove još nisi savladao. Ako nemaš volje i živaca naučiti slagati kako se spada, imaš kupovne grijače i deri. U svakom slučaju je jednostavnije složiti subtank rba bazu nego prčkati i preslagivati kupovne grijače...pogotovo što unutra nije normalna žica već nr-r-nr žica. Tj. ako staviš normalnu žicu, vjerojatno ćeš istopiti izolator na dnu pus pina, ako ne znaš što radiš.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Mara
|
Naslov: Re: Mjenjanje grijača i tekučine? Postano: 05 lis 2015 20:51 |
|
|
sterop je napisao: Jedno pitanje da ne otvaram novu temu kad je vezano za grijače koja se žica nalazi u original kangertech grijaču od o,5 omha i koja debljina pitam za debljinu jer nekom sam posudio pomočno mjerilo ali nesječam se kome i nevrača tako da ču očigledno morat si kupit novo:( tebi pišem o šubleru, ja ih imam na dre..
|
|
 |
|
 |
|
Mara
|
Naslov: Re: Mjenjanje grijača i tekučine? Postano: 05 lis 2015 20:52 |
|
|
sterop je napisao: Mara je napisao: ja ipak mislim da se zove pomično mjerilo iliti "šubler". -bila akcija u LIDL-u za 85 kuna digitalac. Kupi si taj ja imam original iz tvornice strojeva doneo stari zapeo za njega dok je isao kuc .Kazem susjed vratio... vidim post. moja greška...
|
|
 |
|
 |
|
sterop
|
Naslov: Re: Mjenjanje grijača i tekučine? Postano: 05 lis 2015 20:53 |
|
|
|
Hvala eto dali je toliki problem bilo napisat naziv zice hvala jos jednom....
|
|
 |
|
 |
|
Mara
|
Naslov: Re: Mjenjanje grijača i tekučine? Postano: 05 lis 2015 20:55 |
|
|
fek0 je napisao: sterop je napisao: Ma neredi nauku nego imam jedno deset potrošenih original izvađena žica i sad bi ja njih polako prije bolnice sve zamoto i sredio ..nemaju oni šarafiče šarafiče imam na RBA tamo koristim khantal a1 0,20 probao sa njim pa popizdio..neide me onda na jednom bilo unutra složeno izvučem žicu(korišten) kad skužim da je deblja i probam snjom i ide bez problema..zato je bilo to pitanje sve riješeno.Kasnije šarajuči po forumu vidim dosta njih koristi i deblje žic čak idi do 0,7 a kad ih pitaš svi ti nude 0,18 nekužim čemu to .. Zato što za žice deblje od 0.3mm trebaš omanju elektranu da bi normalno pario. Tj. baterije kratko traju zobg malog otpora. Tanja žica u većini slučajeva daje bolju aromu uz puno manju potrošnju baterije. Nitko tebi ne brani da koristiš žicu kakvu hoćeš...ali bi prvo trebao naučiti osnove, a onda se baciti u cloudz bro subohmanje sa 0.7mm žicama. S obzirom na pitanja kakva postavljaš, osnove još nisi savladao. Ako nemaš volje i živaca naučiti slagati kako se spada, imaš kupovne grijače i deri. U svakom slučaju je jednostavnije složiti subtank rba bazu nego prčkati i preslagivati kupovne grijače...pogotovo što unutra nije normalna žica već nr-r-nr žica. Tj. ako staviš normalnu žicu, vjerojatno ćeš istopiti izolator na dnu pus pina, ako ne znaš što radiš. slažem se sa kolegom oko kupovnih grijača. bolje ti je kupiti gotovi.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Mjenjanje grijača i tekučine? Postano: 05 lis 2015 22:21 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Mara je napisao: slažem se sa kolegom oko kupovnih grijača. bolje ti je kupiti gotovi. Nije. Bolje mu je naučiti slagati sam...ali ako mu se ne da, onda dobro dodju i kupovni.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 02:51. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 02:51. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |