|
.
Sada je: 26 tra 2026 06:31. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 06:31. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
spavle
|
Naslov: Re: Fasttech, narudžba Postano: 01 tra 2014 22:03 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Nekad povjeruju računu "iznutra" i samo pošalju paket dalje, nekad ne povjeruju pa traže da im pošalješ račun ,,, imao sam oba slučaja u svojoj "uvoznoj" karijeri 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Postano: 01 tra 2014 22:13 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
vulja je napisao: Mogu oni zadrzat na carini bez obzira na cifru jel tako? Jer ft ne salje racun,samo otpremnicu...a cak nemoraju ni vjerovat tom racunu ako ga ima unutra,mislim da je bili takve price vec,ne sa ft al s drugima Naravno da mogu zadrzati, racune ako su i nalijepljeni izvana ni ne gledaju.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
markoveliki
|
Naslov: Re: Fasttech, narudžba Postano: 01 tra 2014 22:26 |
|
|
Ja sam prošle godine pozvan u poštansku carinu kod voditeljice i mora sam na njenom kompjuteru otvorit svoj paypal i kopirat joj račun jer mi nisu vjerovali da lifepo4 baterija toliko košta. Sriča nisu me  za litij. Poslije sam naručiva na imena prijatelja po 1 kom. i nisu ništa im tražili. Nema tu pravila.
_________________  My Little mule & Fatty V3
|
|
 |
|
 |
|
KlingKlang
|
Naslov: Re: Fasttech, narudžba Postano: 02 tra 2014 13:49 |
|
|
Evo ušlo se u trći tjedan od narudžbe, onaj tracking izgleda radi šugavo, zadnja info od 27.03. da je kao iz Singapura "shipped", ma štto to značilo, ko zna di je moj paketić. S obzirom na dug put i da se nezna kada će to doći, molio bih par savjeta. Naručio sam 3 ova clearomizera: http://www.fasttech.com/product/1641806 ... izer-1-5mli ovo: http://www.fasttech.com/product/1593908 ... nr-50-packNe znam da li su točno ovi (pre-coiled-welded-wires) ili neka varijacija na temu, jer sam u firmi i ne radi net kako spada. pod uvjetom da se ne razbiju, kolika je trajnost gore navedenih clearomizera? Da li je i grijač unutra, kojemu se redovito mijenja wick + coil (gore navedeni) "trajan"? koliko dugo bi ta 3 komada moglo potrajati uz mijenjanje wick + coil-a? sad sam u dilemi da li da odmah po primitku paketa (ko zna kad, doduše) odmah naručim nekoliko novih clearomizera. Kakva su vaša iskustva sa trajnošću istih? lijep pozdravi thnx, KK
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 02 tra 2014 14:00 |
|
|
|
Da,i? Meni je 29.3. dispatched to overseas pa sto,od jedne tocke do druge ocekuj tjedan dana....jesi gledao dal je to bilo na lageru kad si uzeo? Zato je vjerojatno kasno krenulo
|
 |
|
KlingKlang
|
Naslov: Re: Fasttech, narudžba Postano: 02 tra 2014 14:11 |
|
|
|
evo sad sam pogledao, nisam se odmah sjtio fraze i meni piše "dispatched to overseas (country code HR) sa statusom od 27.03.
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Fasttech, narudžba Postano: 02 tra 2014 14:14 |
|
|
Naruci h2 ,13 $ 10 kom i miran si dosta vremena. Meni je danas stigao paket od 26 og. Ovaj od 27 og cekam ovih dana tako da ce i tvoj u zg do kraja tjedna 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
KlingKlang
|
Naslov: Re: Fasttech, narudžba Postano: 02 tra 2014 14:20 |
|
|
|
riječi ti se pozlatile! zanima me trajnost baš konkretno navedenoga, ali ću svakako danas doma u miru vidjeti i taj h2. ovisi i o tome kako će mi se dopati evod bcc (kad stigne),
pozz.
|
 |
|
Darian
|
Naslov: Re: Fasttech, narudžba Postano: 02 tra 2014 14:34 |
|
|
KlingKlang je napisao: riječi ti se pozlatile! zanima me trajnost baš konkretno navedenoga, ali ću svakako danas doma u miru vidjeti i taj h2. ovisi i o tome kako će mi se dopati evod bcc (kad stigne),
pozz. Ja sam uzeo te evode i te žice s wickom ... evodi rade out of the box, a žicu sam isto probao montirati na par starih evod grijača koje imam kod kuće i sve radi zasad ko pomazano :-) Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
_________________ "Life. It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
|
|
 |
|
 |
|
KlingKlang
|
Naslov: Re: Fasttech, narudžba Postano: 02 tra 2014 14:45 |
|
|
Darian je napisao: KlingKlang je napisao: riječi ti se pozlatile! zanima me trajnost baš konkretno navedenoga, ali ću svakako danas doma u miru vidjeti i taj h2. ovisi i o tome kako će mi se dopati evod bcc (kad stigne),
pozz. Ja sam uzeo te evode i te žice s wickom ... evodi rade out of the box, a žicu sam isto probao montirati na par starih evod grijača koje imam kod kuće i sve radi zasad ko pomazano :-) Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 super, znači to šljaka kako treba. pod tim "out of the box" misliš valjda da su ok? znači sa ta 3 + wick/coil, ako se ne razbiju trebalo bi radit barem 2-3 mjeseca ili duže?
|
 |
Sada je: 26 tra 2026 06:31. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 06:31. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |