Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 76 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov:
 Post Postano: 06 stu 2014 23:26 

Ma necu vamo a me bih ni dna, ako mora elektronika onda onaj s mtma od 1000 kn

Sent from my D2005 using Tapatalk

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 06 stu 2014 23:32 
Moderator

veljo_81 je napisao:
Ma necu vamo a me bih ni dna, ako mora elektronika onda onaj s mtma od 1000 kn

Samo izvoli :D

Povratak na vrh 

Naslov: Re: help :)
 Post Postano: 06 stu 2014 23:36 

Bas to sto je kolega rekao, ja bi zs 1000kn rađe uze jedan mali vaporeshark sa DNA nego ista sa mtm-a, nije da su ono losi modovi, no koji ce mi k........ bluetooth na modu kad moze imati nesto korisno

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 06 stu 2014 23:39 

Ima tu ono nesto spavle, kao kod auta, sve je dobro, zavrsava sve sto hoces i pase u svakom smislu al ti se jednostavno ne vidis za tim volanom i neces ga
Jel postoje kakve baterije da su ovako kao twist ili spinner u kucistu s komandama al da je 22 mm, taj s mtm-a fino izgleda al za kuce i kafane, na poslu bi bio mrtav, puno udaraca je tu, mast po rukama, prasina... Omakne se gedora 46 pa te rokne racva po dzepu a to elektronika ne bi izdrzala, moje misljenje

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 stu 2014 23:44 

veljo_81 je napisao:
Ima tu ono nesto spavle, kao kod auta, sve je dobro, zavrsava sve sto hoces i pase u svakom smislu al ti se jednostavno ne vidis za tim volanom i neces ga
Jel postoje kakve baterije da su ovako kao twist ili spinner u kucistu s komandama al da je 22 mm, taj s mtm-a fino izgleda al za kuce i kafane, na poslu bi bio mrtav, puno udaraca je tu, mast po rukama, prasina... Omakne se gedora 46 pa te rokne racva po dzepu a to elektronika ne bi izdrzala, moje misljenje

da mi se bar samo jednom racva ili kljuc 22 omakao, nebi nista rekao, a mod mi je vise grabe vidio nego sto je u dzepu, jos je i bakren pa kad mjenjam kocnice masnim rukama parim, ali nemi jednostavno ne umire, stovise prekidac mu radi kao da je na unutra lezaj sa miga(ne ovog naseg)

Povratak na vrh 

Naslov: Re: help :)
 Post Postano: 07 stu 2014 09:37 
Moderator

kockan je napisao:
fek0 je napisao:
kockan je napisao:
Uz duzno postovanje, no meni je vamo i slicna elektronika u tubi nesto najruznije ikada.....
Jednostavno je glomazno veliko i tesko, ako vec hoces elektroniku uzmi neki mali box mod, mozda cak naletis i na neki sa DNA 40 sto ce ti vjerujem biti jedini mod sa kojim neces imat nikakvih problema, a preformanse su interstelarne :D
Ja si planiram sloziti jedan mali box za doma, a po vani nemi sa 1-1.2ohm coilicem

Razlika u cijeni između dna 40 moda i Vamo-a je isto tako interstelarna

3xVamo ili jedan DNA40 chip
Mislim da razlika ipak nije tolika, kolko se sjecam rekli su da je 10-ak $ skuplji od 30-ke :D

Vamo je gotov proizvod, a dna40 je samo elektronika. Dakle, prvi modovi ce kostati kao suho zlato...

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 07 stu 2014 10:24 

Daj pustite to, mogu li ja kako dopraviti nemesis, danas kad dodjem kuci vadim magnete, kao da je sretnije radio bez njih

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 stu 2014 11:58 
Moderator

veljo_81 je napisao:
Daj pustite to, mogu li ja kako dopraviti nemesis, danas kad dodjem kuci vadim magnete, kao da je sretnije radio bez njih

Iskreno, to kaj ti pričaš se meni uopće ne dešava na Nemesisu. Naravno, treba pogoditi switch u sredinu, ima lufta i kad stoji mod uspravno izgleda kao kosi toranj u Pisi...ali to je Nemesis. Ovaj tvoj je izgleda extra loš :D

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 07 stu 2014 12:14 

Sta ja znam, s pufkalice je, zuta kutija, na ft oko15 usd, imam narucen onaj od 24 usd ali to nece stici bar jos 20 dana. Ima li kakve veze sto sam promijenio onu kajlicu u prekidacu, stavio sam od zice obicne posto sam originalnu izgubio. Gadno je gledati coil kad testiram s nemesisom, motam 7-8 namotaja, tu i tamo se uzari, a na ovim baterijama sve jednako svijetli

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 stu 2014 19:09 
Moderator

veljo_81 je napisao:
Sta ja znam, s pufkalice je, zuta kutija, na ft oko15 usd, imam narucen onaj od 24 usd ali to nece stici bar jos 20 dana. Ima li kakve veze sto sam promijenio onu kajlicu u prekidacu, stavio sam od zice obicne posto sam originalnu izgubio. Gadno je gledati coil kad testiram s nemesisom, motam 7-8 namotaja, tu i tamo se uzari, a na ovim baterijama sve jednako svijetli

da, ima veze. zbog toga ti plus pin ne sjeda na bateriju kak se spada.

Povratak na vrh 

[ 76 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: Bing [Bot], bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club