|
.
Sada je: 26 tra 2026 06:28. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 06:28. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Fasttech, narudžba Postano: 02 tra 2014 15:03 |
|
|
|
H2 i evod je isti sistem a ovaj kangerov evod ima samo malo drugaciji grijac. Evodi bi ti trebali potrajati tih par mjeseci uz prematanje grijaca. Onda ce poceti pucati i curiti sa strane ,tada znas da je vrijeme za nove
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
KlingKlang
|
Naslov: Re: Fasttech, narudžba Postano: 02 tra 2014 15:10 |
|
|
damirdjg je napisao: H2 i evod je isti sistem a ovaj kangerov evod ima samo malo drugaciji grijac. Evodi bi ti trebali potrajati tih par mjeseci uz prematanje grijaca. Onda ce poceti pucati i curiti sa strane ,tada znas da je vrijeme za nove ok, thnx, znači kroz mjesec-dva i s "brzinom" pošiljke sa FT, bilo bi pametno uzeti još koji clearomizer (taj ili neki drugi, ovisi kakvi će bi ovi biti). btw, naručio sam dekang i hangsen tekućine odande, jesu li čemu?
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Fasttech, narudžba Postano: 02 tra 2014 15:18 |
|
|
Moj savjet je da uvijek imas rezervu i bateriju i clear ,punjac. To je bitno u pocetku da se zbog hardverskog nedostatka ne bi vratio analogiji  Dekang davidof je navodno ok to sam cuo iz par izvora a za ostalo neka se jave kompetentniji 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
KlingKlang
|
Naslov: Re: Fasttech, narudžba Postano: 02 tra 2014 15:23 |
|
|
damirdjg je napisao: Moj savjet je da uvijek imas rezervu i bateriju i clear ,punjac. To je bitno u pocetku da se zbog hardverskog nedostatka ne bi vratio analogiji  Dekang davidof je navodno ok to sam cuo iz par izvora a za ostalo neka se jave kompetentniji  stiže i baterija, evod (kopija valjda) 1300mah VV i rezervni punjač. mislio sam na to. imam sada evod 1100 mah koja će biti rezerva. nema šanse da ostanem na cjedilu, u najgorem scenariju otišao bih kod nekog od naših gulikoža ili u hg spot pa kupio neki set, pljuge više ne doživljavam, para rules!
|
 |
|
lile
|
Naslov: Re: Fasttech, narudžba Postano: 02 tra 2014 20:32 |
|
|
evo danas postar donesao paket, na paketu pise gift  ,total valute $ 4.01. Uzeo sam baterije od 650 mAh ( kangertech start kit ) i ona je kraca za 1.5cm od baterije koju sam uzeo u MTM ( isto 650mAh) pa se ne brinem jer mi je to za prve korake u parenju  , u paketu nije bilo racuna nego samo narudzba i kolicina bez cijene pa mislim da zbog te cifre koja je pisala na paketu nije carina obracala previse paznju na sam paket ha ha ha
_________________  IPV D2, Vamo V5, Taifun GS2, Kayfun Lite Plus V2 clon 1:1
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 02 tra 2014 20:38 |
|
|
Ja se ispricavam www.17track.net je brzi i kaze da je sinoc stiglo u zabreg,dakle sutra je doma
|
 |
|
KlingKlang
|
Naslov: Re: Postano: 02 tra 2014 21:01 |
|
|
vulja je napisao: Ja se ispricavam http://www.17track.net je brzi i kaze da je sinoc stiglo u zabreg,dakle sutra je doma sad sam provjerio na toj stranici i piše "2014-03-27 21:02, SINGAPORE, SINGAPORE S05, Insert item into bag". izgleda da je moj paket još u Singapuru. sa FT su me obavijestili 21.03. daje "shipped". čini mi se da ću se načekati.
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 02 tra 2014 21:28 |
|
|
|
Ovo kad dobis da je shipped znaci da su oni povukli tn za tvoj paket al izgleda da nije na posti,ili cami tamo negdje u redu...kad je insert item into bag to stoji kad je spremno za slanje,dispatched overseas govori samo po sebi...nekako mi ovaj 17track najbolji i najdetaljniji,takodjer i quantiumsolutions.com al nije user friendly za mobitel bas
|
 |
|
KlingKlang
|
Naslov: Re: Postano: 02 tra 2014 21:40 |
|
|
vulja je napisao: Ovo kad dobis da je shipped znaci da su oni povukli tn za tvoj paket al izgleda da nije na posti,ili cami tamo negdje u redu...kad je insert item into bag to stoji kad je spremno za slanje,dispatched overseas govori samo po sebi...nekako mi ovaj 17track najbolji i najdetaljniji,takodjer i quantiumsolutions.com al nije user friendly za mobitel bas na strnici singapore post (koja se po defaultu pali linkom dobivenim od FT) za status piše "Despatched to overseas (Country code: HR)" s datumom 27.03. Kome vjerovati?
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Re: Postano: 02 tra 2014 21:44 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
KlingKlang je napisao: na strnici singapore post (koja se po defaultu pali linkom dobivenim od FT) za status piše "Despatched to overseas (Country code: HR)" s datumom 27.03. Kome vjerovati? Ušlo je u eksteritorijalno skladište na nekom aerodromu i sada čeka .. čeka .. čeka ... čeka da ga ukrcaju u neki avion koji leti u pravom smjeru, to obično traje 7 do 20 dana ...
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
Sada je: 26 tra 2026 06:28. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 06:28. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |