|
.
Sada je: 26 tra 2026 22:11. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 22:11. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
sin93
|
Naslov: Re: Pomoć za početnika, kako ispravno koristiti i što kupova Postano: 29 pro 2015 18:48 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
fukara je napisao: sin93 je napisao: FT je zakon, iznad 20$ imaš Free shipping preko China i Singapur post koje se inače naplačuje, Koliko ja znam sa FT-a je besplatna postarina bez obzira na to koliko platis jedino preko 20 dollara dobijes free tracking napiso ti je buje, Free i luta 30-ak dana do tebe, ovako dođe za 20 najviše, oko 2 tjedna prosjek. Bichar je napisao: gledam neki mod pa vrtim stranicu kako sam već rekao dosta me privukao eleaf istick mislio sam ovo uzet, https://www.fasttech.com/products/0/100 ... h-variableje li u redu taj model u redu je, ali za iste pare imaš i istick 40W sa TC-om.. tako da je bolji izbor, ne zbog tih 10W nego zbog TC-a kojeg češ vjerojatno probat koristit https://www.fasttech.com/products/0/100 ... emperature
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
Bichar
|
Naslov: Re: Pomoć za početnika, kako ispravno koristiti i što kupova Postano: 29 pro 2015 18:55 |
|
|
|
sad kužim, na rba mogu raditi grijače ali vjerujem da ću kupovati gotove barem za sad, a možda i dulje vremena
ok, znači radi TC (kontrole temperature koliko sam skužio) bolje uzeti taj od 40 W...može
još mi preostaje pristojan aty ne treba mi prevelik, ni po kapacitetu ni po veličini...samo kvalitetan za moje potrebe
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Pomoć za početnika, kako ispravno koristiti i što kupova Postano: 29 pro 2015 19:03 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
|
tako je, za iste pare imaš bolji uređaj..
sa kupovnim grijačima su danas svi skoro za subohm i to sa 0.5 grijačima i za drito u pluča.. npr subtank ima 1.2 grijače koji se koriste za usta-pluča
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Pomoć za početnika, kako ispravno koristiti i što kupova Postano: 29 pro 2015 19:04 |
|
|
ma ono, sa RBA attijima je manje posla. tj. više u početku, dok naučiš kako i šta, nakon toga: napraviš coil, mjenjaš vatu svakih poparenih 10ml recimo (5min posla) i to je to. Svaki put kad mjenjam grijač staroj na protanku 3 mini, ili radim dryburn, čudim se sam sebi kako svako toliko imam neko iznenađenje. te nije natopljen, te čekaj da se natopi, te nema kontakt, te odvrći, pa se zaserem tekućinom, pa čisti, pa prolijem... ma zabava svaki put  naravno ako je kvalitetan klon, ako nije imaš ovo što sam opisao gore 
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
qark
|
Naslov: Re: Pomoć za početnika, kako ispravno koristiti i što kupova Postano: 29 pro 2015 20:04 |
|
Pridružen: 28 stu 2015 18:30 Postovi: 426 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Moj prvi "ozbiljniji" set je taj Eleaf iStick 40W i Subtank mini... mislim da je to win win situacija za početnike jer imaš: - solidan mod do 40W koji podržava i VW i temperature control (za Ni i za Ti žice) a nije skup, baterija traje bez problema cijeli dan a i duže (ovisno naravno kako ga koristiš). - tank koji ima zamjenjive coile i rebuildable coil koji moš vrlo jednostavno sam slagat - tank kojim moš povlačit i drito u pluća ili MTL... ja stvarno tokom dana koristim obje opcije. Možda je tank najviše za MTL, no meni je ok za oboje... jedino si moram nabavit negdje uži driptip za MTL jer je ovaj preširok no navikneš se i na to ako se tako koristi. Zamjenjivi coil se može kupiti od 0.2 ohm-a, 0.5, 1.2, 1.5.. ak ti se nebu dalo motat bubneš te i bok. I još k tome izgleda odlično  
_________________ Mod: VTwo mini, VF Stout, Reuleaux RXS, SDNA 75Atty: UTA2 x4, Rose v2, Taifun GT1Take a break, enjoy the Journey...Journey - Premium e-liquid by AEON
|
|
 |
|
 |
|
Bichar
|
Naslov: Re: Pomoć za početnika, kako ispravno koristiti i što kupova Postano: 29 pro 2015 21:05 |
|
|
fala društvo zaista ste brzi i voljni za pomoći  eleaf istick mi se otprve svidio, i vjerojatno mi je idealan za ono što tražim njega najvjerojatnije kupujem pušim m2l, koliki otpor tražim u attiyu ?
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Pomoć za početnika, kako ispravno koristiti i što kupova Postano: 29 pro 2015 21:23 |
|
|
|
za m2l, iznad 1ohm. ako uzmeš subtank recimo, traži grijače od 1,2 ili 1,5ohma. Više ohma više okusa, manje pare. manje ohma-više pare, manje izražen okus. imaš za njega i rba bazu, pa kad budeš htio, možeš sam napravit grijač. ako želiš parit direkt u pluća, onda 0.5ohma grijač
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
qark
|
Naslov: Re: Pomoć za početnika, kako ispravno koristiti i što kupova Postano: 29 pro 2015 21:42 |
|
Pridružen: 28 stu 2015 18:30 Postovi: 426 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
|
Najčešće u kompletu sa subtankom dobiješ jedan coil od 1.5 ohma, jedan od 0.5 ohma i RBA bazu sa jednom montiranom zavojnicom koju samo moraš wickat + jedna dodatna zavojnica. (u kompletu je često još i vata + mali odvijač, rezervni šarafi, staklo itd no to ovisi što i gdje kupuješ, odnsono što sadrži komplet).
Ako se ne varam nedavno sam vidio post da netko prodaje subtank na forumu. Ak niš drugo kupiš prvu zavojnicu (novu) tu u RH, mislim da je oko 30kn, a onda sa FT-a ili nekog drugog webshopa drugi set zavojnica. Ja sam originalne platio 10USD 5 komada, 1.2 ohm.
Prvih tjedan dana sam koristio tu 1.5 ohm zavojnicu al sam je skurio :p (stavio sam 0.5 ohm, igrao se sa watima, stavio natrag 1.5 ohm al zaboravio smanjiti W... i malo je zadimilo)
_________________ Mod: VTwo mini, VF Stout, Reuleaux RXS, SDNA 75Atty: UTA2 x4, Rose v2, Taifun GT1Take a break, enjoy the Journey...Journey - Premium e-liquid by AEON
|
|
 |
|
 |
|
Bichar
|
Naslov: Re: Pomoć za početnika, kako ispravno koristiti i što kupova Postano: 30 pro 2015 15:43 |
|
|
malo gledam malo čitam iskustva i izbor attiya lagano pada na "Nautilus mini" jednostavan, malen, za početnike i više nego dobar...barem se tako čini i usput isprobavam još jednu tekućinu od drugog proizvođača, Liquideo uzeo sam baracudu, borovnica i vrhnje okus...nije loš omjer je 60pg:40vg , vidjet ću hoće li mi teško pasti na želudac, flavourart je mislim 50:50 ali za početak okus nije loš, izgleda da mi se sviđaju voćne arome 
|
|
 |
|
 |
|
Bichar
|
Naslov: Re: Pomoć za početnika, kako ispravno koristiti i što kupova Postano: 02 sij 2016 23:23 |
|
|
|
 |
|
 |
Sada je: 26 tra 2026 22:11. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 22:11. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |