|
.
Sada je: 26 tra 2026 05:20. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 05:20. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Zus
|
Naslov: Re: Preporuka leakproof atomizera Postano: 18 sij 2016 22:04 |
|
|
buje3000 je napisao: Hrc001 je napisao: Jel se to netko više zajebava sa ljudima koji žele stvarno pomoć . Pa pet strana 5 strana je napisano . Mogao si u to vrijeme složiti 20 kombinacija i nebi ti curio ovo je živi jebanje u glavu. Mobitel mi zvoni kao da je nešto bitno a to me zajebavaju tvoje poruke jer ti curi atomizer. Kupi si cigare ali nemoj svercani duhan jer sumnjam da postoji forum o debljini rizli i kolko jako možeš zasliniti da se zaljepi a da ti se ne zasipa po podu. Možda i ima forum o masinicama za izradui tog ko zna pitaj njih. pa isključi si mob šta će ti to  ako nećeš mob, onda notifikacije(pretplata), ostavi za PP i riješeno Danas ako nisam otkaz dobio neću nikad 4 x za redom zvoni poruke ko da je nesto prioritetno a ono nekom curi atomizer. A ja na dnevnom brifingu užas . Idem sad u postavke to poiskljucivati.
_________________ Dicodes Dani box, aty Soulless##3 YIHI mini ml class-Aty:Ubertoot 2,Rose 2 JM mehaniKa/paps-Aty: Gp Spheroid v3 Istok Pico- Pico mod beckup###
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Preporuka leakproof atomizera Postano: 18 sij 2016 23:17 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Pa nismo ti mi krivi što ti ne znaš koristiti mobitel...ovo je forum ako nisi znao i ljudi pišu na njemu. Da ne bi sad pazili hoćemo li tebi smetati na sastanku...kak ne...
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Zus
|
Naslov: Re: Preporuka leakproof atomizera Postano: 18 sij 2016 23:27 |
|
|
fek0 je napisao: Pa nismo ti mi krivi što ti ne znaš koristiti mobitel...ovo je forum ako nisi znao i ljudi pišu na njemu. Da ne bi sad pazili hoćemo li tebi smetati na sastanku...kak ne... Nisam isključio poruke da mi dolaze ali to je zato kaj se tek sad lagano privikavam pa kad je to počelo tuliti a poruke su mi melodija slična zvonu . Pričaj sto želiš i s kim želiš ali meni je komedija danas bila kad je moj mob propjevao doslovno. Sad sam to isključio i amen. Stvarno su tu dobri temelji napravljeni i dobar je portal. Bome rijetkost. Ali isti ima i kenjatora koliko sam skužio jer nekom nesto objasniš i on ponovo i ponovo, pa sam bio direktan a neko si je to krivo preveo.
_________________ Dicodes Dani box, aty Soulless##3 YIHI mini ml class-Aty:Ubertoot 2,Rose 2 JM mehaniKa/paps-Aty: Gp Spheroid v3 Istok Pico- Pico mod beckup###
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Preporuka leakproof atomizera Postano: 18 sij 2016 23:31 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
ajmo, natrag na temu 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
Sada je: 26 tra 2026 05:20. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 05:20. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |