Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 79 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov:
 Post Postano: 02 tra 2014 21:45 

A onda je krenulo,kroz 7 dana od tog datuma dolazi u hr,ako 17track kaze insert item into bag,onda je to isto to...

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 02 tra 2014 21:57 

vulja je napisao:
A onda je krenulo,kroz 7 dana od tog datuma dolazi u hr,ako 17track kaze insert item into bag,onda je to isto to...

to mi je prva narudžba i veselim se ko malo dijete tom paketiću relativno skromne vrijednosti. ima neke čari u tome, nadam se da se neću razočarati

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Fasttech, narudžba
 Post Postano: 02 tra 2014 22:30 

damirdjg je napisao:
Naruci h2 ,13 $ 10 kom i miran si dosta vremena. Meni je danas stigao paket od 26 og. Ovaj od 27 og cekam ovih dana tako da ce i tvoj u zg do kraja tjedna :)

evo baš gledam H2, dosta velik tank. vizualno mi izgleda ko pivska boca ili vaza. tebi su ok? kakav im je protok zraka? da li cure? mogu se i premotavati, odnosno promijeniti grijači, što je super. imaju dosta velik otpor, ali sa vv baterijom to valjda ne bi trebao biti problem. cijena im je stvarno smiješna. kolko se jednog može dugo raubat?

pozz.

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 tra 2014 22:44 

H2 ima isti grijac kao i evod...ne kangerov nego onabnjihova jeftinija verzija. Protok zraka bolji nego na evodu,traje kao i evod. Ja ga bas i ne koristim jer sam na modovima i genu ali tu i tamo kada nesto isprobavam. Dakle grijaci se premotavaju i naruci slobodno :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 tra 2014 22:53 

damirdjg je napisao:
H2 ima isti grijac kao i evod...ne kangerov nego onabnjihova jeftinija verzija. Protok zraka bolji nego na evodu,traje kao i evod. Ja ga bas i ne koristim jer sam na modovima i genu ali tu i tamo kada nesto isprobavam. Dakle grijaci se premotavaju i naruci slobodno :)

thnx, stavljeno u bookmark za neku buduću narudžbu. baš me zanima evod. više od 4 mjeseca koristim samo ce4 i više mi ih je pun kufer. nadam se da će evod biti osjetan korak naprijed, ako ne, gledat ću neka bolja rješenja.

pozz.

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 tra 2014 18:15 

ubi me cekanje s FT... pusim analogne vise nego ikad prije lol i jedva cekam da dodje Vamo v5 i sve ostalo, a onda bye bye analogne :lol:

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 tra 2014 20:06 
Moderator

rrzdrr je napisao:
ubi me cekanje s FT... pusim analogne vise nego ikad prije lol i jedva cekam da dodje Vamo v5 i sve ostalo, a onda bye bye analogne :lol:

:shock:

A ova računica: čekati češ 20 dana i po kutija cigareta svaki dan to izađe cca. 400 kn.

Za te novce si mogao kupiti neku aspire ili twisticu i dva evoda i početi polako pariti, pa kad ti stigne vamo to ti može biti rezerva ili možeš prodati.

Sve u svemu nešto malo uštediš, čuvaš zdravlje i puno ranije počneš pariti.

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 tra 2014 20:48 

spavle je napisao:
rrzdrr je napisao:

:shock:

A ova računica: čekati češ 20 dana i po kutija cigareta svaki dan to izađe cca. 400 kn.

Za te novce si mogao kupiti neku aspire ili twisticu i dva evoda i početi polako pariti, pa kad ti stigne vamo to ti može biti rezerva ili možeš prodati.

Sve u svemu nešto malo uštediš, čuvaš zdravlje i puno ranije počneš pariti.

sve znam, ali nakon loseg iskustva s evod mt3 cu radje cekati hehe. A i pusim domaci duhan, mjesecno potrosim max 100kn :)

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 08 tra 2014 22:15 

Ti si dobar, ja dok sam punio tube ili motao na ruke trošio oko 1,5 kg duhana na mjesec, ona golden virginia, mislim da je 50 grama, trajala mi je od 6 ujutro do drugi dan max do 8 ujutro, toliko sam se ispraksirao da sam motao brže ručno nego sa mašinicom

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 tra 2014 22:27 

danas stigla pošiljka s FastTecha, oko 3 tjedna čekanja. meni je ovo bio upgrade, odnosno duplanje opreme, pa sam si mogao dopustiti čekanje. sve je uredno došlo što je naručeno, oprema testirana i ispravna. prvo iskustvo s FT-om pozitivno, već gledam što ću naručiti slijedeće. jedina primjedba ide na tekućine (to sam si možda sam kriv, jer sam birao okuse). Hangsen cuban cigar (i to "luksuzno" retail pakovanje) i dekang cohiba - nakon sat parenja su jednostavno odvratne. nema veze sa cigarom, a kamoli kubom. ostavljkaju jak miris u prostoru, pa nije pogodno ni za pušenje na poslu. ne znam kakve su ostale tekućine odande, ali ću dobro promisliti da li ću ih opet naručivati. također, ne pare baš puno (premalo VG-a?).
Još jednom hvala svima na sugestijama i preporukama!

pozz.

Povratak na vrh 

[ 79 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club