Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 76 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: help :)
 Post Postano: 08 stu 2014 07:20 

Slazem se s fekom. Evo i ja motam kayfuna i rusa vec 3mj i svako toliko mi ispadne slab dotok tekucine. To vidis na vati kad vata pored coila pocrni ili tamno smedja. Najcesce mi bude jedna strana tako druga ok. Ali nema peckanja, bar kod mene, samo se osjeti da nema dovoljno okusa. Budes vec uhvatio pravi setup.

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 stu 2014 08:35 

Kinta je napisao:
veljo_81 je napisao:
Prosiri ja to svukud a niste mi rekli ono sto me najvise zanima, jel kick samo pojacava volte ili ima ulogu kakvog jos stabilizatora

A zasto te to uopce zanima ako si zadovoljan kako radi?
Pitanje je koji kick imas, kick, kick2 ili nesto od sve sile klonova.
Kick dizanjem napona i mjerenjem unutarnjeg otpora baterije stabilizira snagu na grijacu.

Nemam nikakav, uzeo bih nesto ako ce ustabiliti sta
Fek0, ja bih najsretniji bio da je dotok tekucine los, i prvo polazim od sebe, jer ako zacepim rupu za zrak i povucem 5-6 puta da natopi bolje nema nikakve promjene, povucem 20 puta paru i 21 uvucem pravo i nema dry hita onda moram eliminisati to da je dotok tekucine los
To je meni 90% ok, samo bih volio da mi radi na nemesisu sto blize kako mi radi na ostalim baterijama, btw, sinoc stavim kayu na bateriju iz emow kompleta, to je najbolja koju imam, plus joj je kvalitetniji materijal i na oprugu za razliku od ovih ostalih sto imam i razlika je u odnosu na nemesis, definitivno stabilnije nekako radi, para je ljepsa jbg

Sent from my D2005 using Tapatalk

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 stu 2014 10:35 
Administrator

veljo_81 je napisao:
povucem 20 puta paru i 21 uvucem pravo i nema dry hita onda moram eliminisati to da je dotok tekucine los

KRIVO !!!

Nije dryhit jedina znacajka loseg dotoka. Dotok moze biti konstanatan ali slabiji. A to otprilike znaci da umjesto da imas u pari 14% liquida ti imas samo 9%. I rezultat je grebanje u grlu i kasljucanje. Kad sve to stavis na bolju bateriju dobis koncentraciju od 7%.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 08 stu 2014 11:22 

Da al nemam ja tih grebanja nit kasljem,samo one kapljice sto skacu pa kure jezik. Idemo u pogresnom pravcu, kako da rijesim to sto se coil ne zari jednako na nemesisu kao na emow-u, na nemesisu se nikad ne uzari od spage do vijka a emow to rokne sve lijepo i jednako na 3.8v, pricam za na suvo kad testiram tek skozen grijac

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 08 stu 2014 13:16 
Moderator

veljo_81 je napisao:
Da al nemam ja tih grebanja nit kasljem,samo one kapljice sto skacu pa kure jezik. Idemo u pogresnom pravcu, kako da rijesim to sto se coil ne zari jednako na nemesisu kao na emow-u, na nemesisu se nikad ne uzari od spage do vijka a emow to rokne sve lijepo i jednako na 3.8v, pricam za na suvo kad testiram tek skozen grijac

Normalno kad je emow elektronika koja lijepo podesi izlazni napon koji ti je onda konstantan, na nemesisu imaš nekakvu bateriju koja daje nekakav napon, pa pad napona u bateriji pa pad napona na prekidaču pa pad napona u tijelu moda i konektorima ,,,, moraš biti jako precizan i dobar da sve to riješiš u mehaničkom modu ako već u početku nije jako dobro i solidno napravljeno ( kao u DM-u ).

Sve te probleme ti riješava elektronika u emow-u.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 08 stu 2014 15:10 

Tako mi reci, ja imam osjecaj da nemesis sam sebi dodaje i oduzima gas. Ako stavim kick, hoce li on ustabiliti napon nemesisa, ili da izvadim elektroniku iz emowa :-)

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 stu 2014 15:23 
Moderator

veljo_81 je napisao:
Tako mi reci, ja imam osjecaj da nemesis sam sebi dodaje i oduzima gas. Ako stavim kick, hoce li on ustabiliti napon nemesisa, ili da izvadim elektroniku iz emowa :-)

Da riješimo ovo. Kick će ustabiliti napon Nemesisa. Ako Nemesis ima veliki voltdrop, dosta kraće će ti trajati baterija zato što kick u tom slučaju kompenzira gubitak, te mora više vući iz baterije da bi dobio konstantan napon. To što ti prska tekućina u usta je zato što ne znaš složiti dobar setup i imaš hotspotove na zavojnici. Ako hoćeš, ponoviti ću ti to barem jedno 500 puta dok ne shvatiš.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 stu 2014 16:58 

:dobar: :plus:

Scar, 2x Origen, Phoenix, 3x Patriot, A7

slika

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 08 stu 2014 19:47 

Kako onda ne prsce na emowu ako je do setupa, jos 499 :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 stu 2014 20:33 

veljo_81 je napisao:

Koju bateriju koristiš u nemesisu?

Povratak na vrh 

[ 76 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: