|
.
Sada je: 26 tra 2026 22:08. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 22:08. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Pomoć za početnika, kako ispravno koristiti i što kupova Postano: 02 sij 2016 23:28 |
|
|
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Pomoć za početnika, kako ispravno koristiti i što kupova Postano: 03 sij 2016 00:11 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
|
ako si se već odlučio za Nautilus mini grijači 1.6 ili 1.8 ti nisu nešt bitni na iStick 40 zašto? zato što si možeš podesit par W gore-dole i imat isti učinak.. sa 1.8 manje Wati, trebo bi bit izraženiji okus, manje pare, za 1.6 obrnuto. no to i nije aty za pravit oblake nego za lagano usta-pluča parenje na 10-20W
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
Bichar
|
Naslov: Re: Pomoć za početnika, kako ispravno koristiti i što kupova Postano: 03 sij 2016 00:24 |
|
|
pa da, želim imati dobar okus i pare da imam osjećaj kao da pušim cigaretu neki veliki oblaci mi nisu bitni znači linkovi su u redu, to su grijači koji su u redu ? malo vrtim po netu, dosta njih kaže bolji je c5 od c4, ja zaista ne znam i pošto ne mogu na ovoj olovci mijenjati voltažu koji otpor da gledam...u ovom mom starter kitu ne piše nigdje s čim je došao rossi linkao si T2 Electronic Cigarette Round Mouth Atomizer with Scale for EGO/ EGO-T (2.4ml) i Replacement Coil Heads for T2 Clearomizer nisam koristio tu T2, koliko je lako ili teško zamjeniti grijač u slučaju potrebe..probao sam očisistiti jedan c4 što imam pa je završio u smeću 
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Pomoć za početnika, kako ispravno koristiti i što kupova Postano: 03 sij 2016 00:29 |
|
|
odsarafis drip tip, odsarafis grijac, zasarafis novi nalijes tekucinu, zasarafis driptip.... posla, 24,7 sekundi 
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Bichar
|
Naslov: Re: Pomoć za početnika, kako ispravno koristiti i što kupova Postano: 03 sij 2016 00:34 |
|
|
Rossi je napisao: odsarafis drip tip, odsarafis grijac, zasarafis novi nalijes tekucinu, zasarafis driptip.... posla, 24,7 sekundi  taman gledam na youtube i bilo me sram što sam uopće postavio pitanje  izuzetno brzo i jednostavno ostalo pitanje oko omova, 1,8 je za mene ok ili trebam više/manje (mene kao početnika koji nemam blage veze oko otpora u ovim čudima)
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Pomoć za početnika, kako ispravno koristiti i što kupova Postano: 03 sij 2016 00:45 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
Bichar je napisao: ostalo pitanje oko omova, 1,8 je za mene ok ili trebam više/manje (mene kao početnika koji nemam blage veze oko otpora u ovim čudima) ako češ Nautilus koristit na iSticku, onda ti ohm.i nisu bitni previše.. možeš uzet kutiju jednih, kutiju drugih i imat ih 10mj i sam se uvjerit koji su ti bolji. ako Nautilus ili Ce 4, Ce5, T2.. misliš koristit na običnoj ego bateriji bez mogučnosti namještanja napona, onda 1.8 bi bio malo bolji izbor (po meni) jer je unutra tanja žica koja se brže zagrije, malicko bolji okus i duže ti baterija traje.. pod tim duže traje se podrazumjeva da češ više tekučine potrošit proje nego se isprazni..
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
Bichar
|
Naslov: Re: Pomoć za početnika, kako ispravno koristiti i što kupova Postano: 03 sij 2016 01:15 |
|
|
ekipa, hvala na brzoj pomoći  nautilus mini će biti na isticku, a ovo što je Rossi linkao uzimam samo da imam nešto za rezervu ako bude štekao (imam ovaj početnički set pa će u ladicu) kad već naručujem na FT onda ću naručiti sve pa sam miran
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Pomoć za početnika, kako ispravno koristiti i što kupova Postano: 03 sij 2016 01:47 |
|
|
|
T2 sam ti stavio za backup, i 1.8 ohma ti je dovoljno da egica radi normalno par sati... a za nautilus ti je tak svejedno, to ces vidjet kaj ti bolje pase.
|
|
 |
|
 |
|
Bichar
|
Naslov: Re: Pomoć za početnika, kako ispravno koristiti i što kupova Postano: 03 sij 2016 02:50 |
|
|
Rossi je napisao: T2 sam ti stavio za backup, i 1.8 ohma ti je dovoljno da egica radi normalno par sati... a za nautilus ti je tak svejedno, to ces vidjet kaj ti bolje pase. Naručio sam, T2 i 5 rezervnih grijača da imam sa strane A što se tiče nautilusa, koliko mu traje grijač pod pretpostavkom da ja dnevno isparim cca 1.5-2 ml tekućine? Pitam iz razloga nabave dodatnih grijača. I još jedno pitanje, njemu je tank staklen ? Trebam li nabaviti rezervni, puca li lagano..i koliki ga je problem zamijeniti
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Pomoć za početnika, kako ispravno koristiti i što kupova Postano: 03 sij 2016 03:03 |
|
|
|
ovisi o tekucini, kolko koja prlja grijac, al 10ml traje ziher za duhanske, i 15 za vocne i mixeve ak ne prljaju tolko... ali ak nije vata nutra, mozes dryburnat i oprat grijac, pa ga produzit malo...
|
|
 |
|
 |
Sada je: 26 tra 2026 22:08. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 22:08. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |