|
.
Sada je: 23 tra 2026 23:57. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 23:57. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
fek0
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 17 lis 2014 08:23 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
steeleye je napisao: Nije isto, veći otpor zahtjeva ajmo reći veću snagu, tj. struju i voltažu ali ima više teorija o tome što je bolje, ja bi se držao 1.5 ili 1.8 ohma ali nećeš pogriješiti nu sa 2.4, probaj pa sama odluči. Dvije su dosta, jedna se koristi, druga na punjaču iako još koja nije na odmet  . Veci otpor zahtjeva vecu struju....daj preporuci joj onda otpor od 0.2 ohm-a...jedva trosi bateriju...kakve gluposti ti pricas...
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Zagorsky
|
Naslov: Postano: 18 lis 2014 20:09 |
|
|
hvala na predloženim itemima, uzel sam si upravo sa eu shopa nitecore 2 punjac, protank 2, i samsungove baterije dvije od 2600mAh, 3,7V, nije bilo ovih boljih, i za svoj prvi mod sam uzel vamo V5 sa fasttecha, B varijantu jer je imala dobre reviewe i ispod 150kn, sve skupa oko 600 krznenih. Za koliko dana obicno stigne sa bestshopeu roba, nadam se da bude moj ego palil protank 2 dok ne stigne Vamo 
|
 |
|
amosz
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 21 lis 2014 09:47 |
|
|
Imam Vamo V5 s fasttecha, parim evo skoro 2 mjeseca, super stvar, smanjio sam cigarete full, sretan i zadovoljan. Ali koliko problema imam s ovim atomizerima je nemoguce... Koristio sam uglavnom ove CE5 i slicne, pa to curi na sve strane, navecer stavim tekucinu, ujutro je vise nema. Ruke uvijek prljave, katastrofa. Koji mi atomizer mozete preporuciti a da daje i vise pare jer ove sam przio da se crvene doslovno  ) Do nekih 200kn max sam spreman iskesirat jos danas... Hvala ljudi poz!
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 21 lis 2014 09:53 |
|
|
|
 |
|
 |
|
coldyl
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 21 lis 2014 10:10 |
|
|
amosz je napisao: Imam Vamo V5 s fasttecha, parim evo skoro 2 mjeseca, super stvar, smanjio sam cigarete full, sretan i zadovoljan. Ali koliko problema imam s ovim atomizerima je nemoguce... Koristio sam uglavnom ove CE5 i slicne, pa to curi na sve strane, navecer stavim tekucinu, ujutro je vise nema. Ruke uvijek prljave, katastrofa. Koji mi atomizer mozete preporuciti a da daje i vise pare jer ove sam przio da se crvene doslovno  ) Do nekih 200kn max sam spreman iskesirat jos danas... Hvala ljudi poz! Dali želiš kupovat grijače ili sam raditi ?
|
 |
|
amosz
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 21 lis 2014 10:11 |
|
|
|
Ovisi koliko traju grijači otprlk za koji atomizer? Rađe bi kupovao ako to nije skupo i brzopotrosno
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 21 lis 2014 10:13 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Kupovni grijači su ti rulet ,,, nikad ne znaš što ćeš dobiti, kada sam naučiš motati grijače onda točno znaš šta radiš i što ćeš dobiti.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
avet
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 21 lis 2014 10:17 |
|
|
|
Moje iskustvo za grijace je ..kako kome i kako kad..izmedu 1 i tri tjedna..ovisno o tekucini, kolicini parenja, odrzavanju.. Moj savijet je za pocetak protank kojem mijenjas grijace, kad ti dode volja pomalo ih pocmes prematati i onda rijesis kayfun a protank ostavis kao backup
_________________ Nepsujem...ja se samo tako izrazavam
|
|
 |
|
 |
|
amosz
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 21 lis 2014 10:21 |
|
|
|
Nista, onda protank 3, kasnije taj kayfun ili kako vec... Na kolko se moze przit V s protankom? Sorry ljudi ako vam ova pitanja zvuce genijalno, vjerojatno i jesu, ali sam novi a na forumu je veliki mix svega i svacega...
|
|
 |
|
 |
|
avet
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 21 lis 2014 10:30 |
|
|
Kazu nema glupih pitanja, samo glupih odgovora  Ja sam relativno pocetnik (ponovni pocetnik), koristim vamo i protank..volte neznam jer vamo drzim na watima..a snaga..to ovisi od covika do covika..isprobas razlicite snage dok nenades tocku koja tebi pase ..recimo ja koristim sirok raspon od 8w do jedno 12w..ovisno sta mi pase
_________________ Nepsujem...ja se samo tako izrazavam
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 tra 2026 23:57. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 23:57. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |