Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 155 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika
 Post Postano: 17 lis 2014 08:23 
Moderator

steeleye je napisao:
Nije isto, veći otpor zahtjeva ajmo reći veću snagu, tj. struju i voltažu ali ima više teorija o tome što je bolje, ja bi se držao 1.5 ili 1.8 ohma ali nećeš pogriješiti nu sa 2.4, probaj pa sama odluči. Dvije su dosta, jedna se koristi, druga na punjaču iako još koja nije na odmet :).

Veci otpor zahtjeva vecu struju....daj preporuci joj onda otpor od 0.2 ohm-a...jedva trosi bateriju...kakve gluposti ti pricas...

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 18 lis 2014 20:09 

hvala na predloženim itemima, uzel sam si upravo sa eu shopa nitecore 2 punjac, protank 2, i samsungove baterije dvije od 2600mAh, 3,7V, nije bilo ovih boljih, i za svoj prvi mod sam uzel vamo V5 sa fasttecha, B varijantu jer je imala dobre reviewe i ispod 150kn, sve skupa oko 600 krznenih. Za koliko dana obicno stigne sa bestshopeu roba, nadam se da bude moj ego palil protank 2 dok ne stigne Vamo :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 lis 2014 09:47 

Imam Vamo V5 s fasttecha, parim evo skoro 2 mjeseca, super stvar, smanjio sam cigarete full, sretan i zadovoljan.
Ali koliko problema imam s ovim atomizerima je nemoguce...
Koristio sam uglavnom ove CE5 i slicne, pa to curi na sve strane, navecer stavim tekucinu, ujutro je vise nema. Ruke uvijek prljave, katastrofa.

Koji mi atomizer mozete preporuciti a da daje i vise pare jer ove sam przio da se crvene doslovno :)) Do nekih 200kn max sam spreman iskesirat jos danas... Hvala ljudi poz!

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 lis 2014 09:53 

kayfun, taifun, fogger, russian, ...

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 lis 2014 10:10 

amosz je napisao:
Imam Vamo V5 s fasttecha, parim evo skoro 2 mjeseca, super stvar, smanjio sam cigarete full, sretan i zadovoljan.
Ali koliko problema imam s ovim atomizerima je nemoguce...
Koristio sam uglavnom ove CE5 i slicne, pa to curi na sve strane, navecer stavim tekucinu, ujutro je vise nema. Ruke uvijek prljave, katastrofa.

Koji mi atomizer mozete preporuciti a da daje i vise pare jer ove sam przio da se crvene doslovno :)) Do nekih 200kn max sam spreman iskesirat jos danas... Hvala ljudi poz!

Dali želiš kupovat grijače ili sam raditi ?

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 lis 2014 10:11 

Ovisi koliko traju grijači otprlk za koji atomizer? Rađe bi kupovao ako to nije skupo i brzopotrosno

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 lis 2014 10:13 
Moderator

Kupovni grijači su ti rulet ,,, nikad ne znaš što ćeš dobiti, kada sam naučiš motati grijače onda točno znaš šta radiš i što ćeš dobiti.

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 lis 2014 10:17 

Moje iskustvo za grijace je ..kako kome i kako kad..izmedu 1 i tri tjedna..ovisno o tekucini, kolicini parenja, odrzavanju..
Moj savijet je za pocetak protank kojem mijenjas grijace, kad ti dode volja pomalo ih pocmes prematati i onda rijesis kayfun a protank ostavis kao backup

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 lis 2014 10:21 

Nista, onda protank 3, kasnije taj kayfun ili kako vec... Na kolko se moze przit V s protankom? Sorry ljudi ako vam ova pitanja zvuce genijalno, vjerojatno i jesu, ali sam novi a na forumu je veliki mix svega i svacega...

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 lis 2014 10:30 

Kazu nema glupih pitanja, samo glupih odgovora :)
Ja sam relativno pocetnik (ponovni pocetnik), koristim vamo i protank..volte neznam jer vamo drzim na watima..a snaga..to ovisi od covika do covika..isprobas razlicite snage dok nenades tocku koja tebi pase ..recimo ja koristim sirok raspon od 8w do jedno 12w..ovisno sta mi pase

Povratak na vrh 

[ 155 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club