| Autor |
Poruka |
|
spavle
|
Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013) Postano: 14 lis 2013 21:39 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Jaca je napisao: Novi sam u svemu tome , nema pojima o nicemu odlucujem se kupiti e cigaretu ali neznam koju , kakvu ??? Nemam pojima o tim stavarima ...Neznam sto je Clearomizer , atomizer i te sve ostale stvari ni za sto sluze... Kako se sto cesto treba mjenjati baterije,grijaci i ostale stvari sto se treba mjenati i nakon kolko vremena ...vidio sam isto i nesto o isprobavanju tekucine ni o tome neznam nista.. Molim nekog tko ima iskustva s time da mi proba objasniti sve o tome i da mi da neke prijedloge koju e cigaretu kupiti ili nek mi stavi neki link gdje se prodaju . Pozdrav Lijepi je običaj ovog foruma da se novi član predstavi ovdje: viewforum.php?f=26 poslije toga vijerujem da će mnogi vrlo rado odgovoriti na tvoja pitanja.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013) Postano: 21 lis 2013 12:56 |
|
Pridružen: 21 lis 2013 11:59 Postovi: 224 Lokacija: Umag/Novigrad
|
|
Evo da postavim i ja par pitanja;
1. Da li je nekom eksplodirala e-cigareta (čitao na netu da je bilo dosta slučaja) 2. Kao totalni laik, preporučite Vi šta kupiti. Pušim od 1 do 2 kutije dnevno Winston crvenih 100's. Gledao sam eGo modele, ali sad čitam tu na forumu da je bolje složiti e-cigaretu 3. Koliko često se mijenjaju grijači, atomizeri i ostali dijelovi?
Odlučio sam se za prelazak na e-cigaretu, i radje bi dao i malo više novaca pa da to bude kako treba nego neku siću pa da ne valja ništa. Vidim da tu imate dosta iskustva sa time, pa Vas molim koji savijet. Unaprijed hvala
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013) Postano: 21 lis 2013 13:04 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Ayaz Paša je napisao: Evo da postavim i ja par pitanja;
1. Da li je nekom eksplodirala e-cigareta (čitao na netu da je bilo dosta slučaja)
Ne znam osobno za takav slučaj i nije bilo baš "toliko puno slučajeva" da je baterija eksplodirala, osim ako je ne lupaš i ne maltretiraš ili nisi Brew  Ayaz Paša je napisao: 2. Kao totalni laik, preporučite Vi šta kupiti. Pušim od 1 do 2 kutije dnevno Winston crvenih 100's. Gledao sam eGo modele, ali sad čitam tu na forumu da je bolje složiti e-cigaretu
Uzmi ovo i miran si što se tiče parenja, kada budeš imao prakse i iskustva lako ćeš to nadograditi viewtopic.php?f=85&t=4516Ayaz Paša je napisao: 3. Koliko često se mijenjaju grijači, atomizeri i ostali dijelovi?
Jako ovisi o tekućini koju pariš, ja premotavama poslije 8-10 ml Ayaz Paša je napisao: Odlučio sam se za prelazak na e-cigaretu, i radje bi dao i malo više novaca pa da to bude kako treba nego neku siću pa da ne valja ništa. Vidim da tu imate dosta iskustva sa time, pa Vas molim koji savijet. Unaprijed hvala Molim 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013) Postano: 21 lis 2013 13:41 |
|
|
|
@spavle: ima toga kod nas za kupit? uzeo bi nešto tu da ne moram čekat 20 dana dok stigne. Hvala na preporuci.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013) Postano: 21 lis 2013 13:43 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Baterije će kao i svaka stvar eksplodirat ako se prema njima ne ponaša ispravno. Vjerujem da dnevno eksplodira više automobile nego baterija. Samo svaka eksplodirana baterija paše određenim lobijima pa se to na sva zvona objavljuje. Ako mašinu automobila na mjestu držiš u iberturi predugo nešto bu puklo. Tako je i s baterijama. Ako se prema njima ne ponašaš kako treba vjerojatno će eksplodirat.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013) Postano: 21 lis 2013 13:45 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Ayaz Paša je napisao: @spavle: ima toga kod nas za kupit? uzeo bi nešto tu da ne moram čekat 20 dana dok stigne. Hvala na preporuci. Ovo ne moraš čekat 20 dana nego 5-7 jer stiže iz Irske.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013) Postano: 21 lis 2013 13:45 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Ayaz Paša je napisao: @spavle: ima toga kod nas za kupit? uzeo bi nešto tu da ne moram čekat 20 dana dok stigne. Hvala na preporuci. Ovo sa The Best Shop-a stigne za 4-5 dana sa fasttecha putuje 15-30 dana ...
|
|
 |
|
 |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013) Postano: 21 lis 2013 13:54 |
|
|
Ok. Znam da sam dosadan al još jedno pitanje  Vidio sam da postoje ti atomizeri ili kako se već zove sa grijačima koji se mjenjaju i oni koji se ne mjenjaju. Koja je razlika? Okus ili? Stavio bi link jednog talijanskog proizvođača al neznam ako se može stavljat linkove. Marka je Puff Cigarettes
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013) Postano: 21 lis 2013 13:59 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Ayaz Paša je napisao: Stavio bi link jednog talijanskog proizvođača al neznam ako se može stavljat linkove. Marka je Puff Cigarettes copy-paste link , ali nemoraš se truditi budemo to popljuvali u dva poteza .... 
|
|
 |
|
 |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013) Postano: 21 lis 2013 14:07 |
|
|