| Autor |
Poruka |
|
amosz
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 21 lis 2014 10:31 |
|
|
|
Da, da, to mi je jasno ali posto sam ih przio vec par pitam, svejedno V ili W... ok, hvala svima na odgovorima!
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 21 lis 2014 12:26 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
uzmi radije aerotank, duze ce ti biti grijac, u protanku je slab protok zraka i nekako se grijaci "zapuse", to kad se desi na aerotanku, odvnes zrak na max, srknes i sve snage, ispljunes visak sto se nakupio i tjeras dalje grijace uzimaj iskljucivo dual coil, 8 zarez nesto dolara ti je authentic na ft i bice dobri mada, ako vec koristis vamo onda stavi na njega kayfun i pari, koliko god mu ja trazio lose strane tesko ih nalazim, imam protank, aerotank, evod 2, emow i squape, nisam ih dirnuo od kako je stigao kayfun
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 21 lis 2014 12:38 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
na protank1 ili 2 namontiraj aero glavu košta 25-30 kn i da vidiš čuda, zraka koliko hoćeš i ništa se ne zaštopava.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 21 lis 2014 17:13 |
|
|
|
Jedno pitanje, da li aero glava pase i mini protank? Imam trojku
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 21 lis 2014 17:34 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
ne paše
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 21 lis 2014 17:51 |
|
|
|
Hvala, nista onda.
|
|
 |
|
 |
|
renky
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 23 lis 2014 10:02 |
|
Pridružen: 22 lis 2014 21:46 Postovi: 28 Lokacija: Rjeka, Šmrika
|
I ja sam početnik u svemu ovome ali mogu reći da sam vrlo zadovoljan sa opremom koju sam kupio i aromom tekućine. Nigdje ne curi,dima koliko treba i jačina perfektna. Kupio sam Jojetech eGo-CC po preporuci i bateriju Vision Spinner II, samo mi je sve to malo glomazno. Nije problem dok sam u kući ili uredu ,ali izaći negdje van sa time na kavu nije baš ugodno. Ljudi praktički zure u mene ko da sam svemirac  Možda ima netko kakve preporuke da se ipak smanji malo veličina a da ne izgubim na jačini.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
_________________ "Alane , njih je dvojica a mi smo sami!
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 23 lis 2014 10:34 |
|
|
Zurit ce oni i da stavis bat od 650mAh  Ljudi su radoznali ali ih je strah pitat sta je to. Gledali su i mene pa su se naucili. 20+cm SS cudnovato izgleda. Kad ocu da me se ne primjeti imam 650mAh egicu i protank3mini ali to nis ne dimi pa se ne zamaram. Necu si smanjit gust parenja samo da ne netko ne gleda. A velika je razlika parenja na egici toj maloj i spinneru
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 23 lis 2014 10:38 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
renky je napisao: Kupio sam Jojetech eGo-CC po preporuci i bateriju Vision Spinner II, samo mi je sve to malo glomazno. Nije problem dok sam u kući ili uredu ,ali izaći negdje van sa time na kavu nije baš ugodno. Ljudi praktički zure u mene ko da sam svemirac  Možda ima netko kakve preporuke da se ipak smanji malo veličina a da ne izgubim na jačini. Zure u tebe jer ti je mali. Kad ja izadjem van svi vele kak mi je veliki. Na to odgovaram - Kod mene je sve veliko. Kaj te briga za druge, jel tebi dobro - je. I onda se ne sekiraj nego nabavi nesto vece sto ce biti jos bolje.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
renky
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 23 lis 2014 10:50 |
|
Pridružen: 22 lis 2014 21:46 Postovi: 28 Lokacija: Rjeka, Šmrika
|
Ma imate pravo nek zuje... i kod mene sve veliko Jel moguće da sam skurio grijač u dva dana parenja...Osjećam da me malo pecka u grlu, prije toga nije bilo. Baterija puna, tank na pol...Jel postoje nekakvi jači grijači za određene baterije ili su svi isti ?
_________________ "Alane , njih je dvojica a mi smo sami!
|
|
 |
|
 |