Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 20 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Najbolji Sub ohm Isparivač
 Post Postano: 27 srp 2015 18:05 

Nisam pronašao ovu temu pa da vas pitam koji je po vama najbolji Sub ohm Isparivač?

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 27 srp 2015 18:40 
Moderator

Bilo koji driper namijenjen za sub ohm.. ja osobno volim yep rda zato jer u njega idu verticalni coilovi najlakse..

Al ti vjeeojatno mislis na isparivace sa tankom.. e pa tu su svi isti, minimalne razlike u vec slozenim glavama, ako hoces pravu stvar, onda driper i slagat sam coil.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Najbolji Sub ohm Isparivač
 Post Postano: 27 srp 2015 18:43 
Moderator

Ma sve je to isto...na nekom je malo veći airflow, na nekome malo manji...u konačnici, isti d'rek. Koristim Subtank i zadovoljan sam...kako tvorničkim grijačima tako, pogotovo, rba bazom.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 srp 2015 19:02 

Onda nema greške što kupiti, hvala na odgovoru.

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 srp 2015 20:47 
Moderator

naravno da ima greške...kako ne...pa sad ima mali milijun kineskih subohm tankova na tržištu. Uzmeš od poznate firme i to je to. Kangertech, Joyetech, Youde, Aspire i eventualno Smok. Moji favoriti su Youde Zephyrus i Kangertech Subtank mini...a ti sad biraj kaj hoćeš. Ima ih samo 30-tak u ponudi :zu:

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 srp 2015 02:04 

Subohm isparivač, ako misliš ove tipa subtank i slično, upravo testiram Aspire Triton, i mogu reći komotno, da se svi subtankovi i ostali tankovi mogu sakriti iza ove zvjerke.
Sa grijačem 1.8 Ohm ide do 25W bez beda, jedino je grijač tako konstruiran da nije baš za LH. No zato, zabava počinje već od 10W. Pare više nego što sam doživio na ijednom do sada isprobanom atomizeru, a i aromom parira daleko skupjim proizvodima. Na 17W idealno, aroma topla i izražena, para turbo gusta i turbo obilna, umjereno topla. Idealno za klasično MTL.
Sa 0.4 Ohm grijačem se pretvara u pravu zvijer. Protok zraka ogroman, Na 50W se tek uštimava, brijem da bi nekih 70-ak bila prava mjera za ovo čudo obzirom na protok zraka.

Za sada definitivno najbolji clearomizer te vrste na tržištu, i definitivno ima moju toplu preporuku.

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 lis 2015 00:22 

ja koristim kangerov subtank mini na isticku 40w. i što se tiče pare arome gušta sve 5 rastura, ali uvijek ostoji ali i to je fuc... staklo sa o ringovima koji jako brzo očnu slinit. imam ga nekih mjesec dana i već mi je i jedno i drugo staklo se okrhnulo malo i danas sam stavio druge o ringove, ali brijem da neće to bit to. trebo bi imat šaku tih stakala i oringova da mogu stalno mjenjat čim počne slinit jer čim počne slinit onda ga stežeš jače da o ringovi bolje dihtaju, a tad naprežeš staklo koje počinje pucat lagano. čito sam da nautilusa jako hvale i mislim si sad uzet nautilusa pa se molit da nisam i s njim ogriješio jer ipak to je investicija par sto kn. ili šta mi vi predlažete i koju bat. da uzmem uz to iako sam s ovim eleafovim istickom od 40w zadovoljan, ali pošto kupuem još jedan komplet da me izađe cc oko100 e sve skupa pa bi volio koji savjet od iskusnijih parioca da mi predlože nešto ok i dobro.

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 lis 2015 09:27 

gogim je napisao:
ja koristim kangerov subtank mini na isticku 40w. i što se tiče pare arome gušta sve 5 rastura, ali uvijek ostoji ali i to je fuc... staklo sa o ringovima koji jako brzo očnu slinit. imam ga nekih mjesec dana i već mi je i jedno i drugo staklo se okrhnulo malo i danas sam stavio druge o ringove, ali brijem da neće to bit to. trebo bi imat šaku tih stakala i oringova da mogu stalno mjenjat čim počne slinit jer čim počne slinit onda ga stežeš jače da o ringovi bolje dihtaju, a tad naprežeš staklo koje počinje pucat lagano. čito sam da nautilusa jako hvale i mislim si sad uzet nautilusa pa se molit da nisam i s njim ogriješio jer ipak to je investicija par sto kn. ili šta mi vi predlažete i koju bat. da uzmem uz to iako sam s ovim eleafovim istickom od 40w zadovoljan, ali pošto kupuem još jedan komplet da me izađe cc oko100 e sve skupa pa bi volio koji savjet od iskusnijih parioca da mi predlože nešto ok i dobro.

Bok ,Subtank Kanger Mini , koristim od kada su izasli u prodaju , imam ih jednno 5-6 kom , svaki na svojem modu i svojom tekucinom , jos do sada , nisam promijenio ni jedan O-ring , ni jedno staklo i nije procurio ni jedan . Kod , ovih novih ( bijeli , crni) , moze se dogogoditi, da je kod nanosenja boje , uslo malo u AFC ring , pa se malo teze okrece na samom pocetku koristenja. Kaj se tice , O-ringova , mozda ih treba samo preokrenuti i ne zatezati prejako , jer tako ostecujes O-ring, a nakon toga i staklo. Za 100 eura mozes , kupiti mod sa 2 baterije i 200 Watt-a i bilo koji isparivac , koji je kolega Fek0 , vec prije napisao . Baterije , AWT -imr 18650 , 3000MAH 35A (ili vise), pored svih ovih , do sada provjerenih baterija Sony VTC 4 ili VTC 5.
LP
alois

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 lis 2015 09:29 

Kratko i jasno, moj glas ide za Uwell Crown, definitivno moj favorit, imam i subtank nano i plus verziju, i razne druge subohm isparivače, ali niti jedan nema tako izraženu aromu kao Crown..

Povratak na vrh 

Naslov: Najbolji Sub ohm Isparivač
 Post Postano: 27 lis 2015 09:43 
Moderator

a ja misljenja kako subtank ima odlicne brtve i stakla koja ne pucaju...moram i ja poceti koristiti cekic....ili opet voziti stakla na biciklu

Povratak na vrh 

[ 20 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club