|
.
Sada je: 24 tra 2026 02:49. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 02:49. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Kris
|
Naslov: Trebam vodica :) Postano: 30 ruj 2015 11:08 |
|
|
Evo ovako...parim na kangeru evod mega, sasvim zadovoljna ali veliki ljubitelj gadeta vec mozgam koja bi mogla biti sljedeca. Nemam jos interesa da slazem sama, nisam jos u potpunosti polovila sve termine pa mi je to neki drugi svijet. Muza sam isto prebacila u vapere (on pari na evodu, blister pakiranje 650mah) nije bio neki pusac pa za prvu ruku sasvim ok, barem ja tako mislim. Pa idemo redom: bat mi traje citav dan a stalno je uz mene, navecer ide na punjenje ali ne bi skodila sa jacom baterijom. Imam zamjerku na kolicinu pare, znam da je stvar u otporu ali ako uzmem manji baterija ce krace trajati, koliko krace? Ne svida mi se kada potegnem malo jace cuje se krckanje i malo se zagrije ispod grijaca, to tak treba ili? Znaci trebam preporuku za nesto sto ce ukloniti ove nedostatke i sto nece zahtijevati preveliko znanje oko upotrebe. Svida mi se opcija sa promjenjivom voltazom. Takoder imam pitanje o tekucinama...vise se isplati uzeti npr.100ml bazne + aroma? To je sve kaj mi treba ili? Pa eto ako ima koja dobra dusa da me uputi  Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Trebam vodica :) Postano: 30 ruj 2015 11:14 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Kris, nešto što kažemo svim početnicima, pogotovo iz Zagreba , Splita i većih gradova gdje se ekipa redovito sastaje. Dođite lijepo u subotu u Virage kafić, na sastanak kluba. Uz kavu i cugu sve vam objasnimo, isprobaš brdo tekućina, modova i tankova. To je definitivno najbolji način nego da ti sad netko nadugo i naširoko objašnjava. Usput upoznaš ekupu s foruma.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Postano: 30 ruj 2015 11:23 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
1. Treba ti mod ili baterija sa variabilna wataza ili voltaza. 2. Ako si na 1.8ohma otporu i smanjis na 1.2 ohma otpor, da baterija ce ti krace trajat.. jedni 20%krace. Dokle got neides ispod 1 ohma razlike su male. 3. To krckanje je voda u tekucini, ili kondenzat pare koju stvaras dok paris kada dodje na grijac. To je normalno. Grije se zato stoti mali atomizeri nemaju dostatno hladjenje za taj navin kako ih koristis. 4. Preporuke su strasna stvar.. Trenutno ja bi preporucio evic VTC-mini koji je kosta 430kn i da uzmes klon kayfuna lite. Otprilike koliko tebi treba vremena da zamijenis grijac na evodu, tolko meni treba da napravim novi grijac za kayfuna. Stvarno bi preporucio da kupis kayfun lite v2 plus atomizer i da se naucis motati grijace. Trebat ce ti 10 minuta da naucis i 10 puta da napravis da se naviknes. Ali skok u kvaliteti arome i pare je drastican. Ukoliko odes na neki drugi atomizer sa gotovim grijacima, kad tad morat ces doc do kayfuna i shvatit ces da je svenovo izmedju bilo bacanje novaca.
Zasto evic VTC-mini mod.. zato sto ima skoro sve opcije koje su trenutno relevantne za uptodate parenje, malih je dimenzija, dobre kvalitete sa dobrim chipom unutra, plus ima opciju usb punjenja pa sa kvalitetnom baterijom traje bez problema cijeli dan i navecer kao i mobitel ga ustekas na punjac.
Za tekucine neka ti neko drugi odgovori. Tu se ne petljam
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Postano: 30 ruj 2015 11:24 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
 |
|
 |
|
Kris
|
Naslov: Postano: 30 ruj 2015 11:54 |
|
|
|
Mislim da cu poslusati maxa i doletiti...bolje i brze ucim kada vidim. Uopce ne kuzim kaj je kayfun...mislim procitala sam ali sam zaboravila. Svaku subotu ste tamo?
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Trebam vodica :) Postano: 30 ruj 2015 12:04 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Trebam vodica :) Postano: 30 ruj 2015 12:16 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Kris
|
Naslov: Trebam vodica :) Postano: 30 ruj 2015 12:23 |
|
|
Tnx...vidimo se onda onu iduću subotu  Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Kris
|
Naslov: Trebam vodica :) Postano: 30 ruj 2015 12:49 |
|
|
Razdor...e to se trazi, svaka cast  U svakom slucaju se vidimo Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Trebam vodica :) Postano: 30 ruj 2015 15:25 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
razdor je napisao: Mozes i tu viditi sto je sto viewtopic.php?f=85&t=7512&hilit=za+one+koji+vise+vole+slikeIako je Sasa lijepo objasnio mozda stvarno najbolje da se nadjete u subotu u Virage i sve ce biti puno jasnije. Samo nemoj Feku slusati  
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 02:49. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 02:49. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |