|
.
Sada je: 26 tra 2026 19:26. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 19:26. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
branko1305
|
Naslov: pomoc oko RDA Postano: 16 pro 2015 04:07 |
|
|
siguran sam da ce sad biti 101 odgovor jer su ukusi razliciti al eto. namjeravam si nabaviti rda za istick30w za testiranje aroma i sad krecu problemi. Najbitnije je da : daje najbolji okus (okus ispred pare) i da je sto jeftiniji (clon). Dugo vrijeme sam surfao i vidim da jako hvale derringera. Cijena na fasttechu je oko 40kn, te na vaporu breaku oko 80kn. Problem oko njega je sto se ljudi tuze da jako curi, te da ima problema s sarafljenjem. Također citao sam o magmi koju isto jako hvale. zanima me vase mišljenje o derringeru, te takoder koji rda bi ste mi jos preporucili. 
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Postano: 16 pro 2015 09:17 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
 |
|
 |
|
damba
|
Naslov: Re: pomoc oko RDA Postano: 16 pro 2015 10:29 |
|
|
|
Ak je za testiranje aroma, onda mislim da nije nbaš neki problem što curi. Koliko sam ja čitao, curi odnosno slini od kondenzacije, a to nije baš neki problem za povremeno testiranje. Nije da nakapaš par kapi, a ono iscuri kroz neku rupu dolje na mod.
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: pomoc oko RDA Postano: 16 pro 2015 10:46 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
|
Deringer nije los, Magmu nisam probao, ali imam Trident V2 i bolji mi je od deringera u svakom pogledu. I vise arome i vise opcija za zrak. Za isprobavanje aroma ga koristim sa meshom na 1.5 Ohm, single coil i na najmanjoj rupi za zrak.
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 16 pro 2015 11:55 |
|
|
|
Nemoj sa istickom previse u subohm ak planiras dual coil,iznad 25w se grije,bateriju popije u trenu
|
 |
|
branko1305
|
Naslov: Re: pomoc oko RDA Postano: 16 pro 2015 19:38 |
|
|
|
mozda glupo pitanje al nadam se da ce te ga shvatiti. zanima me sto to znaci da derringer daj bolji okus od drugih. kako bi punocu okusa usporedili sa punocom okusa na subtanku nanu. Jer izrazito sam nano kupio jer su govorili da je odlican okus. Npr. probao sam atomizer ce4 (taj mi je bio prvi) i s obzirom na subtank nano, njemu bi dao okus 3/10, dok nanu bi dao 7/10. pitanje glasi koliku bi ocjenu za okus dali derringeru nasuprot nanu, te s obzirom na ove rda sto ste ih napisali (proucio sam razliku izmedu rda i rta i znam kako funkcioniraju).
npr. za okus:
subtank nano 3/10 magma 5/10 derringer 6/10 trydent 8/10
nadam se da razumijete pitanje, mozda je nespretno postavljeno jer subtank ne spada u tu kategoriju ali zelim neku polaznu tocku za izbor. puno hvala na trudu.
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: pomoc oko RDA Postano: 16 pro 2015 20:36 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
|
Jbg, to je malo teko za objasnit dok ne probas i sam. Subtank nano nije 7/10, prije bi bio 7/20 sa stock glavama. Kad kupis dripera skuzit ces i sam razliku. Doduse, u zadnje vrijeme ljudi pretjeruju sa aromama stavljaju po 10-15% arome u tekucinu i onda normalno da ces i na subtanku imat arome, samo sto ce ta aroma biti toliko zasicena da ce ti opet nakon nekog vremena nestati jer ti se okusni pupoljci na jeziku zasite arome. Uzmi bilo kakav driper za pocetak, sad stvarno vise nisku skupi, pa probaj istu tekucinu na Subtanku i na driperu.
Ako cemo o ocjenama, ja bih rekao ovako. CE4 2/10, Subtankovi sa gotovim glavama 5/10, onda tu dolazi hrpa rebuildable atomizera koji bi isli od 5/10 pa do 7/10, onda recimo Genesisi i driperi koji idu od 7/10 pa do 10/10. Iako ne znam kojem atomizeru bih se usudio dati 10/10 ali tako nekako bi klasifikacija isla sto se tice arome.
Najbitnija stavka u svemu tome su tvoje osobne preference, jer ono sto je meni super, tebi ne mora biti. Prije godinu dvije, Ithaka je slovila kao atomizer sa najboljom aromom u svijetu atomizera na spagu odnosno silicu. Meni nije legla. Prejak TH, prezatvoren zrak na najotvorenijoj postavci, aroma stepenicu ispod od recimo Killer705 atomizera koji radi na slicnom sistemu kao Ithaka. Dok su se jedni kleli u Ithaku, drugi su se kleli u Kayfuna, koji mi isto poput Ithake nije legao zbog nekih drugih razloga, a aromom definitivno po mojem osobnom misljenju nije bio ni priblizno dobar kao Ithaka.
Ja se pak kunem u Genesise, i sve svoje atomizere slazem sa SS Mesh-om, dok ce ti masa drugih tu reci da mesh nevalja i da im se osjeti metalan okus i neznam ni ja sta sve ne. Na kraju se sve svodi na isprobavanje i pronalazenje onoga sto tebi najbolje odgovara.
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Re: pomoc oko RDA Postano: 16 pro 2015 22:36 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Jebiga, sve sto je diablo rekao je na mjestu..
Jedino sto mogu rec je Updejtaj profil, postavke, i napisi odakle si.. pa ti se onda moze vise pomoc.. jer puno nas ima svega, i najjednostavnije je da se nadjes sa nekim na kavi, da ti taj da .. 2-3 atomizera, 2-3 dripera i objasni sta je sta i za sta je sta..
Jer nije isto Mouth to lung atomizer Lung inhale atomizer Subohm atomizer
Isto kao sto nije isto ni
Mouth to lung driper Lung inhale driper Subohm driper Cloudchasing driper
A onda jos tu ubacimo i 3 varijantu.. Jednostavnost vs aroma..
Kolko je jednostavno dobiti dobru aromu na kojem atomizeru i dali se to isplati..
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
|
ronc
|
Naslov: pomoc oko RDA Postano: 16 pro 2015 22:46 |
|
|
I Derringer i Magma i Trydent ti budu ok. Lako ih je složit i mjenjati vatu. Subtank nano sa 0.5 ohma je super 3 prva pufa...dalje bezveze, sa 1.2 ohma katastrofa. 2/10 Ak si ti zadovoljan sa Subtankom nano....kaj god kupiš....ne buš fulal.  Za 40 kn driper budeš uvijek prodal. Dok ne probaš Ithaku...nisi živio , a ona je 8/10.... Tak ti sebi lepo uzmeš sva 3 sa popisa i postaneš tipični vaper  Sent from my Stolarska radionica
|
|
 |
|
 |
|
branko1305
|
Naslov: Re: pomoc oko RDA Postano: 16 pro 2015 23:36 |
|
|
zbilja ste se potrudili oko odgovora tako da zbilja sam vam jako zahvalan. meni nakon ce4, nano je remek djelo, pa sad citam ovo oko nana i "nepojmljivo" mi je da postoji bolji okus,slazem se da nano nakon nekoliko udaha aroma postaje otupljena, pogotovo na aromama koje su prigusene npr. kod cigar passiona, ja pol tog ne osjetim sto drugi pisu,dok meni je odlican kad se kombinira sa DS. preferiram znaci taj neki mouth to lung hit, vise mi odgovara puni otvor neg polu zatvoreni. obicno narucujem preko vaporbreaka jer relativno brzo stigne s obzirom da vidim da na fastu treba mj. dana. dal je ovaj deeringer dobar sa stranice jer sam vidio na fastu da ih ima jako puno, te takoder ako ima koji bolji, pa ak imate vremena, da preporucite neki od ovih koji bi dobar bio aromom i da pase na istick 30w. http://www.vaporbreak.com/en/search?sea ... derway=ascjos jednom hvala na trudu.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 26 tra 2026 19:26. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 19:26. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |