Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 2 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Prvi setup - Orchid V6 + Hana modz 30w
 Post Postano: 09 sij 2016 10:41 

Poz svima!

U svojoj temi o predstavljanju sam napisao da sam sa fasttecha narucio orchid v6 i neku bezveze malu bateriju. Sreća pa mi je kolega buje rekao da neće orchid raditi na tu bateriju. U međuvremenu sam ubo mod i u mtmu uzeo aspire K1 da malo parim dok ne dođe Orchid. I jučer otvorim kaslić - pošiljka unutra :sanja: :mravak:

Prvo ga složim sa onim što je došlo s njim - nekakva špagica sa grijačem. Propišo je odmah! Iscurilo pola tekućine dok si reko keks. Rastavim, operem, smotam 2 nova grijača oko plavog šarafcigera, gurnem vatu kroz njega, posložim vatu uz pomoć youtube-a i :vaper: :vaper:

Grijač mi je 0,8 ohma, parim na 22- 24 wata (još testiram)
Ni kapi ne curi, pare ima ko iz toplaninog dimnjaka, aroma daleko bolja nego na K1. Sve u svemu - ja super zadovoljan.
Ostavio sam orchida noćas na modu da vidim hoće li procuriti - NIŠTA! Ne krklja - odličan. Bit će da sam dobro pogodio sa vatom.

E da - jedno pitanje. Pošto nisam imao one vate iz trgovine, stavio sam običnu vatu. Jel to ok? Ne osjetim nikakav zagoreni miris - ništa. Piše da je 100% prirodna vata.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Prvi setup - Orchid V6 + Hana modz 30w
 Post Postano: 09 sij 2016 11:18 

I ja koristim običnu vatu Kplus iz konzuma ili lola kuglice 100% cotton.... jeftino i radi, lako se stavlja i lako se vadi.

Take a break, enjoy the Journey...
Journey - Premium e-liquid by AEON

Povratak na vrh 

[ 2 post(ov)a ] 

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: