Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 19 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Kak napraviti svoj grijač na RDA i kak zamjeniti vatu.
 Post Postano: 16 sij 2016 11:32 

trebal bi malo zašaltat kut u nekim stvarima, al to bi iziskovalo uporabu više kamera, ili da premještaš kameru pa naknadno izrežeš taj dio premještanja....ovak malo blješti, trebalo bi se igrat sa osvjetljenjem....tražio kritike-dobio kritike :D

sve u svemu super inicijativa, zašto ne...samo daj na kraju povuci dim da se vidi to kak pari ;)

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 sij 2016 11:47 

Pročitaj pozdravni e-mail koji su dobio prilikom registracije. U njemu piše kako se prije svega treba predstaviti i pozdraviti.

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 sij 2016 13:30 

Valter je napisao:
Pročitaj pozdravni e-mail koji su dobio prilikom registracije. U njemu piše kako se prije svega treba predstaviti i pozdraviti.

da me hebeš, al jučer sam čitao pozdravni post od nekog ko se uredno predstavio i rekao da radi tutorijale, i još je pitao gdje bi bilo ok stavit te tutorijale, znam da mu je max odgovorio da nek stavi di hoce pa da ce vec premjestit....i evo danas tog pozdravnog posta nema, barem tako ispada ak gledas od reappera postove...wtf?! :S

EDIT: e ovaj post, zato sam automacki povezal da je to isti korisnik

http://vaperclub.org/viewtopic.php?f=26&t=11677

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 sij 2016 13:34 

vulja je napisao:
Valter je napisao:

da me hebeš, al jučer sam čitao pozdravni post od nekog ko se uredno predstavio i rekao da radi tutorijale, i još je pitao gdje bi bilo ok stavit te tutorijale, znam da mu je max odgovorio da nek stavi di hoce pa da ce vec premjestit....i evo danas tog pozdravnog posta nema, barem tako ispada ak gledas od reappera postove...wtf?! :S

...zato što se predstavio pod drugim nick-om: whity

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Kako napraviti svoj grijač na RDA i kako zamjeniti vatu.
 Post Postano: 16 sij 2016 13:35 

da, da, sad vidim, usporedio postove, opremu itd...ajd barem koristi samo jedan nick....za početak ;)

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 sij 2016 13:55 

Inicijativa je uvijek poželjna. Bez obzira na loše uvijete i kameru, može se napraviti nešto korisno za širu populaciju. Nama je svakako drago vidjeti nešto na hrvatskom jeziku.

S videom o izradi coila imam određenih problema. Piše da je za početnike. Mislim da početnici ne bi trebali upuštati se u ovakve stvari poput 0,4 žice i 0,4 ohma i dual coila. I stariji članovi na forumu koji koriste takve setupove su rekli kako to nije za početnike. Iz puno razloga. Sigurnosni aspekt se meni nameće kao prvi. Neko bi to mogao pokušati raditi na egici. A nije da nedostaje takvih primjera. Svakako to treba naglasiti. Oni koji imaju iskustva niti ne trebaju takav video. Oni koji znaju za sigurnosne zamke takvih setupova. Znam ih i ja premda ne koristim takve setupove. A i znam ih složiti. Na stranu što smatram to štetnim iz više razloga.

Video o stavljanju vate ima nešto više problema. Mislim da je količina vate koju si stavio prevelika. Bez obzira što se radi o driperu. Ono drugo je još gore. Izvadiš vatu iz coila i ideš spaljivati ostatke tekućine dok potpuno ne izgori. Ono što se dobije time je pregorena tekućina koja ni u kojem slučaju ne može biti dobra. Svakako da će taj pregoreni okus ostati. Prije spaljivanja treba oprati stvar u toploj vodi.

Ove video uradke smatram fundamentalno pogrešnim i bez mogućnosti da se u ovom obliku isprave. Stoga bi bilo kome preporučio da ih nikada ne gleda. Znam da je grubo ali je to moje mišljenje.

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 sij 2016 15:50 

egica s tim neče radit tako da je sigurnost za početnike ok
početnik sa mehanikom i lošim baterijama je dosta rjedak

ali video je potpuno nepotreban početnicima, ajd da si išo rebildat evod type grijač ili tako nešt, ali driper..

onaj ko ima evic vt i driper vjerojatno zna složit setup

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 sij 2016 16:34 

Ocigledno dok dva doticna clana ne naoisu pozitivan post svi se nadu i pluju pitanje je zasto se vi niste sjetili toga i stavljali snimke pustite ga da radi svremenom ce se mozda ispraksirat pa ce biti bolje snimljeno samo naprijed ne kocite covjeka u pokusajima nek snima i objavljuje...

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 sij 2016 16:39 

da pufkać :rotfl: :rotfl: :rotfl:

bravo za trud :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 sij 2016 17:12 

sterop je napisao:
Ocigledno dok dva doticna clana ne naoisu pozitivan post svi se nadu i pluju pitanje je zasto se vi niste sjetili toga i stavljali snimke pustite ga da radi svremenom ce se mozda ispraksirat pa ce biti bolje snimljeno samo naprijed ne kocite covjeka u pokusajima nek snima i objavljuje...

Lagano vuče na neki slavenski jezik, ali ipak ne mogu odgonetnuti koji. Tu i tamo koja riječ mi je poznata.

Povratak na vrh 

[ 19 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club