Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 79 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Fasttech, narudžba
 Post Postano: 12 ožu 2014 01:06 

Pozdrav svima,

na forumu sam naišao na ovaj web i ponuda/cijene su odlične u usporedbi s istim kod nas. Nešto bih naručio, pa eto, ako neko ima strpljenja i dobre volje, molio bih ga za savjet/komentar. Nemojte samo odgovoriti "imaš već na forumu" ili pretraži forum", jer sam se pogubio od pretrage, a ako nemate komentar ili dobre volje - molim ne odgovarajte.

Evo što bih uzeo:

baterija evod 1300 vv - da je jednostavna za uporabu, solidno traje i da se može rihtati napon i prilagođavati različitim clearomizerima (odnosno otporima). Neko istu naručio? Iskustva?

http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... chargeable

Clearomizer evod bcc. U ponudi ih ima različitih otpora, od 1,8 do 2,6. Mislim uzeti 1,8 ili 2,0. Iima u ponudi i "authentic" evod bcc. Jeli to ima neke razlike od ovih koji nisu "authentic"? Koliko su im pouzdani tankovi (nisam ih do sada uopće koristio), jer bih možda naručio malo tankova i nešto više grijača za zamijeniti. Ako su tankovi skloni curenju, odnosno nisu postojani onda možda bolje više tankova (5-10)? Slobodno predložite nešto slično i za slične pare i da je lako za održavanje.

http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... omizer-5-p

Tekućine sam koristio do sada (3-4 mjeseca) samo dekang (omjer 50/50) i kako nisam probao ništa drugo, htio ne htio moram reći da su mi ok. Na FF stranici imaju dekang samo u omjeru 80/20. Nemam predodžbu kako bi to uopće parilo u usporedbi s ovime što sada pušim. jel to ok omjer? pro et kontra? Kakve su ove druge tekućine na FF (liqua, hangsen), da li je netko uopće naručivao?

http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... ttes-100ml

Koliko traje otprilike dostava? Da li je netko imao problema (nije stiglo, kriva roba, neispravno i sl.)? Do koliko novaca se može naručiti (ako se ne varam, 26 usd) bez carine?

Znam da su svii doživljaji i iskustva subjektivni, ali uzmite u obzir da sam average user i želio bih pouzdan i vrlo upotrebljiv average setup, da dobro pari, ima solidan TK i da me drži podalje od cigareta i duhana.

Hvala unaprijed na strpljenju i pomoći,

KK

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 12 ožu 2014 02:10 

Baterija je ok,atomizer uzmi authentic,dva komada recimo i par grijaca 1.8-2 oma...2 atomizera da mozes imat dakle dvije tekucine spremne...za tekucinu sve je stvar odabira i ukusa,vg je gusci i daje pare vise,a pg rjedji i daje th veci

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Fasttech, narudžba
 Post Postano: 12 ožu 2014 02:24 

http://www.fasttech.com/products/1411/1 ... zer-1x2kom
http://www.fasttech.com/products/1411/1 ... chargeable x2kom
http://www.fasttech.com/products/1411/1 ... ads-5-pack
http://www.fasttech.com/products/1411/1 ... ac-adapter

Evo mala preporuka.
Trajanje dostave nakon pakiranja je od 15 do 30 dana
Uvjek uzmi Tracking number uz narudbu.
Moje iskustvo sa Fasttehom nije lose osim cekanja nemam prigovora, za sad sve ispravno i radi.
Ako si za nesto malo jace i bolje pogledaj temu viewtopic.php?f=85&t=4516
sve imaju i na fasttechu osim baterija.
Tekucinu mozda bolje uzeti kod nas u HR za pocetak. :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 ožu 2014 08:35 

Savjet - nemoj koristiti tekucine s FT-a, kad probas ove moje se nude lokalno kod nas vidit ces da su te kineske losije kvalitete, uostalom kontrola kvaliltete tamo je vjerojatno samo opticka provjera..

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 ožu 2014 08:51 

abiko je napisao:
Savjet - nemoj koristiti tekucine s FT-a, kad probas ove moje se nude lokalno kod nas vidit ces da su te kineske losije kvalitete, uostalom kontrola kvaliltete tamo je vjerojatno samo opticka provjera..

Ne bi se baš složio... za ostale neznam ali liqua s fasttecha je sasvim solidna tekučina za smiješne novce i ja je još uvijek znam naručiti nekad za promjenu...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 ožu 2014 08:57 
Moderator

abiko je napisao:

Ti to tako sigurno izjavljuješ, da bi ti netko čak možda i povjerovao.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 ožu 2014 09:51 

Ekipa, puno hvala na odgovorima, sigurno će koristiti!

Vulja, dakle to "authentic" ipak igra neku ulogu. To bi trebao biti neki original, a samim time i veća kvaliteta?

Dadovip, da li je baterija koju si predložio u nečemu konkretno bolja od ove koju sam naveo? taj evod 1300 vv mi je pick osim zbog karakteristika i zbog ergonomije, odnosno gumba koji mi više paše. meni se čini da ne bi trebalo biti bitne razlike između njih ili..? Ove clearomizere ću malo proučiti od doma, sad sam na poslu pa mi tu internet ne radi korektno i ne mogu sve vidjeti. Ako može ukratko, zašto ih preporučaš i prednost pred ovim evod bcc koji razmatram? Tekućine ću za sada ipak uzeti kod nas, 50/50 omjer mi se čini kao neka zlatna sredine, ne možeš fulat. kako sam relativno novi e-sucker, ziher je ziher. još ću malo proučiti ovu liqua-u koju Darijan predlaže..

thnx svima, hvala na strpljenju i slobodno savjetujte. koliki je limit u usd?

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 ožu 2014 10:11 

zaboravih napomenuti da sam koristio jedino CE 4 clearomizere, koje održavam pranjem i dry burn-om. Da li su taj evod bcc, odnosno protank koji dado predlaže doista značajno bolji? Volim kada je protok zraka dobar, to je kod CE 4 od primjerka do primjerka različito. Ako oni ne kaskaju puno u kvaliteti za gore navedenima, možda uzeti i njih koji paket sa FF-a za neku rezervicu jer su smiješno jeftini. Ili je ovo tolko bolje, da se na CE 4 neću poželjeti vratiti?

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 ožu 2014 10:28 
Moderator

Prije svega ce4 ne možeš nikada potpuno oprati i očistiti tako da svremenom to postane neupotrebljivo, evod i protank po mom osobnom iskustvu daju puno više pare i arome, a pored toga relativno ih je jednostavno kompletno premotati tako da dobiješ praktički novi atty za cijenu malo žice i špage.

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 ožu 2014 10:43 

Mislim da i nema neke razlike osim u izgledu i cijeni .
Sto se tice atomizera Spavle je sve vec rekao
Meni se protank pokazao bolim jer radi i sa stok grijacima bez ikakvih problema nema cackanja peri deri.
To ti je sad stvar izbora evod ili protank.

Povratak na vrh 

[ 79 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club