Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 21 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Pomoć, teški sam početnik
 Post Postano: 24 lis 2014 21:47 

Eh ovako.. U zadnje vrjeme me počela zanimat ova e-cigareta jer sam ispo iz kondicije, trčim ko da imam 74god, a i ovako ili ne ponesem cigare, ili upaljač, ili ponesem praznu kutiju pa dobijem frast.. da bi to izbjego malo sam njusko i vidio e cigaretu..
sad mi treba neki savjet za početak koji uopće set uzet? vidio sam u Vukovaru e-cigareta ko ove normalne izgledaju, dobije se neki 10 refila i paket od 100komada je oko 40kn uz cigaretu koja je 50kn nezn dal tu ima kaki posebni okusa ili samo usisavaj dok to ne crkne i sloboda narodu... sad dali se to ičemu isplati jer vi svi neke modove stalno mjenjate, pokušavate itd

sad, kaki bi Vi meni preporuku dali za neki jeftini početnički set koji će izdržat barem 2 mj bez da napravim generalno na tome? pušim neki 10cigara dnevno, nekad noću kad sjedim na kompu i igram belu e onda ode i kutija bez problema.. i samo u Hr, dok mi dođe sa e-baya ja ću i zaboravit da sam to uopće naručio..

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Pomoć, teški sam početnik
 Post Postano: 24 lis 2014 21:50 
Moderator

Ovako koliko para misliš potrošiti?
ovo s refilima zaboravi

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 lis 2014 21:52 

Taj set koji izgleda kao obicna cigareta je sranje a sto se tice preporuke to ce bolje oni koji koriste ali neki twist i protank,evod ...za pocetak

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 lis 2014 21:57 

sin93 je napisao:
Eh ovako.. U zadnje vrjeme me počela zanimat ova e-cigareta jer sam ispo iz kondicije, trčim ko da imam 74god, a i ovako ili ne ponesem cigare, ili upaljač, ili ponesem praznu kutiju pa dobijem frast.. da bi to izbjego malo sam njusko i vidio e cigaretu..
sad mi treba neki savjet za početak koji uopće set uzet? vidio sam u Vukovaru e-cigareta ko ove normalne izgledaju, dobije se neki 10 refila i paket od 100komada je oko 40kn uz cigaretu koja je 50kn nezn dal tu ima kaki posebni okusa ili samo usisavaj dok to ne crkne i sloboda narodu... sad dali se to ičemu isplati jer vi svi neke modove stalno mjenjate, pokušavate itd

sad, kaki bi Vi meni preporuku dali za neki jeftini početnički set koji će izdržat barem 2 mj bez da napravim generalno na tome? pušim neki 10cigara dnevno, nekad noću kad sjedim na kompu i igram belu e onda ode i kutija bez problema.. i samo u Hr, dok mi dođe sa e-baya ja ću i zaboravit da sam to uopće naručio..

Najbolje da uzmeš neki početnički set i kreneš sa tim, za početak nabaviš neku jaču duhansku tekućinu i lagano.

Ove zamjenske pljuge i refilove zaboravi, po mom iskustvu to je bacanje love i opet se vratiš pravim cigaretama nakon što te par puta iživcira sve skupa. Sa sličnom stvari kao na slici dolje sam se ja izvukao, kasnije ćeš već napipati sam odgovarajuće stvari.

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 lis 2014 22:02 

neznam, vidio sam neke baterije same po 70kn, onaj napred dio di ide tekučina po 30-40kn i tekučina 25kn tako da bi to bilo oko 150kn.. šteka cigara

te što izgledaju ko cigara jesam odma prekrižio.. vidio sam poznanika kako to dimi i uzeo novi refil i probo, nije nikako.. nit dima ni okusa ni nista.. nisam tjeo to ni uvuč u sebe

sad sam vidio ovaj post sa cigarom.. te su se i meni uvjek sviđale, po neki 70-80kn je i ima sve osim tekučine naravno.. ali dal će to crknit nakon tjedan dana i onda dok nađem šta mi nevalja i dal se taj dio mjenja... jer taj set je na ebayu u Kini oko 10dolara

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 lis 2014 22:48 
Moderator

dobro je uvijek imati dvije baterije, jedna se puni drugu pariš, treba ti i punjač naravno
moj savjet ti je da ako se ozbiljno misliš ostaviti cigarete i počet parit da si kupiš nešto pošteno za početak
izračunaj koliko te koštaju cigarete mjesečno, barem 600 tinjak kuna, a za te novce se već da sastaviti neki dobar komplet, a u krajnjem slučaju uvijek ga možeš prodati i vratiti dio uloženog kad pređeš ne nešto još ozbiljnije.
baš u početku ne treba štedjeti jer kad prvi put nešto nebude ok a to se s nekom šrot baterijom često dogodi vratiti ćeš se cigaretama

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 lis 2014 00:11 

ma nee, puno manje od 600kn (blizu sam Bosne i Srbije, u Hr sam kupio možda 5 kutija cigara otkad pušim) tako da me izađu neki 150-200kn duhan pa pravim ili baš cigare..

ako dam 600kn za to, pa svaki mj za tekučine i bateriju ili neke one grijače i nez ni sam više sta ide u to po 150kn, jednostavnije mi je napravit si cigara pravi i jeftinije.. šteka je 120kn i to imam mj dana sam, bez neki dugi fešta i djeljenja

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 lis 2014 00:37 
Administrator

sin93 je napisao:
ako dam 600kn za to, pa svaki mj za tekučine i bateriju ili neke one grijače i nez ni sam više sta ide u to po 150kn, jednostavnije mi je napravit si cigara pravi i jeftinije.. šteka je 120kn i to imam mj dana sam, bez neki dugi fešta i djeljenja

A koja je cijena tvojeg zdravlja?

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 lis 2014 00:53 

Baš to što Kinta kaže je bitno,jer sam si i naveo problem zdravlja u svome postu.Ne moraš ti kupiti novi set da bude dobar,ovdje ti kolege vaperi takoder prodaju setove rabljene pa kupis nesto provjereno,jeftinije i probaš jednostavno.Ta prva investicija je naravno skuplja al kasnije to sve dode na svoje,ne velim da ce ti mozda bit jeftinije nego cigarete koje trenutno pusis,ali dobijes nest u cemu ces uzivat,bit ce zdravije i +dobiješ jedan zanimljivi hobi :D
Imas naravno shopove ako ne vjerujes rabljenoj robi,malo prosurfaj(Mtm,puffkalica,parilica...) svi oni imaju neke pocetnicke setove sa kojima kreneš u parenje i da,nemoj stedit na pocetku previse,treba ti nest kvalitetnije da dobijes ono sto ubiti dobra e cigareta nudi,a ne da dobijes tekucinu u usta,zagoren okus,bateriju koja traje 3 sata i moras zapalit cigaretu radi tog,izbjegavaj njuškalo i ostale pizdarije.

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 lis 2014 01:20 

sin93 je napisao:
ma nee, puno manje od 600kn (blizu sam Bosne i Srbije, u Hr sam kupio možda 5 kutija cigara otkad pušim) tako da me izađu neki 150-200kn duhan pa pravim ili baš cigare..

nekako mi ne djeluje da si teski ovisnik, mozda da batalis sve to snagom volje, ja sam pusio 2-3 kutije ali u situaciji kad ostanem bez cigareta nisam zicao ako je u pitanju bila smotana cigareta, cak ni neku krdzu iz kutije, kako to mozes da pusis i jel kontas ti koliko oko tebe smrdi kad to zapalis, ono izvini, ja bih radije grizao nokte nego to uvukao u pluca
tih 150kn sto racunas da ces imati mjesecno troska ti nece biti dovoljno, racunaj duplo ali pazi i na ovo sto ti kinta kaze, zdravlje je neprocjenjivo a nekad moras i da platis, ja sam jednom zavrsio na vma u bgd i nije bilo nimalo jeftino, mogli smo svi ovde da si kupimo opremu i parimo jako dugo koliko me kostalo i nakon toga sam opet poceo pusiti, pa jos jednom u bolnicu pa opet cigarete e treci put sam odlucio da je kraj s cigaretama mada nije lose ni u bolnici, ono lezis mjesec dana, spavas i dan i noc, odmoris se kao da si se ponovo rodio, masa lijepih zena te mazi... nije lose al je ovako bolje :)

Povratak na vrh 

[ 21 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club