| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Deset zapovijedi e-cigarete Postano: 24 svi 2011 08:33 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ovdje idu tekstovi korisnika koji su od najveceg znacenja za parenje: 1.CHROMEX je napisao: TH isključivo pojačava nikotin.Ponešto i alkohol, a najviše kad nemaš tekučine u refilu, tj.atty-ju, onda grebe strašno(jes da smrdi po zagorenom, ali grebe).Ovi razni dodaci nemaju veze s TH-om.Još jedino manji otpor daje i više TH-a.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Deset zapovijedi e-cigarete Postano: 24 svi 2011 19:39 |
|
|
|
2.-prvo otpusti taster a poslije toga skini njušku sa cigaršpica/made in Draž/
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Deset zapovijedi e-cigarete Postano: 25 lip 2011 19:52 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
3. Povlaci jako da izvuces e-tekučinu iz mrezice atomizera. Tek tada ce tvoja električna cigareta raditi ispravno.
EDIT: ovo je ostatak iz proslosti dok su atomizeri imali incofoam ispod grijaca - metalna spuzvica natopljena liquidom kroz koju je prolazio zrak i sve se dovodilo do grijaca.
Danas vrijedi nesto drugo
Povlaci lagano da ne potopis grijac i atty ti pocne grgljati
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Deset zapovijedi e-cigarete Postano: 26 lip 2011 21:28 |
|
|
|
4. Ne preporuca se da atomizer radi na suho (premalo tekucine) jer se trajnost atomizera osjetno skracuje a i pece za grlo.
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Deset zapovijedi e-cigarete Postano: 26 lip 2011 21:47 |
|
|
|
5. za parenje u pravom smislu riječi preporučuje se napon od 5V.
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Deset zapovijedi e-cigarete Postano: 07 ruj 2012 15:07 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
6.sopta12345 je napisao: ALI da mogu sve ponovit nebi forum citao iza kupovine 3 do 4 sata na dan nego prije kupnje doticnog modela.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Deset zapovijedi e-cigarete Postano: 21 lip 2013 08:35 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
7.matija je napisao: Nažalost, sve što nije popularno za mase košta duplo skuplje, ali ono što mi je žao da odmah nisam iskeširao 1k kn i uzeo kvalitetan mod, ovako iz Kine samo dugo čekaš i na kraju se razočaraš...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Deset zapovijedi e-cigarete Postano: 05 lis 2013 12:49 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
8.Max_ZG je napisao: Ništa nije savršeno, ili curi ili se teško puni ili je ogromno ili premalo, preskupo, nedostupno ali to i jest čar ovog našeg hobija. Zato trebamo razmjenjivati iskustva i pomagati jedni drugima savjetima.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Deset zapovijedi e-cigarete Postano: 14 sij 2014 10:46 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
9.vulja je napisao: Ja od cca 10-ak atija sto sam probao svakakvih mogu zakljucit da postoje dva tipa,oni ih kojih izlazi para i oni koji imaju sjebane navoje...a ovi iz kojih izlazi para nemozes dijelit na dobre i lose jer je stvar ukusa
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Deset zapovijedi e-cigarete Postano: 28 lip 2014 16:09 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
10.spavle je napisao: i dobro operi i isperi ruke prije nego što ideš slagati setup.
|
|
 |
|
 |