Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 26 sij 2025 17:05. Sada je: 26 sij 2025 17:05.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 35 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Koju e cigaretu
PostPostano: 15 ruj 2020 22:52 

Pozdrav!
Pušim e cigaretu nekih mj dana. Jem pen. Htio bi preći na nesta bolje. Do sada sam pušio oko 35 cigareta dnevno (crveni York). E tekućine trošim oko 4ml na dan od 18mg nikotina. Volio bih ako se može pojačavati i smanjivati količina pare. Budžet je do nekih 450kn. Lp

Povratak na vrh

Naslov: Re: Koju e cigaretu
PostPostano: 16 ruj 2020 17:24 

naravno da može. pretpostavljam da oćeš više pare :zu:
Ako oćeš povećavati i smanjivati količinu pare, moraš imati bateriju s promjenjivom snagom (W)
složit ću ti nešto s gotovim grijačima a da valja

Povratak na vrh

PostPostano: 16 ruj 2020 17:52 

u cjenovnom rangu do 450-500kn ovo ti je najbolje
https://mysteria-e-cigarete.com/proizvo ... arter-kit/

pretpostavljam da pušiš el.cigaretu kao i York, tj. da ne uvlačiš direkt u pluća. Para prvo u usta pa potegneš u pluća. Ako koristiš drugačije, ne naručuj ovo nego napiši

ovo su grijači za njega
https://mysteria-e-cigarete.com/proizvo ... in-zenith/

njih mjenjaš povremeno, kad ti performase padnu ili ne bude okusa. ili bude mirisalo na zgoreno

od grijača, za tebe su svi osim ovih s brojkom manje od 1, dakle 0.5, 0.48 to nećeš uzimat, a ha bih iybjegavao inače najbolje grijače, ove 1.6 ohma samo zato što se u tvornici potkrala greška i velika hrpa ih ne radi kako treba, a kako ljudi pišu, dio te hrpeje završilo u Hrvatskoj. Dakle, uzmeš od svakog po jedan pa isprobaš sve, i one koji ti se sviđaju uzmeš u većoj količini. u Kini, na fasttech.com su duplo jeftiniji ali treba čekat, a možda i ohoho čekat. glavno da na FT napišeš Authentic innokin Zlide (ili Zenith) coils. ako ne piše authentic, onda ne uzimaš.

EDIT: možeš o 0.8 ohma grijač uzet pa probat
mod zgleda ovako
https://www.innokin.com/coolfire-z50/

i jedna recewnzija
https://www.youtube.com/watch?v=ymtV1cmOagw

Povratak na vrh

PostPostano: 16 ruj 2020 19:18 

Pušim normalno usta pluća.
Znači ispod 1 ohma ne uzimati niti 1.6 ohma? Za ovu koju trenutno koristite sam kupio 1.6 i oba su mi trajala po jedan dan.
Gledao sam taj mod za uzeti.

Još jedno pitanje. Trenutno koristim totally green tekućinu od 18mg nikotina. Bez aroma. Okej mi je. Ali me zanima dali ima koja bolja tekućina ?

Povratak na vrh

PostPostano: 16 ruj 2020 20:05 

sve je bolje od totally green. i ja sam imao par komada u počecima. Sve šta sam poslije uzeo je bilo daleko bolje

ovdje, Classic linija od Ktsa http://www.ktseliquid.eu/kategorija/classic-new/
on nudi poznate duhanske arome, u americi nekad jako popularne pod imenom Vapingzone. Neke su ti recenzirane u podforumu Liquid. Ja ih još uvijek trošim i to dosta često. cijena je 25kn na 10ml, ali ako uzmeš 10 bočica cijena ti pada na 16kn po bočici i to je super cijena. Da ne lutaš, i ne fulaš, najpoznatiji duhani su Real Cigar, Old captain, , Cigar je odličan kao i navedeni OC, Cubana isto, ona je s kavom, pa French pipe, Desert ship, Dunhill, Honey flu ako voliš med i duhan, a možeš uzeti i karamelu, koja se odlično mješa s Desert shipom, i poboljsava sve tekućine koje ti ne valjaju, karamele staviš 25%, promućkaš te 2 i dimiš. Cubana, Cigar, old captain i french pipe spadaju u lula duhane, french pipe ti je dosta aromatičan. ali fantstičan. M-type su isto ljudi volili kad su se skidali s cigara. Island tobacco s karamelom je dobar i ima opori štih a on se nalazi tu http://www.ktseliquid.eu/e-tekucine/island-tobacco-2/
Zemeš tih 10-11 i imaš za mjesec dana. Svi ti okusi se mogu kupiti na jednom sajtu u Australiji za po 20kn/aromi, a od te jedne arome se da napraviti 400ml te tekućine. Ako u budućnosti budeš radio svoje tekućine, bude ti trošak za 10ml oko 6kn. Sve ovisi da li ti se da.

odabereš 1.8% to je 18mg, a za veću količinu pare odabereš VG/PG omjer 70/30

editirao sam par puta

Povratak na vrh

PostPostano: 16 ruj 2020 21:47 

E hvala puno to mi treba. Smjernice da ne trošim bezveze na gluposti. Ove navedene ic, real cigar.. to se sve mjesa ili se može odmah koristit?
Jer uzeo sam od VIRGINIA WHITE Vanilla, 12mg/10ml. I okus je prejak. Neda se pariti glava boli. Sad ne znam dal' se i ta bočica mjesa ili ne

Povratak na vrh

PostPostano: 16 ruj 2020 22:17 

to je gotova tekucina. nalijes u elektricnu i dimis. ja sam samo naveo karamelu da popravlja okus duhanskim tekucinama. odvratno postane parljivo a nekad i vrlo dobro

Povratak na vrh

PostPostano: 17 ruj 2020 08:33 

zasto sam spomenuo mjesanje
ja isto koristim vise miligrama, do nedavno 18 sad 15. fora je s kvalitetnim tekucinama i finim duhanima a i vocem pogotovo ako budes isao na njih (a 80 posto predje na voce) nemanih s toliko miligrama. Ove tekucine su skroz u redu i one su uglavnom za pocetke, ima i finijih duhana od njih i njih nema u miligramima koje ti i ja zelimo. da bismo i mi koristili te iste fine okuse, rimorani smo mjesat doma. a to je pomjesati aromu i nikotinsku otopinu i promuckat. nista komplicirano. u pocetku parenja, okus ti je oslabljen, tako da gledamo da je tekucina sto jeftinija jer ove kompleksne ionako neces osjetit pa je bacanje para na skupe tekucine. jer ces u prva 3 mjeseca osjetit mozda pola stvari i ne isplati se. Ovi duhani, ako ih uzmes vise, su definitivno najjeftiniji na trzistu, a dobri su. u 70posto vremena koristim samo duhane, i stalno sr ovima vracam tj u tjednoj rotaciji su mi bar 2 od ovih 10. Cubana mibje fantastika, cigar, old captain, a 5 godina minje bio french pipe. kad sve isprobas se javi na forum ako budes htii sam doma jeftinije zamjesat neke od ovih okusa pa cemo ti dati upute. za zamjesat jedju tekucinu, uz upute ti ne treba vise od kinute. decilitar te onda ispadne oko 60kn a tekucina se ne razlikuje od kupovne

Povratak na vrh

PostPostano: 17 ruj 2020 21:20 

Hvala ti puno. Svakako ću uzet 10 različitih bočica pa probati. I javim dojmove kada uzmem cigaru. Mjesta ću sigurno ali ne jos.

Povratak na vrh

PostPostano: 02 lis 2020 11:37 

Evo da se javim. Kupio sam na kraju voopoo argus gt. Za sada sam prezadovoljan. U par dućana sam bio ali nisu imali onu koju ste mi preporučili. Uzeo sam i tekućine od kts ( old captain, real cigar, cigar, french pipe, pipe, ry4 double, d'vidoff, jagoda šlag, malina, i čokolada) ali niti jedna mi nije dobra. taj miris u nosu mi baš ne paše. Baš kao da pušim neke parfeme (počne me glava bolit i neka mučnina me hvata). Sad trenutno trošim real cigar i može mi proc. Od totally green tabacco blend mi skroz pase. Možda jer sam od početka to počeo. Pa možda dok se ne priviknem na nove okuse?!

Zadnja izmjena: Lenne1992; 02 lis 2020 14:02; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh

[ 35 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: