| Autor |
Poruka |
|
sasha19_81
|
Naslov: Genesis wicking Postano: 22 sij 2015 22:03 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Genesis wicking Postano: 22 sij 2015 22:10 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
Biće u ovoj našoj ima kamenca 
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Genesis wicking Postano: 22 sij 2015 22:35 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
sasha19_81 je napisao: Sad pitanje je zasto svi koriste posebnu vodu za rezanje tekucine?? Ja ne, obicna voda iz pipe je sasvim dobra.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
svastar
|
Naslov: Genesis wicking Postano: 22 sij 2015 22:39 |
|
|
|
Ja sam isti na VG od Valtera. On razrijedi 10%, imam samo problema kad je jako hladno sa vikanjem. Ali cim se tank malo zgrije od grijaca radi normalno, to je na Line LE standard nista mijenjano. Na mini Arashiju prosirena rupa za mesh nemam nikad nikakvih problema.
|
|
 |
|
 |
|
domagoj
|
Naslov: Re: Genesis wicking Postano: 22 sij 2015 23:00 |
|
Pridružen: 24 sij 2013 18:51 Postovi: 592 Lokacija: zagreb grad
|
Ja sam kod takvih attya počeo trošit čisti vg sa meshom 200 superfine jer sam negdje pročitao (ak sam dobro pročitao) da bi to bilo idealno za sami VG,i to je super radilo samo je pizdarija radit sa takvim meshom neda ga se ukrutit stalno se raspetljava bježi i ostale gluposti,točno je ko svila nemre se niš snjim ak se dobrano ne posveti takvoj izradi grijača a to košta malo živaca. Sad trošim 70vg30pg i mesh 400 i stim nema nikakve prevelike nauke osim dobro složit grijač da se ne javljaju hot spotovi,wicka i radi odlično osim ak vam se ne štuca 
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Genesis wicking Postano: 23 sij 2015 05:36 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
domagoj je napisao: Ja sam kod takvih attya počeo trošit čisti vg sa meshom 200 superfine jer sam negdje pročitao (ak sam dobro pročitao) da bi to bilo idealno za sami VG,i to je super radilo samo je pizdarija radit sa takvim meshom neda ga se ukrutit stalno se raspetljava bježi i ostale gluposti,točno je ko svila nemre se niš snjim ak se dobrano ne posveti takvoj izradi grijača a to košta malo živaca. Sad trošim 70vg30pg i mesh 400 i stim nema nikakve prevelike nauke osim dobro složit grijač da se ne javljaju hot spotovi,wicka i radi odlično osim ak vam se ne štuca  Kad smotaš #200 mesh onda ga kuri brenerom da se žari crveno jedno 10 sekundi. To ga ukruti (mesh, ne ono na što ste vi perverznjaci pomislili  ) pa možeš namotati coil oko njega. Samo pazi da ti je atty suh, jer ak ima i kap vode u njemu ili zaostataka tekućine, i to dospije na mesh, opet će se smekšati.
|
 |
|
domagoj
|
Naslov: Re: Genesis wicking Postano: 29 sij 2015 16:30 |
|
Pridružen: 24 sij 2013 18:51 Postovi: 592 Lokacija: zagreb grad
|
D-I-A-B-L-O je napisao: domagoj je napisao: Ja sam kod takvih attya počeo trošit čisti vg sa meshom 200 superfine jer sam negdje pročitao (ak sam dobro pročitao) da bi to bilo idealno za sami VG,i to je super radilo samo je pizdarija radit sa takvim meshom neda ga se ukrutit stalno se raspetljava bježi i ostale gluposti,točno je ko svila nemre se niš snjim ak se dobrano ne posveti takvoj izradi grijača a to košta malo živaca. Sad trošim 70vg30pg i mesh 400 i stim nema nikakve prevelike nauke osim dobro složit grijač da se ne javljaju hot spotovi,wicka i radi odlično osim ak vam se ne štuca  Kad smotaš #200 mesh onda ga kuri brenerom da se žari crveno jedno 10 sekundi. To ga ukruti (mesh, ne ono na što ste vi perverznjaci pomislili  ) pa možeš namotati coil oko njega. Samo pazi da ti je atty suh, jer ak ima i kap vode u njemu ili zaostataka tekućine, i to dospije na mesh, opet će se smekšati. palim ga s ovim  al se opet koj put razvuzla koliko je fin i prpošan 
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Genesis wicking Postano: 29 sij 2015 16:50 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
|
Onda ga prvo natopi tekućinom, spali tekućinu ali da onako laganini izgori na meshu, pa ga onda skuri sa brenerom. Ja kad tako napravim nema šanse da se ikuda raspetljava...
|
 |