| Autor |
Poruka |
|
peregrunf
|
Naslov: Re: Razocaranje i Užas Postano: 14 kol 2013 16:53 |
|
|
|
Pa tako ce od sad i biti. Sam svoj majstor!
|
|
 |
|
 |
|
dafreek
|
Naslov: Razocaranje i Užas Postano: 14 kol 2013 19:41 |
|
|
peregrunf je napisao: Ma šta se tiće parionice govorim.Inaće parim oko godinu dana i tekucine iz parionice su mi bile najbolje i bio sam tamo stalni kupac godinu dana.Onda se sve promjenilo.Ni okusa ni mirisa više.Zadnjie tri narudžbe užas.Nadao sam se da je to možda loša pošiljka bila, ali ne jednostavni im je kvaliteta pala za 50%.Šta je najbolje od svega oni me uvjeravaju da je sve isto, a znam da nije.Nanjušili su lovu i sad prodaju maglu, a ne paru. Samo da pitam o kojim se aromama radi? U slucaju da konstantno paris jednu te istu aromu, onda je to normalno da se zasitis i nema vise onaj okus koji je prije imala. sent from my phone
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Razocaranje i Užas Postano: 14 kol 2013 21:39 |
|
|
dafreek je napisao: peregrunf je napisao: Ma šta se tiće parionice govorim.Inaće parim oko godinu dana i tekucine iz parionice su mi bile najbolje i bio sam tamo stalni kupac godinu dana.Onda se sve promjenilo.Ni okusa ni mirisa više.Zadnjie tri narudžbe užas.Nadao sam se da je to možda loša pošiljka bila, ali ne jednostavni im je kvaliteta pala za 50%.Šta je najbolje od svega oni me uvjeravaju da je sve isto, a znam da nije.Nanjušili su lovu i sad prodaju maglu, a ne paru. Samo da pitam o kojim se aromama radi? U slucaju da konstantno paris jednu te istu aromu, onda je to normalno da se zasitis i nema vise onaj okus koji je prije imala. sent from my phone Ne slazem se sa tobom,nikako
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
peregrunf
|
Naslov: Re: Razocaranje i Užas Postano: 14 kol 2013 22:53 |
|
|
|
Ma da mi se jedna određena aroma pokvarila nebi ništa rekao, ali tobacco blend, french pipe, blended tobacco i marlboro nisu kao šta su bili prije.Sad je to blida slika arome koja je prije bila.TH sa 16mg nikotina je puno jaci nego šta je prije bija.Znaci došlo je do promjene u bazi koja je možda pokvarila aromu ili se jednostavno nemože dobro spojiti sa aromom.Problem je u tome šta oni tvrde da je sve isto i da se meni nešto pobrkalo u glavi.Pazi nakon novaca i novaca koje sam tamo ostavio oni te samo odpile i još kažu mi radimo ozbiljno i uvijek smo bili tu za vas.Ma kakva mi je korist šta ste bili tu kad varate! MOJI NOVCI SU IŠLI U WC ŠKOLJKU! PAZITE! Nemojte da idu i vaši!
Vjerojatno svome VIP klubu prave dobre tekucine, a na nama (ostalima) zarađuju malo više.
|
|
 |
|
 |
|
dafreek
|
Naslov: Re: Razocaranje i Užas Postano: 14 kol 2013 23:35 |
|
|
damirdjg je napisao: dafreek je napisao: Samo da pitam o kojim se aromama radi? U slucaju da konstantno paris jednu te istu aromu, onda je to normalno da se zasitis i nema vise onaj okus koji je prije imala.
sent from my phone Ne slazem se sa tobom,nikako kod mene je to tako, a i znam dosta njih koji samo jednu aromu i pare i isti je slucaj i kod njih.
|
|
 |
|
 |
|
sh00kre
|
Naslov: Re: Razocaranje i Užas Postano: 08 lis 2013 19:00 |
|
Pridružen: 02 ruj 2013 17:59 Postovi: 91 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
|
prije mj. dana sam naručio od tihomira i bile su mi ok... sutra mislio još 10kom uzet, dali ima još netko da ovo može potvrdit ili opovrgnut?
|
|
 |
|
 |
|
dulenda
|
Naslov: Re: Razocaranje i Užas Postano: 08 lis 2013 19:08 |
|
Pridružen: 15 vel 2013 19:12 Postovi: 185 Lokacija: Zagreb East
|
|
A parionica je?to je tihomir ili nesto drugo?
|
|
 |
|
 |
|
sh00kre
|
Naslov: Re: Razocaranje i Užas Postano: 09 lis 2013 10:29 |
|
Pridružen: 02 ruj 2013 17:59 Postovi: 91 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Razocaranje i Užas Postano: 09 lis 2013 11:19 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
|
obadva sitea su od tihomira.
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
matija
|
Naslov: Re: Razocaranje i Užas Postano: 09 lis 2013 11:28 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 15:54 Postovi: 357 Lokacija: Istrijan u Zagrebu
|
sh00kre je napisao: prije mj. dana sam naručio od tihomira i bile su mi ok... sutra mislio još 10kom uzet, dali ima još netko da ovo može potvrdit ili opovrgnut? Ja sam o tome pisao na par mjesta, među ostalim i na ECI forumu gdje se skuplja čudna ekipa koja Tihomira diže u nebesa i svi se digli na stražnje nakon mog komentara. Činjenica jest da se nešto kod njegovih tekućina promijenilo i meni je to zasmetalo da više ne kupujem od njega. Konkretno, Old Captain aroma je imala čudni okus, a nakon što je odstajala 2 mjeseca, više nije parljiva i ide mi na povraćanje. S druge strane, pario sam njegove tekućine nekoliko mjeseci bez zamjerke, pa je možda da smo nas nekoliko naletili na loš mix koji mu se (ili tko god mu miješa) potrefio tog dana. Nažalost, dovoljno da mi se sve skupa zgadi.
 |
|
 |