| Autor |
Poruka |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 04 lip 2013 14:33 |
|
|
Kinta je napisao: Da i ja dam svoj obol ... makni ovo:  • Novu bateriju punite 12 sati, čak ako punjač pokazuje da je punjenje ranije gotovo! • Dobro je puniti bateriju najmanje 4 sata svaki put kad se isprazni. pa novu bateriju koju prvi puta punite puniti 12 sati..tako proizvodjac savjetuje valjda radi formiranja baterije....nisam bas ja to sam izmislio a kada formiras bateriju onda punjenje cca 4 sata
|
|
 |
|
 |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 04 lip 2013 14:36 |
|
|
Corto_1973 je napisao: :plus: Samo optimiziraj stranicu malo, osobito za učitavanje u mobilne aplikacije. Malo manje slikica, posebno kad krene web-shop. prvi puta svakom sporije otvara radi kesh memorije,nakon toga otvaranje je u hipu to kad se ulazi direktno na stranicu upisom na browser ali ako ide se preko googla onda nema tih problema znam da sam mogao umijesto slike od 126mb staviti od 1,26 mb ali radi kvalitete slike nisam htio (primjer dajem) znaci kod prvog ucitavanja se javlja taj problem
|
|
 |
|
 |
|
Marllow
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 04 lip 2013 15:04 |
|
|
|
Fora je u tome da vecina boljih punjaca ne dopusta punjenje nakon sto su pune. Jednostavno se ugase i to je to.
Isto tako ako nije problem, nekoliko stvari:
- Ne mogu naci cijene tekucina nigdje? Stare jos stoje ili...?
- Postoji mogucnost u buducnosti staviti kategoriju novih tekucina? Tako da znamo kaj ima novoga za isprobati?
|
 |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 04 lip 2013 15:20 |
|
|
Marllow je napisao: Fora je u tome da vecina boljih punjaca ne dopusta punjenje nakon sto su pune. Jednostavno se ugase i to je to.
Isto tako ako nije problem, nekoliko stvari:
- Ne mogu naci cijene tekucina nigdje? Stare jos stoje ili...?
- Postoji mogucnost u buducnosti staviti kategoriju novih tekucina? Tako da znamo kaj ima novoga za isprobati? uzimamo sve kritike u obzir,na web stranici koja je u izradi ce sve biti
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 04 lip 2013 23:08 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Tihomir je napisao: Kinta je napisao: Da i ja dam svoj obol ... makni ovo:  • Novu bateriju punite 12 sati, čak ako punjač pokazuje da je punjenje ranije gotovo! • Dobro je puniti bateriju najmanje 4 sata svaki put kad se isprazni. pa novu bateriju koju prvi puta punite puniti 12 sati..tako proizvodjac savjetuje valjda radi formiranja baterije....nisam bas ja to sam izmislio a kada formiras bateriju onda punjenje cca 4 sata Znam da nisi ti izmsilio. Radi se o ostatku iz proslih vremena i formiranju olovnih akumulatora, pa nastavak s memory efektom kod NiCd i NiMh baterija. Ali ovakvo punjenje Li-Ion baterija nema bas nikakvog smisla. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 04 lip 2013 23:08 |
|
|
Kinta je napisao: Tihomir je napisao: Kinta je napisao: Da i ja dam svoj obol ... makni ovo:  • Novu bateriju punite 12 sati, čak ako punjač pokazuje da je punjenje ranije gotovo! • Dobro je puniti bateriju najmanje 4 sata svaki put kad se isprazni. pa novu bateriju koju prvi puta punite puniti 12 sati..tako proizvodjac savjetuje valjda radi formiranja baterije....nisam bas ja to sam izmislio a kada formiras bateriju onda punjenje cca 4 sata Znam da nisi ti izmsilio. Radi se o ostatku iz proslih vremena i formiranju olovnih akumulatora, pa nastavak s memory efektom kod NiCd i NiMh baterija. Ali ovakvo punjenje Li-Ion baterija nema bas nikakvog smisla.  
|
|
 |
|
 |
|
dimnjačar
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 10 lip 2013 22:21 |
|
|
eto i moj skromni doprinos,obzirom da sam tek pocetnik; probao par tekucina, neki noname sa njuskala-bacio odmah...odvratno...neki camel...tako lik rece Dekang dark mix-nije sjeo nikako Kts-maliboro i maliboro light predobro, time da je maliboro light bio u frizideru jedno tjedan dana.... I svake pohvale momku sto mi donio tekucine i pribor...mislim da je Matej,ak se sjecam dobro 
_________________ Mod-Evic VT,Kennedy Roundhouse Atty-Ego one mega, Tobh atty, Tsunami rda
|
|
 |
|
 |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 10 lip 2013 22:30 |
|
|
dimnjačar je napisao: eto i moj skromni doprinos,obzirom da sam tek pocetnik; probao par tekucina, neki noname sa njuskala-bacio odmah...odvratno...neki camel...tako lik rece Dekang dark mix-nije sjeo nikako Kts-maliboro i maliboro light predobro, time da je maliboro light bio u frizideru jedno tjedan dana.... I svake pohvale momku sto mi donio tekucine i pribor...mislim da je Matej,ak se sjecam dobro  
|
|
 |
|
 |
|
dimnjačar
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 10 lip 2013 22:39 |
|
|
Tihomir je napisao: dimnjačar je napisao: eto i moj skromni doprinos,obzirom da sam tek pocetnik; probao par tekucina, neki noname sa njuskala-bacio odmah...odvratno...neki camel...tako lik rece Dekang dark mix-nije sjeo nikako Kts-maliboro i maliboro light predobro, time da je maliboro light bio u frizideru jedno tjedan dana.... I svake pohvale momku sto mi donio tekucine i pribor...mislim da je Matej,ak se sjecam dobro   i skoro pri kraju sa aromom,tak da cu morat navratit po novi pakung 
_________________ Mod-Evic VT,Kennedy Roundhouse Atty-Ego one mega, Tobh atty, Tsunami rda
|
|
 |
|
 |
|
dimnjačar
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 16 lip 2013 20:28 |
|
|
eto probao i Parliament,sta rec...za prste polizat.. hvala Tihacu za preporuku 
|
|
 |
|
 |