| Autor |
Poruka |
|
imand
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 14 lis 2013 16:53 |
|
|
Mojih 8 favorita na čistom VZ VG i 13mg simfonija mirisa i okusa to sad prvo ide u ostavu do Svete Kate (25.11.) 
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 02 stu 2013 15:40 |
|
|
Polako to zrije, još malo, još malo ... A i fino miriše 
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 02 stu 2013 18:09 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
|
Uff. Toliko treba čekati?!?! Ja čekam tek 8 dana i čudim se što mi je slaba aroma! Ništa, ide i kod mene u ormar pa ću se njima baviti sljedeći mjesec.
|
 |
|
Rove
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 13 pro 2013 16:30 |
|
|
Probala sam par razlicitih tekucina,druga tura vec kupljena kao i nesto opreme u Sarajevu te sve pohvale za KTS tekucine koje se srecom ovdje distribuiraju. Izuzev nesto nabavki sa neta definitivno cu njih koristiti 
_________________ Vamo V5, Biansi, Ego-T, Kanger E-vod Protank mini II, Protank II, Evod Lokacija: Sarajevo
|
|
 |
|
 |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 14 pro 2013 14:24 |
|
|
Rove je napisao: Probala sam par razlicitih tekucina,druga tura vec kupljena kao i nesto opreme u Sarajevu te sve pohvale za KTS tekucine koje se srecom ovdje distribuiraju. Izuzev nesto nabavki sa neta definitivno cu njih koristiti  Mjesto radnje Skenderija ,blinker kod Dade,ulaz od Tete razapete ako se ne varam?
|
|
 |
|
 |
|
Rove
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 14 pro 2013 15:49 |
|
|
Tihomir je napisao: Rove je napisao: Probala sam par razlicitih tekucina,druga tura vec kupljena kao i nesto opreme u Sarajevu te sve pohvale za KTS tekucine koje se srecom ovdje distribuiraju. Izuzev nesto nabavki sa neta definitivno cu njih koristiti  Mjesto radnje Skenderija ,blinker kod Dade,ulaz od Tete razapete ako se ne varam? Da, tu se prodaju ove tecnosti i kvalitetna Kangertech oprema. Nazalost ja svoju pocetnicku nisam tu uzela, vec za neznatno manje novce uzela nekvalitetniju. Tek nakon kupovine Evoda u navedenoj radnji sam uocila koliko je superiorniji u odnosu na moj Evod iz pocetnickog seta. Ali polako ispravljam greske, danas sam uzela jos jednu bateriju kod njih, novi grijac, a probat cu i punjac. Pala je i nova narudzba tekucina 
_________________ Vamo V5, Biansi, Ego-T, Kanger E-vod Protank mini II, Protank II, Evod Lokacija: Sarajevo
|
|
 |
|
 |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 14 pro 2013 18:18 |
|
|
Rove je napisao: Tihomir je napisao: Rove je napisao: Probala sam par razlicitih tekucina,druga tura vec kupljena kao i nesto opreme u Sarajevu te sve pohvale za KTS tekucine koje se srecom ovdje distribuiraju. Izuzev nesto nabavki sa neta definitivno cu njih koristiti  Mjesto radnje Skenderija ,blinker kod Dade,ulaz od Tete razapete ako se ne varam? Da, tu se prodaju ove tecnosti i kvalitetna Kangertech oprema. Nazalost ja svoju pocetnicku nisam tu uzela, vec za neznatno manje novce uzela nekvalitetniju. Tek nakon kupovine Evoda u navedenoj radnji sam uocila koliko je superiorniji u odnosu na moj Evod iz pocetnickog seta. Ali polako ispravljam greske, danas sam uzela jos jednu bateriju kod njih, novi grijac, a probat cu i punjac. Pala je i nova narudzba tekucina  
|
|
 |
|
 |
|
dadovip007
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 14 sij 2014 21:14 |
|
Pridružen: 07 sij 2014 20:09 Postovi: 235 Lokacija: Zagreb,Dubrava
|
_________________    Vamo 5 /Poldiac clon /Nemesis clon/Taifun GT /Igo-L /Protank 2 / Mini protank 2 / T3s
|
|
 |
|
 |
|
grave
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 02 tra 2014 22:14 |
|
|
|
upravo se spremam napisati popis aroma i obaviti narudžbu kod KTSa. Čitam vaše prijedloge, nadam se da neću pogriješiti!
_________________ EVOD 1000 mAh / EVOD 600 mAH MINI MT3/ Kanger Protank 2 (fake)
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 02 tra 2014 22:28 |
|
|
|
Jos nitko nije skuzio da to nije KTS vec TKIS?? Veliko T koje u donjem redu je takodjer i slovo I
hint:lik je zove Tihomir Kis
|
 |