Ja sam u svojoj prvoj turi naručivanja prije cca tjedan ili dva uzeo nekoliko različitih KTC 10ml tekućina čisto da probam više toga jer sam "novi" u ovim vodama

Na Subtanku mini sa default 1.3 ohm coilom (toliko je pisalo na modu) + Elaf iStick mini 40W podešenim na cca 11-12W testirao sam nekoliko aroma, sve varijante ruma i/ili meda.
Tražio sam zapravo aromu što bližu jednoj tekućini drugog proizvođača koju sam prvu koristio (dobio) kada sam počeo s e-cigaratama i koja mi se odmah najviše svidjela. Čak sam si napravio i tablicu gdje ocjenjujem tekućine kako bi znao što dalje nabavljati
Po redoslijedu od najgore prema najboljoj (po mom ukusu), sve su bile 50:50 VG/PG sa 18mg nikotina:
- Honey Flue (2/10) - daleko preslatka, nekako teška, nije mi se svidjela i odmah sam je zamijenio. Kasnije sam se vratio na nju no nije mi sjela ni tada.
- Jamaican Rum (7/10) - ok tekućina ali nije bilo to to što sam tražio.
- Rumchata (7/10) - nešto slabije slatka no nije mi dobro sjela, dosta je "teška" ili mi se tako nekako činilo, nisam je mogao koristiti cijeli dan.
- Honey (7/10) - slabije slatka od Honey Flue ali i dalje preslatka i dosta "teška" za cijeli dan.
- Rum (9/10) - ova je fantastična, od 12 tekućina odnosno aroma trenutno na drugom mjestu i definitivno nešto što ću nabaviti ponovo. Odlična za cijeli dan, jednostavno se nisam mogao skinuti s nje.
- Black Honey Tobacco (10/10) - ova je bila pun pogodak. Trenutno "dijeli" prvo mjesto s još jednom i definitivno na shopping listi. Fantastična slatkasta aroma duhana u biti, to je to

Zanimljivo je to što je ona tekućina koju sam prvi probao, koristio i u biti tražio (neki Francuski brand, kupljeno u City Centru) na kraju najgori na cijeloj listi. Imam još pola bočice no nekako je zaobilazim jer je totalna katastrofa spram onoga što koristim u zadnjih tjedan dana.
Ono što definitivno trebam drugi put: 70:30 VG/PG, puuuno manje nikotina... sa novom opremom (odnosno subtankom i istickom) sam se naduvo nikotina ko tele...