Forum    FAQ

.

Početna » Liquid » Parionica

[ 142 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Cija je ovo tekucina?
 Post Postano: 28 lis 2012 22:11 

:auto:

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 lis 2012 11:55 

Tihomir je napisao:
Pozdrav svim vaperima...

evo da se javim i ja posto sam se tek registrirao na ovaj forum

tekucine su moje....mislim nisu moje nego su sve od baze do aroma americke a ja sam taj koji ih carobira i prodaje ,mnogima na zadovoljstvo :hug: :hug:

uz kvalitetu mislim da imam jako povoljnu cijenu....svatko me moze kontaktirati na PM (ne na pas mater :blje: )

a za sve one koji zele vise saznati evo i stranice

http://www.e-tekucine.com.hr

hvala vama nekima na lijepim komentarima,podsijetite me kod slijedece narudzbe biti ce nesto gratisa :plus: :plus:

Eto...bas sam juce hteo mailom da pitam tko je vlasnik,dali je netko koga poznajemo....;)

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 lis 2012 22:27 

jos jedan rezime...

BANANA - mozda najbolja tekucina koju sam ikada probao, vise vuce na bananka nego bananu a to mi super

ananas, limun, visnja, desert ship, malina, kokos
sve odlicno, nemam ni jednog prigovora

i gospon covijek je odrzao rijec i dobio sam tekucinu gratis..
:plus: :plus: :plus: :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 lis 2012 11:26 

Bakica je napisao:
jos jedan rezime...

BANANA - mozda najbolja tekucina koju sam ikada probao, vise vuce na bananka nego bananu a to mi super

ananas, limun, visnja, desert ship, malina, kokos
sve odlicno, nemam ni jednog prigovora

i gospon covijek je odrzao rijec i dobio sam tekucinu gratis..
:plus: :plus: :plus: :plus:

hvala na pohvalama...samo kad su korisnici zadovoljni onda sa i ja zadovoljan

znaci opet mi je gratisirati :blje: :blje:

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 lis 2012 21:16 

uzeo sam i ja nekoliko tekucina za probu. necu govoriti o okusima jer svatko voli ono sta njemu najvise odgovara.

meni su tekucine odlicne. :plus: ima puno pare, ne grebe u grlu i okusi su super.

moram jos spomenuti da sam tekucine narucio u nedjelju navecer a postar ih je donio u utorak prijepodne. :plus:

sve u svemu ja prezadovoljan !!

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 lis 2012 21:24 

macchiato je napisao:
uzeo sam i ja nekoliko tekucina za probu. necu govoriti o okusima jer svatko voli ono sta njemu najvise odgovara.

meni su tekucine odlicne. :plus: ima puno pare, ne grebe u grlu i okusi su super.

moram jos spomenuti da sam tekucine narucio u nedjelju navecer a postar ih je donio u utorak prijepodne. :plus:

sve u svemu ja prezadovoljan !!

propasti cu jer na ovakve rjeci ne mogu da ne obecam 10 ml gratisa kod iduce narudzbe :ali:

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 stu 2012 19:02 

Bok Tihomire!
Opet se srećemo na forumu. :)

Ekipa, uzimam od Tihomira tekučine već preko 4 mjeseca i meni su odlične. Preporučam tobacco blend, french cigar, cohiba i parliment od duhanskih aroma, a od vočnih sam oduševljen sa "dvije jabuke" i Šljivom. Mali hint - Tiho ima i vaniliju, pa probajte u nju kapnuti malo šljive. ;) iako je i sama za sebe jako dobra.

Budući da čovjek nerijetko mora poslovno biti odsutan po nekoliko dana, on prije toga obavijesti svoje stalne kupce da ga neće biti koji dan, te da ako su pri kraju sa zalihama mogu napraviti naruđbu odmah - poslovnost za primjer!

P.S. Nemam nikakvu materijalnu korist od Tihomirovog posla. Samo sam zadovoljan korisnik njegovih tekučina. Upoznao sam ga tek kad sam prvi put naručio od njega i tada mi je dovezao 4 bočice tekučine na posao.

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 stu 2012 20:21 

vidim ja tu ga neki hvale pa reko ajmo probat i to čudo, uzel 5x10ml za probu bez ikakvih očekivanja tek tolko da malo promjenim aromu:desert ship, tobacco blend, parliment, borovnica i dvije jabuke, a kad ono PAFFF; ne znaš kaj je bolje, desert ship koji bi mogel intravenozno uzimat ili borovnica koja je tak fina da bi je popil na eks ili parliment koji bi uzel čak i u obliku čepića...sve u svemu jako jako dobra stvar i isplati se probat :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 stu 2012 20:40 

:oops: :oops: :oops:

sad mi je vec neugodno....hvala ljudi ne znam sta jos da dodam osim da sam vam na usluzi...

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 stu 2012 20:41 

zerowaf je napisao:
Bok Tihomire!
Opet se srećemo na forumu. :)

Ekipa, uzimam od Tihomira tekučine već preko 4 mjeseca i meni su odlične. Preporučam tobacco blend, french cigar, cohiba i parliment od duhanskih aroma, a od vočnih sam oduševljen sa "dvije jabuke" i Šljivom. Mali hint - Tiho ima i vaniliju, pa probajte u nju kapnuti malo šljive. ;) iako je i sama za sebe jako dobra.

Budući da čovjek nerijetko mora poslovno biti odsutan po nekoliko dana, on prije toga obavijesti svoje stalne kupce da ga neće biti koji dan, te da ako su pri kraju sa zalihama mogu napraviti naruđbu odmah - poslovnost za primjer!

P.S. Nemam nikakvu materijalnu korist od Tihomirovog posla. Samo sam zadovoljan korisnik njegovih tekučina. Upoznao sam ga tek kad sam prvi put naručio od njega i tada mi je dovezao 4 bočice tekučine na posao.

pozdrav Mladene....hvala

Povratak na vrh 

[ 142 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Sljedeća

Početna » Liquid » Parionica

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club