Forum    FAQ

.

Početna » Liquid » Parionica

[ 73 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Razocaranje i Užas
 Post Postano: 09 lis 2013 12:13 

matija je napisao:
sh00kre je napisao:
prije mj. dana sam naručio od tihomira i bile su mi ok... sutra mislio još 10kom uzet, dali ima još netko da ovo može potvrdit ili opovrgnut?

Ja sam o tome pisao na par mjesta, među ostalim i na ECI forumu gdje se skuplja čudna ekipa koja Tihomira diže u nebesa i svi se digli na stražnje nakon mog komentara. Činjenica jest da se nešto kod njegovih tekućina promijenilo i meni je to zasmetalo da više ne kupujem od njega. Konkretno, Old Captain aroma je imala čudni okus, a nakon što je odstajala 2 mjeseca, više nije parljiva i ide mi na povraćanje.

S druge strane, pario sam njegove tekućine nekoliko mjeseci bez zamjerke, pa je možda da smo nas nekoliko naletili na loš mix koji mu se (ili tko god mu miješa) potrefio tog dana. Nažalost, dovoljno da mi se sve skupa zgadi.

lako bi bilo da se jednom dogodilo, ljudski je grjesiti i bilo bi oprosteno.
no on mi je na svaki prigovor poklanjo 10ml tekucine misleci da to rijesava problem.
prva narudba je bila savrsena....nikad bolje tekucine nisam probo.
druga narudba isto ok.

u trecoj narudbi bile su 2 bocice koje su nepodnosljivo smrdile i zavrsile u wc-u, kad sam mu reko da smrdi on se nasmijo i reko da sam ja prvi koji mu kaze da mu tekucine smrde i o svom trosku mi poslo 2 bocice gratis sto sam ja shvatio kao priznavanje krivice i mislio da je bilo slucajno nekaj. sad kad razmislim kaj ima bit slucajno ak stalno isto radi? moze bit mozda preslaba aroma il nekaj, al ovaj smrad???

4 narudba totalna katastrofa.... skoro sve tekucine istog okusa....nekaj ko zahrdalo zeljezo....u biti neopisivo....
ja mu velim u cem je problem a on da kaj se ja jedini bunim....da uvjek meni nekaj ne valja...samo samnom ima probleme....i slicno...
da mi ne valja oprema i setup (opremu sam kupio od njega),
ja mu velim kak susjed i kum isto pare to kaj ja kupujem od njega i da isto vele da ne valja i da nema veze s onim iz prve 2 narudbe....

....nek se idem s njim nac da mi pokaze kak je to sve super na pravoj opremi....
naravno nakon svega sam bio prezivcan da se idem s njim nalazit jer bi me tak i onak uvjeravo da je to dobro i da to tak mora bit.

eto moje kTs - Tkis - parionica iskustvo.

po svemu sudeci peregrunf ima pravo kad veli.......
peregrunf je napisao:
Vjerojatno svome VIP klubu prave dobre tekucine, a na nama (ostalima) zarađuju malo više.

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 lis 2013 12:20 

Fak... znači ima nas više koji smo :nem:

Btw, da ne ispadne da ga na ovom forumu ne vole jer su pristrani. Meni ni Sinišine (SM Bjelovar) tekućine ne valjaju, njegove mixeve sam probao prve (čim sam krenuo pariti) i odustao... Još mi preostaje Stefano od domaćih i nakon toga u beli svet.

Novi članovi, molimo vas da se prvo predstavite.
Uvod u e-cigarete, mali priručnik za friške parioce.

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 lis 2013 12:25 

matija je napisao:

Btw, da ne ispadne da ga na ovom forumu ne vole jer su pristrani. Meni ni Sinišine (SM Bjelovar) tekućine ne valjaju, njegove mixeve sam probao prve (čim sam krenuo pariti) i odustao... Još mi preostaje Stefano od domaćih i nakon toga u beli svet.

vjerujem da su sinisine neupitne kvalitete, ali meni ne pasu FA arome opcenito.... probo sam i njegove i neke domace uratke i nikak da se naviknem.... premirisljave su mi.

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 lis 2013 12:27 
Administrator

E takve vas volim. Kad nesto ne valja jasno treba reci i imenovati. :plus:
Ali isto tako pohvaliti kad je nesto dobro. Mislim da se pohvale cesce zaboravljaju jer se smatra pod normalno da je roba dobra.
Ipak pohvaliti treba kad se to zasluzuje.

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 lis 2013 12:29 

matija je napisao:

Matija, ko je Stefano, daj mi neki link, od njega nisam nikad naručivao

Mod:
Atomizer:

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 lis 2013 12:42 

Kinta je napisao:
Ali isto tako pohvaliti kad je nesto dobro. Mislim da se pohvale cesce zaboravljaju jer se smatra pod normalno da je roba dobra.

Kritika je uočljivija od pohvale. Npr. dosta se hvale strane tekućine, što je znak da naši zabušavaju :)

Što se Sinišinih FA tekućina tiče, nije da nešto ne valja s tekućinama nego mi ne paše FA baza i previše slatkasti okus koji se provlači kroz arome. Jedino Royal, ta mu je vrh ponude!

damir1970 je napisao:
ko je Stefano, daj mi neki link, od njega nisam nikad naručivao

http://premiumeliquid.eu/

Novi članovi, molimo vas da se prvo predstavite.
Uvod u e-cigarete, mali priručnik za friške parioce.

Zadnja izmjena: matija; 09 lis 2013 12:46; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 lis 2013 12:45 

matija je napisao:
Kinta je napisao:

Kritika je uočljivija od pohvale. Npr. dosta se hvale strane tekućine, što je znak da naši zabušavaju :)

damir1970 je napisao:
ko je Stefano, daj mi neki link, od njega nisam nikad naručivao

http://premiumeliquid.eu/

Ok hvala, zanemari pp

Mod:
Atomizer:

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 lis 2013 13:24 

5 puta narucivao i sve ok.uskoro cu sesti put pa javim.nisam vip kupac. :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 lis 2013 13:50 

meni ista stvar sa tihomirom, previše novaca već ostavio, zato sam naveo "licencirani" garažni proizvodjaci, jer tekucine su mi bile identicne kao jedne sto sam radio sa jednom homemade baza ( meni jedina loša na koju sam naletio)...logika nalaze da prodaje muda pod bubrege,radi doma bazu...fa mi ne pasu arome, parfem odvratan, dvije il tri arome da su mi kolko tolko sjele...od nijednog nisam dobio samplove, nisam ni trazio (jesam al sam platio naravno po 5ml bocice), jedino sto sam dobio od tihomira gratis 20ml kad se ispostavilo da je zidni punjac pokvaren, zamijenili za drugi i ubacio 20ml gratis, al je par puta i fulal narudjbu...

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 lis 2013 21:29 

matija je napisao:

ja sam samo jednom narucio od stefana tekucine. dobio sam tiramisu i m-type toliko gnjusan da mi je islo na povracanje. tobacco blend i creme dementhe su bili super.

os sinise tekucine su prejake. previse arome stavlja, mozda nekom odgovara ali meni ne.

tihomirove tekucine su mi bile super dok sam uzimao. jedina zamjerka mi je bila u mentolu koji mijesa. s tim mentolom ce se netko otrovat. plastika od CE4 je pobijelila. nakon toga sam imao bijeli CE4.

moj zakljucak svega isprobanog a probao sam jos hangsen i dekang uz gore navedene poceti sam mijesati. mogu vam reci da mi je tek tada dozivljaj parenja za dvije-tri klase postao kvalitetniji.

Povratak na vrh 

[ 73 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sljedeća

Početna » Liquid » Parionica

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club