|
.
Sada je: 22 sij 2026 19:49. | Zadnji put si ovdje bio: 22 sij 2026 19:49. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
nmat121
|
Naslov: Re: Isprobavanje :)) Postano: 19 sij 2014 20:43 |
|
|
Deckardcain je napisao: Mango i mocha odlično  ostalo voće nisan proba  probat ćeš sljedeći put jer ja toga uvik imam radi 
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Isprobavanje :)) Postano: 16 lip 2014 20:03 |
|
|
Danas stiglo od Tihomira 10 narucenih tekućina +1 gratis(Wild West),sve 18mg nikotina. Pa da i ja probam te tekućine sta puno ljudi hvali...a za tu posebnu priliku  uzeo sam si i Mini Protank 3 te jos jednu bateriju(eGo 1100mAh)tako da ne ostanem bez struje(uvijek ce jedna bit puna)  ... Trenutno parim Old Captain(prvi put probao),neznam sta da kazem,tako fino i ukusno za parit,puno guste pare...ma odlično...davim se trenutno u njemu,...laganini i ove ostale,jedna po jedna ce doci na red...hvala Tihomire!  
|
|
 |
|
 |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: Isprobavanje :)) Postano: 16 lip 2014 20:39 |
|
|
davidklc je napisao: Danas stiglo od Tihomira 10 narucenih tekućina +1 gratis(Wild West),sve 18mg nikotina. Pa da i ja probam te tekućine sta puno ljudi hvali...a za tu posebnu priliku  uzeo sam si i Mini Protank 3 te jos jednu bateriju(eGo 1100mAh)tako da ne ostanem bez struje(uvijek ce jedna bit puna)  ... Trenutno parim Old Captain(prvi put probao),neznam sta da kazem,tako fino i ukusno za parit,puno guste pare...ma odlično...davim se trenutno u njemu,...laganini i ove ostale,jedna po jedna ce doci na red...hvala Tihomire!   
|
|
 |
|
 |
|
pula
|
Naslov: Re: Isprobavanje :)) Postano: 22 srp 2014 20:21 |
|
|
Privitak: php0HaWRwAM.jpg odlične tekućine sve pohvale kts-u 
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Isprobavanje :)) Postano: 24 srp 2014 13:41 |
|
|
Danas ponovno stigle neke stare(narucene zbog toga sta su mi odlicne),a i neke nove tekucine od Tihomira: Stare samo više ml: Old Captain 20ml-18mg Cohiba 20ml-18mg Island Tobacco 10ml-18mg ...nove za probu: Tobacco Tropical 10ml-18mg Black & Mild 10ml-18mg Caramel Mocha 10ml-18mg Parliament 10ml-18mg Banana nut bread 10ml-18mg... i gratis tekučina(bočica) Marlboro Black 10ml-18mg  ....krećem u isprobavanje i degustiranje tekučina  ...hvala KTS na odlicnim tekucinama! 
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Isprobavanje :)) Postano: 12 stu 2014 20:04 |
|
|
|
tekućine su KTS iliti TKIS iliti od Tihomira. Evo da i ja dam malu recenziju, ima novih tekućina koje sam vidio pa uzeo. Nisam baš dobar u opisivanju ali ću probat. testirano na russianu 91%, kantal 0.25 1,5ohm. tekućine su vg/pg 50/50 nikotin 18mg/ml, odstajale 3 tjedna minimalno.
Red oak - nije intenzivan okus, drvenkast (očekivao sam tako nešto). Danas sam ga pario nekih 3 sata, fino. Red velvet cake - probao nakon deset dana, bilo fino sa jačim TH. Sad je još finije, ali laganiji TH. Baca mi na neku voćnu tortu -borovnica-krema-nešto. neznam na što ali je fino. Tobacco tropical - dobio sam ga kao gratis - Tihomir opet pogodio. Osjeti se razno voće, kokos prednjači. Sad probavam na dripperu - osjeti se nešto kao ananas - ne mogu sa sigurnočću reći. Caramel mocha - osjeti se nešto slično kavi i karamela, meni genijalno Caramel candy - neka slatka karamela, fino. Možda treba još odstajati. Choco mentol- mentol se osjeti, lagano, čokolada slabo, ali ima ugodan aftertaste. Možda treba još odstajati. Čoko-koko - čokolada se fino osjeti, kokos malo slabije ali paše mi tako kako je. Možda treba još odstajati. Desert ship - lagana duhanska aroma, baca na slatko, ugodni ADV Cherry cigar - Probao sam ga kad sam tek počeo pariti bio je fin, osjetila se višnja i duhanski neki štih. Sada, nakon 4 mjeseca parenja, višnja se više osjeti, okusi su isprepleteni tako da mi je ovaj okus trenutno najbolji uz Cinnamon Cookies. Cinnamon Cookies - namjerno ga nisam pustio da odstoji koliko treba nego sam pario nakon 11 dana-tad je imao okus samo po keksima s malo cimeta (kantal 0.25 MC 1.30hm), nakon par dana cimet se sve više osijeti. Odličan nakon 3 tjedna.
Toliko od mene, možda nekom pomogne ova recenzija.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
Zadnja izmjena: buje3000; 12 stu 2014 21:22; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: Isprobavanje :)) Postano: 16 stu 2014 01:36 |
|
|
buje3000 je napisao: tekućine su KTS iliti TKIS iliti od Tihomira. Evo da i ja dam malu recenziju, ima novih tekućina koje sam vidio pa uzeo. Nisam baš dobar u opisivanju ali ću probat. testirano na russianu 91%, kantal 0.25 1,5ohm. tekućine su vg/pg 50/50 nikotin 18mg/ml, odstajale 3 tjedna minimalno.
Red oak - nije intenzivan okus, drvenkast (očekivao sam tako nešto). Danas sam ga pario nekih 3 sata, fino. Red velvet cake - probao nakon deset dana, bilo fino sa jačim TH. Sad je još finije, ali laganiji TH. Baca mi na neku voćnu tortu -borovnica-krema-nešto. neznam na što ali je fino. Tobacco tropical - dobio sam ga kao gratis - Tihomir opet pogodio. Osjeti se razno voće, kokos prednjači. Sad probavam na dripperu - osjeti se nešto kao ananas - ne mogu sa sigurnočću reći. Caramel mocha - osjeti se nešto slično kavi i karamela, meni genijalno Caramel candy - neka slatka karamela, fino. Možda treba još odstajati. Choco mentol- mentol se osjeti, lagano, čokolada slabo, ali ima ugodan aftertaste. Možda treba još odstajati. Čoko-koko - čokolada se fino osjeti, kokos malo slabije ali paše mi tako kako je. Možda treba još odstajati. Desert ship - lagana duhanska aroma, baca na slatko, ugodni ADV Cherry cigar - Probao sam ga kad sam tek počeo pariti bio je fin, osjetila se višnja i duhanski neki štih. Sada, nakon 4 mjeseca parenja, višnja se više osjeti, okusi su isprepleteni tako da mi je ovaj okus trenutno najbolji uz Cinnamon Cookies. Cinnamon Cookies - namjerno ga nisam pustio da odstoji koliko treba nego sam pario nakon 11 dana-tad je imao okus samo po keksima s malo cimeta (kantal 0.25 MC 1.30hm), nakon par dana cimet se sve više osijeti. Odličan nakon 3 tjedna.
Toliko od mene, možda nekom pomogne ova recenzija.
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Isprobavanje :)) Postano: 21 vel 2015 13:28 |
|
|
|
mali edit: kod čoko mentola, okus fine mliječne čokolade ispliva nakon 2, 2i pol mjeseca i sad je to finoooo, a možda je bila i prije, nek me Tihomir ispravi. ugl isprobano na driperu, single coil, 4 namotaja 0.15 kantal 2.8ohma i vata.
|
|
 |
|
 |
|
alois
|
Naslov: Re: Isprobavanje :)) Postano: 21 vel 2015 13:32 |
|
|
|
probajte HEDONIST-a od KTS-a.
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Isprobavanje :)) Postano: 21 vel 2015 13:41 |
|
|
|
ima ga u ponudi? nešto sam čitao na jednom drugom forumu da kao neće bit u ponudi. Budem ga kontaktirao. a i pun sam ko brod tako da neću još 2 mjeseca niš naručivat, definitivno hedonist, inferno i dream catcher mislim da se tako zovu. Alois, napiši kratak osvrt na hedonista, na šta baca i to tako
|
|
 |
|
 |
Sada je: 22 sij 2026 19:49. | Zadnji put si ovdje bio: 22 sij 2026 19:49. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |