|
.
Sada je: 22 sij 2026 21:31. | Zadnji put si ovdje bio: 22 sij 2026 21:31. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 02 stu 2012 20:44 |
|
|
rookie je napisao: vidim ja tu ga neki hvale pa reko ajmo probat i to čudo, uzel 5x10ml za probu bez ikakvih očekivanja tek tolko da malo promjenim aromu:desert ship, tobacco blend, parliment, borovnica i dvije jabuke, a kad ono PAFFF; ne znaš kaj je bolje, desert ship koji bi mogel intravenozno uzimat ili borovnica koja je tak fina da bi je popil na eks ili parliment koji bi uzel čak i u obliku čepića...sve u svemu jako jako dobra stvar i isplati se probat  pozdrav Ivice....aj dobro da ti bar za probu ostalo s obzirom da ti zena sve prisvojila ako fali vici samo.
Zadnja izmjena: Tihomir; 02 stu 2012 21:50; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
rookie
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 02 stu 2012 20:53 |
|
|
ma ženu sam primiril sa borovnicom, samo ne znam ko je taj Vatroslav btw čujemo se drugi tjedan, a danas ti se javim porukom 
|
 |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 02 stu 2012 21:52 |
|
|
rookie je napisao: ma ženu sam primiril sa borovnicom, samo ne znam ko je taj Vatroslav btw čujemo se drugi tjedan, a danas ti se javim porukom  a tek kad breskvu proba 
|
|
 |
|
 |
|
marko555
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 02 stu 2012 23:05 |
|
|
|
Rezime i od mene: Zaintrigiran pozitivnim komentarima, naručim i ja malo za probu na preporuku gazde Tobacco blend i mogu reći da sam kao i svi ostao prilično ugodno iznenađen. Tekeućina je odlična, oblak pare, aroma se fino osjeti, nekako mi najbliže duhanu od svega što sam do sada probao......"duda" mi je non stop u ustima. Svakako moja preporuka, žao mi je samo što nisam uzeo po manje ml. a različite arome.
|
|
 |
|
 |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 03 stu 2012 00:36 |
|
|
zerowaf je napisao: Bok Tihomire! Opet se srećemo na forumu.  Ekipa, uzimam od Tihomira tekučine već preko 4 mjeseca i meni su odlične. Preporučam tobacco blend, french cigar, cohiba i parliment od duhanskih aroma, a od vočnih sam oduševljen sa "dvije jabuke" i Šljivom. Mali hint - Tiho ima i vaniliju, pa probajte u nju kapnuti malo šljive.  iako je i sama za sebe jako dobra. Budući da čovjek nerijetko mora poslovno biti odsutan po nekoliko dana, on prije toga obavijesti svoje stalne kupce da ga neće biti koji dan, te da ako su pri kraju sa zalihama mogu napraviti naruđbu odmah - poslovnost za primjer! P.S. Nemam nikakvu materijalnu korist od Tihomirovog posla. Samo sam zadovoljan korisnik njegovih tekučina. Upoznao sam ga tek kad sam prvi put naručio od njega i tada mi je dovezao 4 bočice tekučine na posao. a tek kad u sljivu dodas limun,pola sljive pola limuna,paklena kombinacija,sada to parim i ne mogu pustiti mod iz ruku i ici leci 
|
|
 |
|
 |
|
zerowaf
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 03 stu 2012 03:05 |
|
|
Tihomir je napisao: a tek kad u sljivu dodas limun,pola sljive pola limuna,paklena kombinacija,sada to parim i ne mogu pustiti mod iz ruku i ici leci  Zainteresiran sam! Ali nisam još potrošio ni zalihu od 9mg, a stoji mi još cijela ona narudžba od 6mg netaknuta.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 24 pro 2012 03:10 |
|
|
evo da se i ja prikljucim onima koji su probali tekucine  Za pocetak pareno na Ergo69/vivi nova 2ohma 2mm wick sa HC-a tekucine 12mg VG Lješnjak: odlican bogati okus ljesnjaka gusti dim, nikotin se vrlo malo osjeti. Meni za cijelodnevno parenje i obogačivanje drugih aroma sa par kapi Coffee:e ovako malo sam zaj... stvar pa sam ju isao pusit nakon Cole...da ne duljim nakon druge prilike friskog wicka i novog kanthala malo se poceo osjecati okus kave...heheh ali ne espresa vec przene kave (zamislite da sirovu kavu ides malo preprziti na tavi) e tocno takav gorkasti dimljeni miris ostavlja ova aroma ali sa obzirom na druge tekucine, ne toliko intenzivnog karaktera (mozda na nekom meshu ili nekom drugom cartu daje jaci okus ali to ne mogu znati  ) Menthol: ima fenomenalan miris ali ga jos nisam stigao probati prvom prilikom kad ga probam pisem update Cola: e cola cola, nit smrdi nit mirise, na prvu ..... jeb...Haribo bomboni sa okusom Cocacole  e onda nakon malo parenja ..nikotin se jace osjeti pa pocne vuci na kiselo....i zavrsim na okusu promuckane pepsicole sa malo limuna ili ako hocete cockta od nasih susjeda  neznam ni ja sam ali meni nije za cjelodnevno parenje ... BTW..jedva sam izvukao aromu iz vivi nove ... jos uvijek se malo osjeti..zato sam morao ponavljati degustaciju Coffee arome French Pipe: e to mi je najveca zakonetka .... okusa duhana nema, prozeto mirisima latica raznovrsnog bilja...najbolje što mogu reci da bi opisao ovu tekucinu je..kao kad gurnes glavu u"purpuri" e pa sad ak me razumijete super ak ne, ne znam kako bi drugacije opisao ovu aromu toliko puno okusa, mirisa... slatkastih, kiselkastih ..pa malo mekanih svilenkastih ...pa malo teških ispunjenih mirisa Meni nije za cjelodnevno parenje vec za navecer par dimova ... sve u svemu isplati se probat ja za sljedecu narudjbu idem na duhanske arome pa napisem koju i o njima  P.S. dostava je izvrsena u najkracem roku ikad... 1sat hehehe Hvala Tihomire 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 24 pro 2012 10:03 |
|
|
Ja imam Cohibu* i Real Cigar* od Tihomira Kako neznam puno opisivati okuse meni su i jedna i druga odlicni,pogotovo Real CIgar !!! 
|
 |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 24 pro 2012 10:09 |
|
|
mravak je napisao: evo da se i ja prikljucim onima koji su probali tekucine  Za pocetak pareno na Ergo69/vivi nova 2ohma 2mm wick sa HC-a tekucine 12mg VG Lješnjak: odlican bogati okus ljesnjaka gusti dim, nikotin se vrlo malo osjeti. Meni za cijelodnevno parenje i obogačivanje drugih aroma sa par kapi Coffee:e ovako malo sam zaj... stvar pa sam ju isao pusit nakon Cole...da ne duljim nakon druge prilike friskog wicka i novog kanthala malo se poceo osjecati okus kave...heheh ali ne espresa vec przene kave (zamislite da sirovu kavu ides malo preprziti na tavi) e tocno takav gorkasti dimljeni miris ostavlja ova aroma ali sa obzirom na druge tekucine, ne toliko intenzivnog karaktera (mozda na nekom meshu ili nekom drugom cartu daje jaci okus ali to ne mogu znati  ) Menthol: ima fenomenalan miris ali ga jos nisam stigao probati prvom prilikom kad ga probam pisem update Cola: e cola cola, nit smrdi nit mirise, na prvu ..... jeb...Haribo bomboni sa okusom Cocacole  e onda nakon malo parenja ..nikotin se jace osjeti pa pocne vuci na kiselo....i zavrsim na okusu promuckane pepsicole sa malo limuna ili ako hocete cockta od nasih susjeda  neznam ni ja sam ali meni nije za cjelodnevno parenje ... BTW..jedva sam izvukao aromu iz vivi nove ... jos uvijek se malo osjeti..zato sam morao ponavljati degustaciju Coffee arome French Pipe: e to mi je najveca zakonetka .... okusa duhana nema, prozeto mirisima latica raznovrsnog bilja...najbolje što mogu reci da bi opisao ovu tekucinu je..kao kad gurnes glavu u"purpuri" e pa sad ak me razumijete super ak ne, ne znam kako bi drugacije opisao ovu aromu toliko puno okusa, mirisa... slatkastih, kiselkastih ..pa malo mekanih svilenkastih ...pa malo teških ispunjenih mirisa Meni nije za cjelodnevno parenje vec za navecer par dimova ... sve u svemu isplati se probat ja za sljedecu narudjbu idem na duhanske arome pa napisem koju i o njima  P.S. dostava je izvrsena u najkracem roku ikad... 1sat hehehe Hvala Tihomire  davno sam u jednom postu napisao da su meni osobno duhanske od vapingzona najjace tekucine... vocne i slastice tak tak ali zato duhan ubija,moras cim prije preci na to 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 24 pro 2012 10:31 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Ma moram nesto reci da nove clanove ne odvedete u zabludu.
Aroma je individualna i vise shvatljiva kao okus hrane. Ako uzmemo primjerice liquid s aromom kave, ocekujemo kavu bas kakva nam svako jutro otvara oci. Pri tom zaboravljamo da ima stotine vrsta kave: minas, santos, moca, robusta ... Robuste se lako sjetite iz doba Milke Planinc kada nije bilo kave - kisela, smrdljiva tekucina. Ali robusta mora biti u mjesavini kave jer daje poseban žmah i kofein. Ogroman utjecaj je i nacina przenja kave. A ono sto ne znamo je, koju kavu je proizvodjac liquida uzeo kao temeljnu.
Tako da ipak svaku recenziju tekucine uzmete s rezervom i najbolje da sami isprobate.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 22 sij 2026 21:31. | Zadnji put si ovdje bio: 22 sij 2026 21:31. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |