Forum    FAQ

.

Početna » Liquid » Parionica

[ 73 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Razocaranje i Užas
 Post Postano: 11 lis 2013 00:10 

matija je napisao:

damir1970 je napisao:
ko je Stefano, daj mi neki link, od njega nisam nikad naručivao

http://premiumeliquid.eu/

Hvala za reklamu kolega :plus:
Sifru sam stavio, jer nisam zelio da stranica bude javna, a svatko tko zeli, moze me kontaktirati i dobiti sifru.
Svi ste pozvani na Premiumeliquid kao kupci, a slobodno i javno pisete ako necim niste zadovoljni.

Vidim da nekome ne pase M-Type, ne pase ni meni, dok se neki dave u njemu :vaper:

Molio bih admina da izbrise zaporku za ulazak na web. Hvala!

Stefano

Povratak na vrh 

Naslov: Razocaranje i Užas
 Post Postano: 11 lis 2013 02:48 

Meni je M-type all day vape :)
Njega ili volis ili ga mrzis, nema nista izmedju.

sent from my phone

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2013 07:26 

@Premiumeliquid

ajd pošalji login/password na PM

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2013 08:06 

eto..i kod mene ista stvar..pario tekucine od tihomira..prve dve tri narudzbe ok...kasnije sve gore,arome i okusa nigde.
narucio baze i arome i mjesao sam.
problem rjesen..

Sent from my LG-P700 using Tapatalk 2

Mod-Evic VT,Kennedy Roundhouse
Atty-Ego one mega, Tobh atty, Tsunami rda

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2013 09:26 

eto kad ste vec se dotakli me onda je normalno da i ja odgovorim

Ja nisam ni skrivao da mi je u odredjenom trenutku dosla baza koja je imala jako intezivan miris i zbog koje nije ni aroma mogla doci do izrazaja,na zalost dok sam to otkrio steta ja vec ucinjena....kao da je dosla sa dna bacve neke ali na zalost dok je to doslao do mene vec je mnogo bocica otislo u prodaju....velikoj vecini sam i refundirao naknadno ali steta je ucinjena.

Svi oni koji nisu naletjeli u toj turi su i dalje zadovoljni i narucuju. Svi koji nisu prihvatili ispriku ili ponudjenu refundaciju mogu samo reci zao mi je. Mozete slobodno pljuvati po mojim tekucinama,ali nemojte bas udarati nisko i ici udarcima osobno ili privatno. Jer nisam sigurno tip koji bi namjerno isao nekog zajebati,postigao sam dovoljno u zivotu i ne zivim iskljucivo od ovoga,imam svoj posao koji je za nase Hrvatske uvjete i vise nego dobro placen.

Zato ako netko misli da je zaheban neka se slobodno javi na PP ja cu i vratiti novac nije problem uopce jer sam priznao greku koja je dosla od nikotinske baze.

lp

Tihomir

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2013 09:46 
Veliki Cezar zadarske podružnice

:plus: :dobar:

Ja osobno nisam nikad naručivao od tebe ali sam imao prilike probati 3 tvoje tekućine i bio sam ugodno iznenađen.
Samo ti nastavi sa dobrim miješanjem tekućina i sve će biti OK.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2013 10:05 
Administrator

Tihomire, lijepo je od tebe sto priznajes gresku i zelis nadoknaditi stetu. To je jedini ispravni nacin na koji se radi.
Ali da si se javio odmah steta bi bila puno manja. Ovako ispada da se javljas tek kad si potrosio problematicnu bazu, pa tko trazi refundaciju dobro, a tko ne jos bolje.
Hrvatska je malo trziste i dugo pamti greske. Ja recimo ne zelim niti cuti za American i Dines kartice jer na ispunjeni i poslani zahtjev nisu se odostojili cak ni odgovoriti. A to je bilo ranih osamdesetih. Mogao bi nabrojati jos puno slicnih dogadjaja, ali bit svega je da kad dodje do problema treba reagirati odmah. Kad se stvar zakotrlja ni kanaderi ne pomazu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2013 10:10 

Ja dosad imao par narudžbi i to sve u zadnje vrijeme, što se vidi i iz mojih prijašnjih postova, čovika niti znam nit poznam, tekućine mi stigle u dan vrimena, još ih parim, jako zadovoljan i s njima i komunikacijom s Tihomirom, jako pristojno, kulturno i u jako kratkom vremenskom roku. Tako da eto, neznam, čudio sam se dosad ovim napisima, nisam mislio da ljudi lažu, već mi je bilo jako čudno, i tužno. Uglavnom, mislim da ću i dalje nastavit bit zadovoljni kupac....

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2013 11:07 

Ja od Tihomira uzimam vec skoro godinu dana, po nekih 200ml mjesecno, i nikada nisam imao problema i, sto je jako bitno, tekucine su bile uvjek iste.
Meni salje bez nikotina pa me ova navedena problematicna baza valjda zaobisla.

A i s druge strane, ja sam najvjerojatnije jedan od rijetkih koji koriste isti setup konstantno pa da Tihomir fakat zeza s aromama ja bih prvi osjetio. Isto tako bi vi koji imate drugi setup za svakih pet minuta dana bili zadnji koji bi skuzili promjenu u tekucini jer vam ima drugaciji okus u svakoj gluposti koju skrpate zajedno.

Losa baza, losa baza, sve ok, ali cini se da si neki uzimaju za pravo pljuvati po ljudima koristeci neke svoje "cinjenice".

Svaki dan neki drugi linc na ovome forumu. Smanjite malo bahatost.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2013 11:09 
Moderator

Marllow je napisao:
A i s druge strane, ja sam najvjerojatnije jedan od rijetkih koji koriste isti setup konstantno pa da Tihomir fakat zeza s aromama ja bih prvi osjetio. Isto tako bi vi koji imate drugi setup za svakih pet minuta dana bili zadnji koji bi skuzili promjenu u tekucini jer vam ima drugaciji okus u svakoj gluposti koju skrpate zajedno.

Ovo je JAKO pretenciozno napisano :tose:

Povratak na vrh 

[ 73 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća

Početna » Liquid » Parionica

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club