|
.
Sada je: 22 sij 2026 19:49. | Zadnji put si ovdje bio: 22 sij 2026 19:49. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
alois
|
Naslov: Re: Isprobavanje :)) Postano: 21 vel 2015 15:20 |
|
|
buje3000 je napisao: ima ga u ponudi? nešto sam čitao na jednom drugom forumu da kao neće bit u ponudi. Budem ga kontaktirao. a i pun sam ko brod tako da neću još 2 mjeseca niš naručivat, definitivno hedonist, inferno i dream catcher mislim da se tako zovu. Alois, napiši kratak osvrt na hedonista, na šta baca i to tako e, bok. Vrlo rado , ali ja ti u tome nisam bas dobar, mogu samo napisati da neshto posebno (meni) , ja inace preferiram 555, ry4, tribeca (duhanske) , ali ovo mi je bilo ko desert, na sve njih. Vrlo slojevita tekucina , tak bi to nazval.
|
|
 |
|
 |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: Isprobavanje :)) Postano: 21 vel 2015 18:57 |
|
|
buje3000 je napisao: ima ga u ponudi? nešto sam čitao na jednom drugom forumu da kao neće bit u ponudi. Budem ga kontaktirao. a i pun sam ko brod tako da neću još 2 mjeseca niš naručivat, definitivno hedonist, inferno i dream catcher mislim da se tako zovu. Alois, napiši kratak osvrt na hedonista, na šta baca i to tako mozda ovo malo pomogne? http://timbozero.com/juice-bar/kts-e-liquids/
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Postano: 21 vel 2015 19:16 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
|
hedonist i inferno. inferno pustiti da odlezi barem 4 tjedna, nevjerojatno dobra tekucina.
|
 |
|
brnistra
|
Naslov: Re: Isprobavanje :)) Postano: 18 ožu 2015 20:43 |
|
|
|
Potpisujem za Inferno i Hedonist, strašno dobre tekućine, obe. Doduše, u mom slučaju, nije se moglo čekati pa se probalo par kapi u driperu. Sjelo ko budali pleska, što bi rekli. Mogu samo zamisliti što će biti za 15-ak dana. Definitivno među boljim tekućinama što sam probao do sada, a probalo se dosta toga.
Odmah po otvaranju Hedonist mi je zamirisao vrlo, vrlo poznato. Tko je probao Grenadiera od ePipeModsa znati će, mješavina vodke, likera od kave i vrhnja (šlaga) s tom razlikom što se u Hedonistu ne osjeti onako agresivno vodka već je dosta "mekša". Inače i miris i aroma skoro identični, bar meni.
Na kraju moram pohvaliti Tihomira. Naručeno 10-ak bočica više zbog nostalgije nego potrebe, paketić stigao idući dan, sve u redu plus dodatne dvije bočice koje su pun pogodak. Supruga šalje pozdrave i zahvaljuje na već zapljenjenim bočicama.
Još jednom svaka čast i pozdrav.
|
|
 |
|
 |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: Isprobavanje :)) Postano: 20 ožu 2015 00:16 |
|
|
brnistra je napisao: Potpisujem za Inferno i Hedonist, strašno dobre tekućine, obe. Doduše, u mom slučaju, nije se moglo čekati pa se probalo par kapi u driperu. Sjelo ko budali pleska, što bi rekli. Mogu samo zamisliti što će biti za 15-ak dana. Definitivno među boljim tekućinama što sam probao do sada, a probalo se dosta toga.
Odmah po otvaranju Hedonist mi je zamirisao vrlo, vrlo poznato. Tko je probao Grenadiera od ePipeModsa znati će, mješavina vodke, likera od kave i vrhnja (šlaga) s tom razlikom što se u Hedonistu ne osjeti onako agresivno vodka već je dosta "mekša". Inače i miris i aroma skoro identični, bar meni.
Na kraju moram pohvaliti Tihomira. Naručeno 10-ak bočica više zbog nostalgije nego potrebe, paketić stigao idući dan, sve u redu plus dodatne dvije bočice koje su pun pogodak. Supruga šalje pozdrave i zahvaljuje na već zapljenjenim bočicama.
Još jednom svaka čast i pozdrav. Hvala https://www.youtube.com/watch?v=TPkAX8iX1ss
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Isprobavanje :)) Postano: 03 lip 2015 13:26 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
|
Evo da podignem malo temu.
Naručio Sweet Element i Inferno i mogu reći samo bravo Tihomire. Sweet nemogu definirati koji su okusi i arome ali vidim da je nešto voćno, stvaro jako fino miriše a nije previše aromatična za pariti i može biti all day vape. Inferno je duhanska koliko me pupoljci služe i stvarno jako ugodno iznenađenje, nisam se iskreno nadao da će ovako biti dobra. Naručeno samo po 10 ml radi probe ali povećati ćemo dozu sljedeći put. Svaka čast 10/10.
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Isprobavanje :)) Postano: 04 lip 2015 01:47 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
Ja mogu reci samo lose  tihomire na ne javljanju na msg. Ocito postoje prioriteti...
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: Isprobavanje :)) Postano: 14 lip 2015 10:53 |
|
|
Fyla je napisao: Ja mogu reci samo lose  tihomire na ne javljanju na msg. Ocito postoje prioriteti... Pozdrav Samo me zanima gdje sam dobio tu poruku na koju nisam odgovorio?
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 14 lip 2015 11:20 |
|
|
|
Zurno javljanje:)
Vulja
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Isprobavanje :)) Postano: 14 lip 2015 12:10 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
Tihomir je napisao: Fyla je napisao: Ja mogu reci samo lose  tihomire na ne javljanju na msg. Ocito postoje prioriteti... Pozdrav Samo me zanima gdje sam dobio tu poruku na koju nisam odgovorio? PP od 19. ožujka... Dobro bilo pa prošlo, sad više nije bitno...
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
Sada je: 22 sij 2026 19:49. | Zadnji put si ovdje bio: 22 sij 2026 19:49. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |