Forum    FAQ

.

Početna » Liquid » Parionica

[ 142 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Cija je ovo tekucina?
 Post Postano: 24 pro 2012 10:46 

I ne samo to nego i na cemu je probana,

Dali je atty ovakav ili onakav,dali je cart,Vivi,neki od 100 genesisa,pa na ovom ili onom modu...onda koji je procenat nikotina itd. i najbitno od sve-tvoj okus !!

Puuuno parametra koji svaku tekucinu prave totalno individualnim iskustvom...

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 pro 2012 10:47 

Kinta je napisao:
Ma moram nesto reci da nove clanove ne odvedete u zabludu.

Aroma je individualna i vise shvatljiva kao okus hrane. Ako uzmemo primjerice liquid s aromom kave, ocekujemo kavu bas kakva nam svako jutro otvara oci. Pri tom zaboravljamo da ima stotine vrsta kave: minas, santos, moca, robusta ... Robuste se lako sjetite iz doba Milke Planinc kada nije bilo kave - kisela, smrdljiva tekucina. Ali robusta mora biti u mjesavini kave jer daje poseban žmah i kofein. Ogroman utjecaj je i nacina przenja kave. A ono sto ne znamo je, koju kavu je proizvodjac liquida uzeo kao temeljnu.

Tako da ipak svaku recenziju tekucine uzmete s rezervom i najbolje da sami isprobate.

slazem se u potpunosti...upravo sam ovih dana testirao expreso kavu sa vaping zona i totalno je drugacija od svih koje do sada probao i bas sam se to pitao na koju su kavu expreso pucali kada su mixali aromu

ali nije tako samo do kave nego do svih aroma,sve je individualno i svatko drugacije ocekuje a i osijeca arome...

to i jedan od najvecih razloga zasto sam dao u ponudi 10 razlicitih tekucina za 160kn (jos jedna je gratis znaci 11) ....cisto da ljudi vise probaju i nadju sto im odgovara a mislim da je cijena prihvatljiva

jer jako puno ljudi pitaju sto je najbolje ,sto mi preporucujete itd

ovako uzmes 11 razlicitih za 160kn i testiraj.

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 pro 2012 10:50 

Karo je napisao:
I ne samo to nego i na cemu je probana,

Dali je atty ovakav ili onakav,dali je cart,Vivi,neki od 100 genesisa,pa na ovom ili onom modu...onda koji je procenat nikotina itd. i najbitno od sve-tvoj okus !!

Puuuno parametra koji svaku tekucinu prave totalno individualnim iskustvom...

i sa Karo(m) se slazem u potpunosti....nije isto slagati tekucinu za penelopu,oddija ili neki clearomizer ili kart.........cesto ljude pitam na cemu pare da i po tome slozim ono sta mislim da bi bilo ok....i sam probavam na svemu

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 pro 2012 13:48 

@Kinta ja sam u svojim krugovima poznat kao kavoman jer potrosim barem 10 espressa na dan ili noc :-P cak ne pijem tursku jer sam uzeo espresso aparat za po doma :-)
Usporedjivao sam cofee sa FA tekucinom esspresso koja ima puno izrazeniji okus kave
Upravo iz tog razloga sam isao napisati "svoj" dozivljaj doticnih tekucina .... Znaci to su VZtekucine?

@Karo zato sam i napisao moj setup da se zna na cemu je pareno ;-) sljedeci tjedan ponovim sve na 5V :-)

@Tihomir nemoze svaka tekucina svakom biti dobra .... Meni npr JC izaziva prebolne afte i ostavlja cudan aftertaste u ustima ... :conf: za razliku od tvojih koje su se pokazale sasvim solidne tekucine

Na kraju to je samo moj dozivljaj ...puno ljudi na forumu pusi Dekang koji je meni u svakom pogledu do sada bio preodvratan( ali sam na njemu poco pariti :plus: oa sta buducnost nosi neznam pa necu ni komentirati) ja sam za to da se svaka tekucina proba, jedino tako se moze naci ono sta vam odgovara :-)

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 pro 2012 13:59 
Administrator

mravak je napisao:
@Kinta ja sam u svojim krugovima poznat kao kavoman jer potrosim barem 10 espressa na dan ili noc :P cak ne pijem tursku jer sam uzeo espresso aparat za po doma :)
Usporedjivao sam cofee sa FA tekucinom esspresso koja ima puno izrazeniji okus kave
Upravo iz tog razloga sam isao napisati "svoj" dozivljaj doticnih tekucina

he he a meni je espresso nuzno zlo, dok ne popijem tursku kavu kao da nisam ni pio.

Ma nema veze, kava je uzeta primjera radi. Mogla je to biti bilo koja druga aroma.

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 pro 2012 02:26 

evo mali update :)
probao sam Menthol i mada nisam nikada volio mentu ovo mi nekako paše cak mi se cini da se doda malo cokolade bila bi pljunuti AfterEight. Nije prejakog okusa baš je onako taman... malo pecne i dalje okus osvjezenja uz malo slatkoce VG-a, za svaku pohvalu :plus:

Btw fino procisti sinuse pa dobro dodje sada za sezonu gripe :P

i da natjerao sam se pariti kavu cijeli dan i mogu reci sada kada sam se naviknuo da bi mogao koristiti tekucinu cijeli dan ne zamara nepce i grlo kao npr French Pipe u mom slucaju (i dalje nije okus kave na kakav sam navikao ali nadasve prihvatljiva aroma za cjelodnevno parenje)

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 pro 2012 23:51 

upravo iskusavam 4 nove duhanske arome sa VZ carolina,old captain,bury tobacco i tobacco light

ne znam jesam li ja toliko opsjednut sa duhanskim aromama sa VZ ali po osobnom ukusu(okusu) samo se potvrdjuje ono sto ja cesto u krugovima govorim da je za mene duhanske arome sa VZ broj jedan u svijetu

ponavljam,osobnim nahodjenjem odnosno parenjem

mrak,pohvale za VZ

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 pro 2012 16:29 

I moja Cohiba se pojavila u pravom svijetlu...fantasticna aroma !!!

Sve sto ima taj under-tone duhana za mene je predobro,obozavam te arome :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 pro 2012 21:42 

Karo je napisao:
I moja Cohiba se pojavila u pravom svijetlu...fantasticna aroma !!!

Sve sto ima taj under-tone duhana za mene je predobro,obozavam te arome :plus:

KARO ocito imamo slicnosti po pitanju izbora aroma i tekucina.....meni cohiba zakon....ne moze dojaditi nikad

a jos mi draze sto ti se svidja jer je dugo putovala :kina: :kina:

onda bez problema znam kojih jos 5-6 bi ti se svidjelo

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 sij 2013 06:35 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Prije tjedan dana stiglo mi Tihomirovih 10 vrsta tekućina, 6 duhanskih, kava i 3 voćne.
Naručeno na staru godinu - 02. 01. ujutro već bilo kod mene i kako je tih dana bilo aktualno 10 mll gratisa - jedna duhanska od 20 mll
Napomenuo mi je da duhanske ostavim 4-5 dana da odleže a ostale mogu odmah pariti...
Poćeo sam sa limunom za koji imam samo rijeći hvale. Aroma ne prejaka (možda bi i mogla kap dvije jača) ali najvažnije mi je što je "čista" - bez nekih čudnih pozadinskih okusa - super. Breskva - dosta jače izražena aroma - čista, ukusna. Cimet jabuka - meni se sviđa mada bez etikete ne bih baš pogodio što je tj. jabuku ne bih prepoznao jer mi se čini da ju je cimet bitno nadjačao. Meni cimet inče odgovara - nekako mi je baš za zimske dane i mislil da bi mi odgovarao u većini vočnih aroma onako za neki posebni štih. Znači vočne ukupno - odlične. Kava ??? Kako se tu već pisalo - to je valjda neka čudna kava - uglavnom nije očekivani okus napitka kave već kao što mi je ostalo od nekad davno pri prolazu kraj neke male pržionice kave - malo mi gorkasto kisi u pozadini - par sirovih zrna bačenih na prženje. Možda baš nisam kompetentan jer nisam kavopija - ali nije mi baš legla za razliku od nekih sličnih npr. espresso okusa...

Povratak na vrh 

[ 142 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Sljedeća

Početna » Liquid » Parionica

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club