|
.
Sada je: 22 sij 2026 21:31. | Zadnji put si ovdje bio: 22 sij 2026 21:31. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Marllow
|
Naslov: Re: Razocaranje i Užas Postano: 11 lis 2013 11:18 |
|
|
spavle je napisao: Marllow je napisao: A i s druge strane, ja sam najvjerojatnije jedan od rijetkih koji koriste isti setup konstantno pa da Tihomir fakat zeza s aromama ja bih prvi osjetio. Isto tako bi vi koji imate drugi setup za svakih pet minuta dana bili zadnji koji bi skuzili promjenu u tekucini jer vam ima drugaciji okus u svakoj gluposti koju skrpate zajedno.
Ovo je JAKO pretenciozno napisano  Da, kao i vecina postova u ovom thread-u. Isto tako je moj setup Vamo + ProTank s stock grijacima na 2.5. Ti mislis da ja govorim kako jedini znam i umijem motati atty-e. Ja uopce ne motam nista. Zato mi je uvijek isto.
|
 |
|
matija
|
Naslov: Re: Razocaranje i Užas Postano: 11 lis 2013 11:34 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 15:54 Postovi: 357 Lokacija: Istrijan u Zagrebu
|
Marllow je napisao: Ja od Tihomira uzimam vec skoro godinu dana, po nekih 200ml mjesecno, i nikada nisam imao problema i, sto je jako bitno, tekucine su bile uvjek iste. Meni salje bez nikotina pa me ova navedena problematicna baza valjda zaobisla.
A i s druge strane, ja sam najvjerojatnije jedan od rijetkih koji koriste isti setup konstantno pa da Tihomir fakat zeza s aromama ja bih prvi osjetio. Isto tako bi vi koji imate drugi setup za svakih pet minuta dana bili zadnji koji bi skuzili promjenu u tekucini jer vam ima drugaciji okus u svakoj gluposti koju skrpate zajedno.
Losa baza, losa baza, sve ok, ali cini se da si neki uzimaju za pravo pljuvati po ljudima koristeci neke svoje "cinjenice".
Svaki dan neki drugi linc na ovome forumu. Smanjite malo bahatost. Wow, wow, easy there cowboy... Nije linč i iako sam napisao svoju kritiku, ne mislim ništa loše o Tihomiru, dapače, čovjek je korektan i ostale njegove arome preporučam svim novim pariocima jer znam da će im odgovarati. Vjerojatno se zalomilo na Old Captainu, ali jbg, e-tekućine su kao alkohol - jednom sam se toliko razvalio u votki i izgubio 2 dana iz sjećanja da je više nikad ne namjeravam piti. S druge strane, ako veliš da koristiš isti setup i bazu bez nikotina skoro godinu dana, onda nemamo o čemu dalje raspravljati, dovoljno je reći da jedan Johnson's Creek ili Bebeca imaju konzistentnu aromu i kvalitetu na svih 7 atomizera i 20 različitih setupa unazad 6 mjeseci.
 |
|
 |
|
Marllow
|
Naslov: Re: Razocaranje i Užas Postano: 11 lis 2013 12:13 |
|
|
matija je napisao: Marllow je napisao: Ja od Tihomira uzimam vec skoro godinu dana, po nekih 200ml mjesecno, i nikada nisam imao problema i, sto je jako bitno, tekucine su bile uvjek iste. Meni salje bez nikotina pa me ova navedena problematicna baza valjda zaobisla.
A i s druge strane, ja sam najvjerojatnije jedan od rijetkih koji koriste isti setup konstantno pa da Tihomir fakat zeza s aromama ja bih prvi osjetio. Isto tako bi vi koji imate drugi setup za svakih pet minuta dana bili zadnji koji bi skuzili promjenu u tekucini jer vam ima drugaciji okus u svakoj gluposti koju skrpate zajedno.
Losa baza, losa baza, sve ok, ali cini se da si neki uzimaju za pravo pljuvati po ljudima koristeci neke svoje "cinjenice".
Svaki dan neki drugi linc na ovome forumu. Smanjite malo bahatost. Wow, wow, easy there cowboy... Nije linč i iako sam napisao svoju kritiku, ne mislim ništa loše o Tihomiru, dapače, čovjek je korektan i ostale njegove arome preporučam svim novim pariocima jer znam da će im odgovarati. Vjerojatno se zalomilo na Old Captainu, ali jbg, e-tekućine su kao alkohol - jednom sam se toliko razvalio u votki i izgubio 2 dana iz sjećanja da je više nikad ne namjeravam piti. S druge strane, ako veliš da koristiš isti setup i bazu bez nikotina skoro godinu dana, onda nemamo o čemu dalje raspravljati, dovoljno je reći da jedan Johnson's Creek ili Bebeca imaju konzistentnu aromu i kvalitetu na svih 7 atomizera i 20 različitih setupa unazad 6 mjeseci. Ces jos editirati svoj post ili mogu odgovoriti? Prije dvije stranice si lijepo napisao da si ovce jebo zbog covjeka, to je tebi kritika? Ja sam imao isto iskustvo sa Virginijom od FA. Jednom se dogodilo i od onda ju vise ne trosim. Necu govoriti okolo kako me SM zajebao i pokusao otrovati jer bi to bilo glupa i dijetinjasta laz. Zanimljivo, posto imam JC Red Oak bas tu kraj mene i mogu reci da ako ga stavim u ProTank, suh je, aroma je prigusena i hladnija para razrijedjuje bogatstvo okusa, dok je u iClear 30 socan i aroma je bogata ali ima manje pare. Sto ljudi, sto cudi. Mozda da nisam probao JC na iClear-u nego samo na ProTank-u bi mislio da je sranje i to okolo govorio. Na svu srecu isao sam provjeriti da nije nesto krivo kod mene prije nego sam isao davati konstruktivnu kritiku u koju se ubrajaju necisti aktovi s ovcama. Iskreno, mene se ne tice kome kaj pase ali nemoj pljuvati po necemu bez neke konkretne logike. Kao sto je Kinta rekao, ovdje se sranja dugo pamte, ali sto nije rekao da ta sranje ne moraju uvijek biti istinita. Babama jezik uvjek radi.
|
 |
|
dimnjačar
|
Naslov: Re: Razocaranje i Užas Postano: 11 lis 2013 12:15 |
|
|
|
.....dovoljno je reći da jedan Johnson's Creek ili Bebeca imaju konzistentnu aromu i kvalitetu na svih 7 atomizera i 20 različitih setupa unazad 6 mjeseci.
potpisujem..
Sent from my LG-P700 using Tapatalk 2
_________________ Mod-Evic VT,Kennedy Roundhouse Atty-Ego one mega, Tobh atty, Tsunami rda
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Razocaranje i Užas Postano: 11 lis 2013 12:23 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Marllow je napisao: Svaki dan neki drugi linc na ovome forumu. Smanjite malo bahatost. Kakva je to bahatost ako ljudi izlijevaju tekucinu u WC skoljku? Koju su platili. Bahatost ako je Tihomir priznao da je zajebao? S druge strane pun kufer je svima ljigavih foruma gdje se provodi dupeuvlakacki sistem, politika nezamijeranja, preferiranje samo jednog dobavljaca i ˝Necu rec jer ce me popljuvati˝ Ako je nesto govno treba jasno reci da je govno. Ili mislis da je bolje ako sam se ja zajebo necu nista reci pa nek se i drugi zajebu? VaperClub od samog pocetka drzi liniju iskrenog izjasnjavanja i izrazavanja svojeg misljenja. I to je osnova na kojem je nastao poucen losim iskustvima s jednog prijasnjeg foruma. I tako ce ostati.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Razocaranje i Užas Postano: 11 lis 2013 12:31 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Jel to juzina danas? Dajte malo lakse. Kraj je tjedna i umorni smo svi. E tekucine su toliko individualna stvar da ono sto parite ujutro postane odvratno navecer. Pogreske se dogadaju. Meni je 10 ljudi preporucilo Virginiu od FA, ali ju ne podnosim. Necu sad tvrditi da tih 10 ljudi nema pojma. I FA je promijenio sastav i okus Deserta, za moj pojam na losije, pa ne tvrdim da je FA smece. Inaweru ne mogu smisliti zbog shmeka a ljudi ju hvale. Ne pase mi i ne koristim ju. Vaping zone sam probao i grozan mi je... netko pari samo njih. Sto ljudi, sto cudi... 100 zena, 200 cica... 300 rupa  Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
matija
|
Naslov: Re: Razocaranje i Užas Postano: 11 lis 2013 12:32 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 15:54 Postovi: 357 Lokacija: Istrijan u Zagrebu
|
Marllow je napisao: Prije dvije stranice si lijepo napisao da si ovce jebo zbog covjeka, to je tebi kritika?
Ja sam imao isto iskustvo sa Virginijom od FA. Jednom se dogodilo i od onda ju vise ne trosim. Necu govoriti okolo kako me SM zajebao i pokusao otrovati jer bi to bilo glupa i dijetinjasta laz.
Zanimljivo, posto imam JC Red Oak bas tu kraj mene i mogu reci da ako ga stavim u ProTank, suh je, aroma je prigusena i hladnija para razrijedjuje bogatstvo okusa, dok je u iClear 30 socan i aroma je bogata ali ima manje pare.
Sto ljudi, sto cudi. Mozda da nisam probao JC na iClear-u nego samo na ProTank-u bi mislio da je sranje i to okolo govorio. Na svu srecu isao sam provjeriti da nije nesto krivo kod mene prije nego sam isao davati konstruktivnu kritiku u koju se ubrajaju necisti aktovi s ovcama.
Iskreno, mene se ne tice kome kaj pase ali nemoj pljuvati po necemu bez neke konkretne logike. Kao sto je Kinta rekao, ovdje se sranja dugo pamte, ali sto nije rekao da ta sranje ne moraju uvijek biti istinita. Babama jezik uvjek radi. Ne znam odakle izvlačiš svoje zaključke, no po tvojim odgovorima ispada da ne čitaš s razumijevanjem i to dovodi do ovakvih, po meni ispraznih, rasprava koje su čisti gubitak vremena. Ostavili smo normalne kritike, ništa zlo, ništa da bi nekoga zaje*ali, Tihomir se javio, objasnio situaciju i ispada da smo bili u pravu, potrefilo mu se, bad luck, idemo dalje... Čemu dizanje frke i dramatiziranje?
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Razocaranje i Užas Postano: 11 lis 2013 12:49 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
|
@ tihomir: stvarno ocekujes da ti povjerujem da 2 mjeseca nisi skuzio da ti baza ne valja? cak i da ti niko nije reko da ti tekucina smrdi. ja znam da sam ti reko, a ti si mi na to odgovorio da ju proluftam pa da ce bit dobra. to je tolko smrdilo da je cijela soba zasmrdila kad sam otvorio bocicu, a ti sad mene i sve ostale uvjeravas da nisi znao. kad sam ti reko da su tekicine bez okusa reko si mi da mi ne valja setup. i evod i grijace sam kupio od tebe..... jel to znaci da prodajes losu opremu? kolko si meni reko sve je original joyetech i kanger pa mi nije bas jasno ko tu koga....?!
@marllow: preko 100ml tekucine sam bacio u wc. kolko tocno tekucine (novaca) bi po tvom trebo bacit u wc da bi imo pravo nesto rec protiv covjeka koji mi je to prodo?
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
doctore
|
Naslov: Re: Razocaranje i Užas Postano: 11 lis 2013 14:48 |
|
|
Kinta je napisao: Marllow je napisao: Svaki dan neki drugi linc na ovome forumu. Smanjite malo bahatost. Kakva je to bahatost ako ljudi izlijevaju tekucinu u WC skoljku? Koju su platili. Bahatost ako je Tihomir priznao da je zajebao? S druge strane pun kufer je svima ljigavih foruma gdje se provodi dupeuvlakacki sistem, politika nezamijeranja, preferiranje samo jednog dobavljaca i ˝Necu rec jer ce me popljuvati˝ Ako je nesto govno treba jasno reci da je govno. Ili mislis da je bolje ako sam se ja zajebo necu nista reci pa nek se i drugi zajebu? VaperClub od samog pocetka drzi liniju iskrenog izjasnjavanja i izrazavanja svojeg misljenja. I to je osnova na kojem je nastao poucen losim iskustvima s jednog prijasnjeg foruma. I tako ce ostati. Kinta ti si Tito,Elvis,Che,badass mothafucker,ti si moj virtualni idol,nedaj da nam niko napravi prčiju od ovog možda zadnjeg kutka demokracije u dragoj nam drzavi.
_________________ "Nikad ne dijelite rov sa nekim tko je hrabriji od vas!"
|
|
 |
|
 |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: Razocaranje i Užas Postano: 11 lis 2013 14:55 |
|
|
flux je napisao: @ tihomir: stvarno ocekujes da ti povjerujem da 2 mjeseca nisi skuzio da ti baza ne valja? cak i da ti niko nije reko da ti tekucina smrdi. ja znam da sam ti reko, a ti si mi na to odgovorio da ju proluftam pa da ce bit dobra. to je tolko smrdilo da je cijela soba zasmrdila kad sam otvorio bocicu, a ti sad mene i sve ostale uvjeravas da nisi znao. kad sam ti reko da su tekicine bez okusa reko si mi da mi ne valja setup. i evod i grijace sam kupio od tebe..... jel to znaci da prodajes losu opremu? kolko si meni reko sve je original joyetech i kanger pa mi nije bas jasno ko tu koga....?!
@marllow: preko 100ml tekucine sam bacio u wc. kolko tocno tekucine (novaca) bi po tvom trebo bacit u wc da bi imo pravo nesto rec protiv covjeka koji mi je to prodo? flux kako mozes biti toliko licjemeran? jel se to desavalo dok sam ja bio na moru?? jesam li rekao cim se vratim a trebao se kroz par dana vratiti da cu doci do tebe i da isprobam o cemu se radi,jer nisam znao da ima problema i nisam mogao to vjerovati zato htjeo da dodjem do tebe i da vidim o cemu se radi jer nisam bio u ZAGREBU...znao si to sve. Ok bacio si 100ml tekucine bez da sam se uvjerio da ne valja nema problema imam tvoje podatke posaljem ti 160kn za to. I s tim sve rjeseno sto se mene tice osim ako nisi pod nekim drugim pritiscima pa zelis vrijedjati ili napadati. MATIJA: sam si na forumu napisao da se to desilo bas kad ja nisam bio u ZAGREBU jel tako??n Jesam li dva ili tri puta rekao ok reci mjesto i vrijeme i refundiram? Jesam...na sto si ti se usutio i sada dosao ovdje sa jos tezim oblikom napada. KINTA: bez obzira sto forum "tvoj" nema potrebe da unaprijed zakljucujes izjavom kako ja kriv jer prodao tu bazu a ne znas koliko sam je bacio ili jesam li je prodao dok skuzio da problem postoji a sve navedeno se desavalo u vijeme dok sam ja bio na godisnjem... Mislim da sa ovim trebamo stati malo na loptu....ne znam sta pojedinci hoce jos,dobili su ispriku,ponudu novca nazad,refundaciju tekucine,poziv da se nadjemo da vidim jel stvarno nesto nije u redu,sta jos trebam?? Zato molim sve jos jednom javite se na PP za nadoknadu u bilo kojem obliku ali ne šiljite i ne pretjerujte sa napadima. Svako za svoj novac ima pravo kupovati sta mu odgovara,oni koji su kupovali kupovati ce i dalje koji misle da sam ih ja zahebao nece kupovati a povrat mogu dobiti...ja sam dovoljno star da bi znao da forumi nisu mjesta gdje ces zaradjivati jer svatko prije ili kasnije pocne si sam mutiti.. Nadam se da smo sa ovim zavrsili...slobodno na PP tko bilo kakvo potrazivanje ima...tko nema bolje da nista ni ne pise jer sta treba sapunicu od ovoga raditi? LP Tihomir
|
|
 |
|
 |
Sada je: 22 sij 2026 21:31. | Zadnji put si ovdje bio: 22 sij 2026 21:31. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |