|
.
Sada je: 22 sij 2026 19:49. | Zadnji put si ovdje bio: 22 sij 2026 19:49. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: Postano: 14 lip 2015 15:06 |
|
|
vulja je napisao: Zurno javljanje:) Vulja Javljeno je cim se vidjelo, na zalost nemam bas vremena uz sve poslove kojima se bavim visiti svaki dan na svim forumima i face grupama.
|
|
 |
|
 |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: Isprobavanje :)) Postano: 14 lip 2015 15:17 |
|
|
|
Ovim putem se javni ispricavamo za propust koji se desio a ne znam tocno kako se desio i zasto.
Posalji podatke na PP i saljemo premium kolekciju na isprobavanje.
jos jednom se izvinjavamo.
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Re: Isprobavanje :)) Postano: 14 lip 2015 17:04 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Nemas se sta ispricavat, na vasoj stranici je broj telefona, da je bilo bitno nazvao bi. A iskreno mislim da svi koji su poslovali sa tobom, da imaju tvoj broj mobitela u telefonu.. I nakon godine dana kupovanja kod tebe, napokon sam te i upoznao na Sv. Duhu u Bolnici 
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: Isprobavanje :)) Postano: 14 lip 2015 17:51 |
|
|
sasha19_81 je napisao: Nemas se sta ispricavat, na vasoj stranici je broj telefona, da je bilo bitno nazvao bi. A iskreno mislim da svi koji su poslovali sa tobom, da imaju tvoj broj mobitela u telefonu.. I nakon godine dana kupovanja kod tebe, napokon sam te i upoznao na Sv. Duhu u Bolnici  Hahah da bas zanimljiv susret Ipak imam potrebu da se izvinem...
|
|
 |
|
 |
|
gaggo
|
Naslov: Re: Isprobavanje :)) Postano: 13 kol 2015 22:58 |
|
|
Danas sam svratio na stand parilice kako bi pogledao sta imaju od zanimljivih tekucina pa da se mozda s necim opskrbim i tako naletih na novi brand tekucine (nov barem meni) - radi se o KTS tekucinama. Bilo mi je zanimljivo jer prvo sto sam vidio je old captain i naravno htio sam ga odmah uzet, znaci bocica od 10ml 25kn. Tako gledam isto sto ima po standu i teta mi ponudi da prbavam neke od tih KTS premium tekucina i moram rec da sam nasao favorita kojemu ne mogu odrediti okus da me  tj ne mogu odrediti o kojoj se vocki radi, pa ako ima netko saznanja da me prosvijetli, radi se o red volcano tekucini A sto se tice old captaina, ima mi obicni okus meda i nije mi nist posebno, mozda je do atomizera(nautilus), ali je aroma duhana nepostojana  I ne mogu naci na stranici parilice uopce izbor tih tekucina 
_________________ Sigelei zmax v5 15W radi od 1,2ohma Aspire nautilus, Lemo drop
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Isprobavanje :)) Postano: 13 kol 2015 23:26 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
do nautilusa je
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Isprobavanje :)) Postano: 14 kol 2015 20:01 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
gaggo je napisao: I ne mogu naci na stranici parilice uopce izbor tih tekucina www.parionica.hr
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Isprobavanje :)) Postano: 15 kol 2015 02:42 |
|
|
gaggo je napisao: Danas sam svratio na stand parilice kako bi pogledao sta imaju od zanimljivih tekucina pa da se mozda s necim opskrbim i tako naletih na novi brand tekucine (nov barem meni) - radi se o KTS tekucinama. Bilo mi je zanimljivo jer prvo sto sam vidio je old captain i naravno htio sam ga odmah uzet, znaci bocica od 10ml 25kn. Tako gledam isto sto ima po standu i teta mi ponudi da prbavam neke od tih KTS premium tekucina i moram rec da sam nasao favorita kojemu ne mogu odrediti okus da me  tj ne mogu odrediti o kojoj se vocki radi, pa ako ima netko saznanja da me prosvijetli, radi se o red volcano tekucini A sto se tice old captaina, ima mi obicni okus meda i nije mi nist posebno, mozda je do atomizera(nautilus), ali je aroma duhana nepostojana  I ne mogu naci na stranici parilice uopce izbor tih tekucina  pizaj Timomira direktno na PP
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Isprobavanje :)) Postano: 17 kol 2015 20:14 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
Danas probao old oak tree, čini se da je inferno pao na 2 misto  All all all day vape liquid, stvarno ugodna aroma.
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
smmania
|
Naslov: Re: Isprobavanje :)) Postano: 29 lis 2015 14:31 |
|
Pridružen: 17 tra 2015 10:54 Postovi: 81 Lokacija: Rijeka,Viškovo-Baška,Krk
|
|
Yellow sun od Kts-a je mrak (vocna aroma) tko nije probao neka proba,samo steta da nema u vecoj bocici od 10 ml
|
|
 |
|
 |
Sada je: 22 sij 2026 19:49. | Zadnji put si ovdje bio: 22 sij 2026 19:49. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |