| Autor |
Poruka |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 10 sij 2013 07:14 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
|
nastavak... Puno teži dio mi je bio definirati duhanske okuse. Kod voća znam što bi trebalo imitirati ali ovo - koji duhan - koje dodatno aromatiziranje - pa jel mi ostalo u kliru prošle arome ili je razlika i zbog vrste klira (jer sam probavao na različitim) Uglavnom počeo sam od velike - gratis bočke i to (unatoč upozorenju da odstoje) 1. dan Tabacco Blend - nije loše ali onaj pozadinski okus koštica kajsija, bresaka - mi je preizražen - nakon par dana u ponovnom probavanju bitno se manje to osjetilo odosno promjenilo prema bljutavom meni osobno od 6 probanih najmanje odgovara, odnosno jedina koja mi ne odgovara mada sam čuo dosta ljudi koji to i hvale. Ovaj okus sam probao i od drugog proizvođaća i nije mi odgovaralo. Desert Ship za koji sam znao otprilike što očekujem - takav i je - Uz duhanski znatno izražena ona neka "lješnjakasta" aroma - moram reći da sam isto probao 1. dan i tada mi je to iza bilo nekako "cvjetno" i nije mi se baš svidjelo ali naknadno probavanje ga je pokazalo u bito boljem izdanju Zato, recimo Parliment bih preporučio svakom tko traži cigaretni okus (nekad pušio 160 cca 1,5 kutiju - možda ima veze). Za svaku pohvalu mi se pokazala i Cohiba - ima malo nečeg u pozadini ali nečeg što mi odgovara. To nešto iza osjetim i kod Virginije - malo izraženije ali isto tako to nešto drugačije - dobro. E sad, 555 - to mi je zadalo najviše "posla" i to zato što nisam bio siguran jel to kao i Parliment jako dobro ili samo dobro ili ??? jer mi je bilo kakav okus bio premalo izražen i stalno sam osječao neki okus bivše tekučine u kliru - pa sam uzeo potpuno novi ali i dalje nisam siguran - jer ono što osjećam je fini čisti duhanski okus ali blag - možda malo preblag - uglavnom ničeg lošeg u njemu nema. To je valjda takva blaža aroma. Sve u svemu vrlo vrlo dobar ukupni dojam. Dostava - turbo. Cijena povoljna. Para bogata. A okusi koji su i tako stvar ukusa ukupno gledajući - ja osobno imam 8 za ponoviti i 2 za preskočiti.
|
|
 |
|
 |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 14 sij 2013 20:04 |
|
|
|
ovim putem se ispričavam svima onima kojima će naručene pošiljke kasniti zbog uvjeta koji vladaju u Zagrebu,pa malo je do mene a malo će biti i do pošte....tako su mi rekli
nadam se da će te uvažiti moju ispriku i za poštu koju upućjem.
|
|
 |
|
 |
|
1denis
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 15 sij 2013 13:38 |
|
|
Tihomir je napisao: ovim putem se ispričavam svima onima kojima će naručene pošiljke kasniti zbog uvjeta koji vladaju u Zagrebu,pa malo je do mene a malo će biti i do pošte....tako su mi rekli
nadam se da će te uvažiti moju ispriku i za poštu koju upućjem. E kad bi barem meni tak nekaj rekli ovi "***" iz Vaporbreaka! 
|
|
 |
|
 |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 15 sij 2013 15:31 |
|
|
1denis je napisao: Tihomir je napisao: ovim putem se ispričavam svima onima kojima će naručene pošiljke kasniti zbog uvjeta koji vladaju u Zagrebu,pa malo je do mene a malo će biti i do pošte....tako su mi rekli
nadam se da će te uvažiti moju ispriku i za poštu koju upućjem. E kad bi barem meni tak nekaj rekli ovi "***" iz Vaporbreaka!  nisu ozbiljni kao KTS 
|
|
 |
|
 |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 18 sij 2013 23:59 |
|
|
|
NOVO U PONUDI
- nargila - mastic (atmos lab) - tangerine
|
|
 |
|
 |
|
macchiato
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 27 sij 2013 17:49 |
|
|
|
u ovoj narudzbi sam imao zahtjev za tihomira da mi napravi mix cokolada-mentol i vanilija-mentol. buduci da nema to u svojoj ponudi rekao mi je da ce se potruditi.
nakon dva dana cekanja, sazrijevanja i gledanja u te dvije bocice nisam mogao vise izdrzati. morao sam probati. ostao sam bez rijeci. tocno to sta sam htio mi je tihomir smijesao. slatka cokolada s tek malo mentola u pozadini (after eight), isto tako vanilija.
tihomire zapisi kako si to napravio. stavi to u ponudu na svojoj stranici. tko voli takve mixeve ovo mora probati. svaka iduca moja narudzba bez ova dva okusa nece proci.
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 27 sij 2013 20:39 |
|
|
|
Ja do sad nisam nasao cokoladu koja bi mi odgovarala. Ovo je jako zanimljivo
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 27 sij 2013 20:50 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
|
I mene zanima dobra čokolada,ali bez mentola.
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 27 sij 2013 21:11 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Ajde onda ovak: Na koju cokoladu iz ducana podsjeca aroma VZ cokolade?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
macchiato
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 27 sij 2013 21:24 |
|
|
|
probao sam VZ cokoladu i ta me podsjeca na neku tamnu, skupu i gorku cokoladu. ovo sta sam ja dobio s mentolom je ona slatka cokolada koju sam i trazio. ne mogu tocno odrediti je li to dorina ili ona cokolada iz lidla po 3.5 kune.
|
 |