| Autor |
Poruka |
|
sanja
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 27 sij 2013 21:46 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
mm to je to oda,mliječna čokolada 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 27 sij 2013 22:14 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
sanja je napisao: mm to je to oda,mliječna čokolada Za 3,5 kune? Prije secerna tabla.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 27 sij 2013 22:18 |
|
|
Al je meni fina 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 27 sij 2013 22:31 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 27 sij 2013 22:38 |
|
|
 nisi normalan
|
 |
|
Korny
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 07 vel 2013 20:08 |
|
|
Da se malo vratim na temu. Probao sam do sada samo par tekućina ali sam zadovoljan sa svima osim Marlboro light koji mi nije baš najbolje legao. Benson i Hedges je odličan, slatkast ali me podsjeća na neku light cigaretu, a 555 je isto ugodan duhanski okus. Od slatkih za sada parim samo kokos jer ga obožavam a ovaj od Tihomira je kao da jedeš kolače od kokosa, pravi okus!  A isporuka mu je fantastična, stiže sve u roku od dan dva, a i na poruke odgovara skoro pa odmah!  Sve u svemu topla preporuka! 
|
|
 |
|
 |
|
Korny
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 08 vel 2013 17:19 |
|
|
|
Mali ispravak vlastitog netočnog navoda, marlboro light je odličan samo nakon što malo odstoji, eto još uči se na vlastitim greškama. Dakle zaista su sve tekućine super i imaju odličnu aromu i bogatu paru.
|
|
 |
|
 |
|
sick_boy
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 04 ožu 2013 21:57 |
|
|
Upravo primio prve tekućine od Tihomira. Duhanske puštam da malo odstoje (nekoliko dana), a bacam se na voćne/slatke. Prva na redu - kokos. Fenomenalno! Pregršt pare, lagana aroma kokosa, stvarno kao da jedem ruske kape ili čupavce. A opet - nije prenapadno i može se pariti cijeli dan (doduše parim tek sat-dva, ali kontam da ovo mogu pariti do iznemoglosti). Ne mogu izvaditi ego iz usta. Tihomire - 
|
 |
|
sick_boy
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 17 ožu 2013 01:07 |
|
|
|
Evo, u ova cca. dva tjedna, probao nekoliko Tihomirovih tekućina.
Kokos - sve što sam napisao u prethodnom postu stoji. Fenomenalno. Dao i nekim drugim ljudima da probaju i svi oduševljeni.
Karamela - nije mi legla. Nešto mi smeta i ne mogu je dugo pariti.
Menthol - mentol k'o mentol - jako dobro za navečer pred spavanje. Nisam probao druge menthol e liquide, ali ne vidim kako bi mogle biti puno bolje od ovog.
Deluxe - vrlo dobra duhanska tekućina, ali nije me nešto oduševila.
Virginia - odlično - za one kojima nedostaje okus prave cigarete, ovo mi je dosad najsličnija tekućina. Može se pariti cijeli dan.
Old Captain - tek počeo pariti i vidim da će ovo biti moj favorit uz kokos. Fenomenalna duhanska tekućina, može se pariti beskonačno. Brdo pare, pravi TH i izuzetan okus.
Svaka čast Tihomire! Jedva čekam da probam i ostale.
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 02 tra 2013 23:07 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
da se i ja prikljucim pohvalama probo sam do sad desert ship, cohibu i ry4..... tekucine su stvarno savrsenog okusa i mirisa uz puno guste pare. negdje na forumu sam procito nekaj tipa: ova tekucina toliko mirisi da bi ju najrade popio!pridruzujem se toj izjavi isporuka brza, odnos s tihomirom odlican danas je stigla nova posiljka pa od sutra krecem u istrazivanje novih aroma 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |