| Autor |
Poruka |
|
imand
|
Naslov: Re: Razocaranje i Užas Postano: 12 lis 2013 14:40 |
|
|
Glave su se malo ohladile 
|
|
 |
|
 |
|
maska
|
Naslov: Re: Razocaranje i Užas Postano: 12 lis 2013 15:29 |
|
Pridružen: 02 kol 2013 00:08 Postovi: 381 Lokacija: Zg...šuma na zapadu
|
|
ne kontrolirati tekucine?...prije i poslije proizvodnje?...bez rijeci sam! ...a kamoli dozvoliti nekom drugom da se s tim poigra.
za mene je to zavrsena prica.
a sve je to u stvari jako tuzno...jer svi mi to gledamo skrstenih dok negdje ne pukne.
kad me tko pita ja preporucujem samo i iskljucivo tekucine iz ducana! ...original,fino etiketirane sa rokom valjnosti od cak 2g...Hangsen npr. e aaaaa...i jos dobis racun.
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Razocaranje i Užas Postano: 12 lis 2013 16:02 |
|
|
Slazem se da je kontrola potrebna. Ali tko ti garantira da se i sa Hangsenom neces zeznuti. Braca iz prijateljske nam i voljene Kine su otrovala djecu mlijekom u prahu prije par godina  a sto sve mogu sa nikotinom.. Apsolutnog jamstva nema i sve je rizik donekle...
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
maska
|
Naslov: Re: Razocaranje i Užas Postano: 12 lis 2013 16:45 |
|
Pridružen: 02 kol 2013 00:08 Postovi: 381 Lokacija: Zg...šuma na zapadu
|
|
Hangsen je najveci proizvođac e tekucina...da ne spominjem ISO9001 po kojem rade ISO9001...guglaj ak neznas pa vidi kak se radi.
sta je apsolutno? kupim tablete andol u apoteci i kaj bi trebala sumnjati da,nekim slucajem,nezadovoljni radnik nije stabletiral i malo otrova za stakore nutra...ha?
pitam o odgovornosti proizvođaca imaju li nasi proizvođaci odgovornost?
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Razocaranje i Užas Postano: 12 lis 2013 17:06 |
|
|
Ne znam za Hangsen ali znam za dosta firmi sa hrpu certifikata koje improviziraju. Naravno guglajuci naci ces ljepse lice svega  Nebitno ti samo guglaj i pari sretno Hangsen  Ja cu i dalje da si muckam nesigurne tekucine... Nego jesi siguran da je Hangsen najveci ili si i to detaljno guglao  ?
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Razocaranje i Užas Postano: 12 lis 2013 18:32 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
 i onda na kraju se zapitaš od kojih "sigurnih" tekućina si zamučkao ono što sigurno pariš hebiga
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
peregrunf
|
Naslov: Re: Razocaranje i Užas Postano: 30 stu 2013 21:31 |
|
|
|
Pozdrav Ljudi! Evo javljam se nakon nekog vremena, a sad ću vam reći i zašto.Naime ja sam započeo ovu temu i nakon podosta odgovora od svih vas i samog Tihomira odlučio sam je i privesti kraju. Uglavnom nakon odgovora od Tihomira u kojem se ispričao svima koji su dobili lošu pošiljku njegovih tekućina odlucio sam ga kontaktirati.Samim time što se čovjek javno ispričao tu na forumu pokazuje da je iskren i da mu je stalo do kvalitete tekućina koje prodaje.I još jedna bitna stvar koju ova tema dokazuje je ta da FORUM FUNKCIONIRA. Uglavnom Tihomir mi je poslao neke svoje tekućine za probu da se uvjerim i nakon 30 dana stajanja probao sam tekućine i odlične su.Baš onakve kakve su bile prije. Ja sam inače ljubitelj French pipe-a i Tobacco blend-a i sa sigurnošću mogu reci da se kvaliteta vratila.
|
|
 |
|
 |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: Razocaranje i Užas Postano: 30 stu 2013 22:21 |
|
|
peregrunf je napisao: Pozdrav Ljudi! Evo javljam se nakon nekog vremena, a sad ću vam reći i zašto.Naime ja sam započeo ovu temu i nakon podosta odgovora od svih vas i samog Tihomira odlučio sam je i privesti kraju. Uglavnom nakon odgovora od Tihomira u kojem se ispričao svima koji su dobili lošu pošiljku njegovih tekućina odlucio sam ga kontaktirati.Samim time što se čovjek javno ispričao tu na forumu pokazuje da je iskren i da mu je stalo do kvalitete tekućina koje prodaje.I još jedna bitna stvar koju ova tema dokazuje je ta da FORUM FUNKCIONIRA. Uglavnom Tihomir mi je poslao neke svoje tekućine za probu da se uvjerim i nakon 30 dana stajanja probao sam tekućine i odlične su.Baš onakve kakve su bile prije. Ja sam inače ljubitelj French pipe-a i Tobacco blend-a i sa sigurnošću mogu reci da se kvaliteta vratila. hvala,lijepo od tebe
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Razocaranje i Užas Postano: 30 stu 2013 23:08 |
|
|
Šta, nema više fajta Tihomire, jel navračaš do "krešimirca" Usfalilo Starog kapetana, Francuske lule i Kava-čokolada-lješnjaka
|
|
 |
|
 |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: Razocaranje i Užas Postano: 30 stu 2013 23:31 |
|
|
imand je napisao: Šta, nema više fajta Tihomire, jel navračaš do "krešimirca" Usfalilo Starog kapetana, Francuske lule i Kava-čokolada-lješnjaka samo reci u ponedjeljak dobijes na posao i popijemo kavu preko 
|
|
 |
|
 |