Forum    FAQ

.

Početna » Liquid » Parionica

[ 142 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Cija je ovo tekucina?
 Post Postano: 03 tra 2013 19:46 

ne znam pisat profesionalne recenzije ko iskusni vaperi al evo par rijeci......

OLD CAPTAIN - nije lose ali nis posebno, mislim da bi mi brzo dosadilo da parim samo to cijeli dan.

COHIBA - bolja od starog kapetana, blaga ali puna okusa.... ne znam kak drukcije da ju opisem.

RY#4 - jako dobro, ovu aromu bi mogo duze vrijeme koristit bez da mi fali nekaj drugo.

555 - odlicno! prva tekucina koju sam probo da stvarno imam osjecaj da pusim duhan. preporuka za sve koji prelaze s dima na paru. mozda je dobro kaj nisam to prvo probo jer postoji mogucnost da nebi isprobavo dalje i propustio bi cijeli svemir :? :)

CHOCOLATE - e za ovo fakat ne znam kaj da velim..... jako dobro i ugodno za parit .... ali... ni traga cokoladi..... nek odstoji par dana pa cu probat ponovo.

DESERT SHIP - ovaj brod ne da plovi kroz pustinju nego klizi kao po oblacima :) jebes duhan ovo je savrsenstvo :) kad sam prvi put s njim zaplovio skrsio sam 2ml za 2 sata. jednostavno nisam mogo prestat. do sad definitivno najfinija para koju sam probo!

zaboravih napomenut da su sve tekucine VG 70% PG 30% nikotin 18mg

i naravno da vrag neda mira pa reko idem probat aromu sa cistim VGom
DESERT SHIP 100% VG - za ovu probu sam izabro DS bas zato kaj mi je najbolji pa lakse mogu skuzit razlike. i tak nadobudno vucem prvu paru kad ono :bli: totalno razocaranje.... nikakve veze s DSom 70/30. ko da sam udahnuo neki vocni parfem.

u pocetku parenja sam krenuo sa omjerom 50/50 pa dizo VG za 10% u svakoj narudbi i osjetio blago poboljsanje u aromi. znaci po nekoj logici ovo bi mi trebalo bit jos bolje, a kad ono...... :sutim:

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 tra 2013 20:33 

flux je napisao:
ne znam pisat profesionalne recenzije ko iskusni vaperi al evo par rijeci......

OLD CAPTAIN - nije lose ali nis posebno, mislim da bi mi brzo dosadilo da parim samo to cijeli dan.

COHIBA - bolja od starog kapetana, blaga ali puna okusa.... ne znam kak drukcije da ju opisem.

RY#4 - jako dobro, ovu aromu bi mogo duze vrijeme koristit bez da mi fali nekaj drugo.

555 - odlicno! prva tekucina koju sam probo da stvarno imam osjecaj da pusim duhan. preporuka za sve koji prelaze s dima na paru. mozda je dobro kaj nisam to prvo probo jer postoji mogucnost da nebi isprobavo dalje i propustio bi cijeli svemir :? :)

CHOCOLATE - e za ovo fakat ne znam kaj da velim..... jako dobro i ugodno za parit .... ali... ni traga cokoladi..... nek odstoji par dana pa cu probat ponovo.

DESERT SHIP - ovaj brod ne da plovi kroz pustinju nego klizi kao po oblacima :) jebes duhan ovo je savrsenstvo :) kad sam prvi put s njim zaplovio skrsio sam 2ml za 2 sata. jednostavno nisam mogo prestat. do sad definitivno najfinija para koju sam probo!

zaboravih napomenut da su sve tekucine VG 70% PG 30% nikotin 18mg

i naravno da vrag neda mira pa reko idem probat aromu sa cistim VGom
DESERT SHIP 100% VG - za ovu probu sam izabro DS bas zato kaj mi je najbolji pa lakse mogu skuzit razlike. i tak nadobudno vucem prvu paru kad ono :bli: totalno razocaranje.... nikakve veze s DSom 70/30. ko da sam udahnuo neki vocni parfem.

u pocetku parenja sam krenuo sa omjerom 50/50 pa dizo VG za 10% u svakoj narudbi i osjetio blago poboljsanje u aromi. znaci po nekoj logici ovo bi mi trebalo bit jos bolje, a kad ono...... :sutim:

probaj ponovno taj cisti vg ali za 6-7 dana....u cistom vg puno vise treba da aroma sazrije i izgubi se slatkoca vg baze :kuc:

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 tra 2013 20:38 

a gle bacio ga nebum sigurno :D
budem probo za puno dana :)
al opet ne kuzim da je BAS TAK velika razlika :conf:

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 tra 2013 22:24 

Vjeruj Tihomiru...
Ako nećeš njemu, vjeruj meni...

Desert je upravo po tome karakterističan da mu treba nekih 10 dana da pravo sazori... da ne kažem da mi je najbolji kad je pri kraju... nakon nekih 3 tjedna... a još je i čisti VG...

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 tra 2013 22:37 

vjerujem..... samo sam napiso prve dojmove ;)
samo sam desert ship i cohibu probo nakon stajanja vise od tjedan dana.... ostale su sve na frisko :uzi:

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 tra 2013 12:39 

Pusti ih da odstoje, čak i više od 10 dana... Što su starije, aroma je sve bolja i osjetnija..... Ja upravo trošim Desert i još neke tekućine koje sam uzeo od Tihomira oko Nove godine, nakon 3 mjeseca su punije arome nego prije...

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 tra 2013 14:36 

moram prvo nakupit zalihe da bi to stiglo odstajat jer sam stigo do potrosnje oko 4ml dnevno :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 tra 2013 14:37 
Administrator

Corto_1973 je napisao:
Vjeruj Tihomiru...
Ako nećeš njemu, vjeruj meni...

Ako neces njima, vjeruj meni ...
Njima nis ne vjeruj
:lol:

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 tra 2013 15:00 

Kinta je napisao:

Ako neces njima, vjeruj meni ...
Njima nis ne vjeruj
:lol:

ne vjerujem ja vise nikom nis kaj se tice tekucina dok ne povjerujem sam sebi :mrgreen:
tak sam si narucl od sinise tekucine jer ga svi hvale pa sam ih moral prodat il poklonit. umjesto toga sam mogo u DMu nakupovat parfema i jos dobit bodove :D
a da ne pricam da dosta ljudi isto tak hvali dekang..... za to opce nemam komentara :joj:

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 tra 2013 15:06 
Moderator

flux je napisao:
da ne pricam da dosta ljudi isto tak hvali dekang..... za to opce nemam komentara :joj:

Pa moraju kad nisu probali ništa bolje :shake:

Povratak na vrh 

[ 142 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Sljedeća

Početna » Liquid » Parionica

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club