ne znam pisat profesionalne recenzije ko iskusni vaperi al evo par rijeci......
OLD CAPTAIN - nije lose ali nis posebno, mislim da bi mi brzo dosadilo da parim samo to cijeli dan.
COHIBA - bolja od starog kapetana, blaga ali puna okusa.... ne znam kak drukcije da ju opisem.
RY#4 - jako dobro, ovu aromu bi mogo duze vrijeme koristit bez da mi fali nekaj drugo.
555 - odlicno! prva tekucina koju sam probo da stvarno imam osjecaj da pusim duhan. preporuka za sve koji prelaze s dima na paru. mozda je dobro kaj nisam to prvo probo jer postoji mogucnost da nebi isprobavo dalje i propustio bi cijeli svemir
CHOCOLATE - e za ovo fakat ne znam kaj da velim..... jako dobro i ugodno za parit .... ali... ni traga cokoladi..... nek odstoji par dana pa cu probat ponovo.
DESERT SHIP - ovaj brod ne da plovi kroz pustinju nego klizi kao po oblacima

jebes duhan ovo je savrsenstvo

kad sam prvi put s njim zaplovio skrsio sam 2ml za 2 sata. jednostavno nisam mogo prestat. do sad definitivno najfinija para koju sam probo!
zaboravih napomenut da su sve tekucine VG 70% PG 30% nikotin 18mg
i naravno da vrag neda mira pa reko idem probat aromu sa cistim VGom
DESERT SHIP 100% VG - za ovu probu sam izabro DS bas zato kaj mi je najbolji pa lakse mogu skuzit razlike. i tak nadobudno vucem prvu paru kad ono

totalno razocaranje.... nikakve veze s DSom 70/30. ko da sam udahnuo neki vocni parfem.
u pocetku parenja sam krenuo sa omjerom 50/50 pa dizo VG za 10% u svakoj narudbi i osjetio blago poboljsanje u aromi. znaci po nekoj logici ovo bi mi trebalo bit jos bolje, a kad ono......